Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanti

Fetele vreau si eu parola

Andrei 11.02.2006 si 24+

Ai PM

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

(5)Din duratele de acordare a concediilor medicale, exprimate în zile calendaristice, se platesc zilele lucratoare.

adica cum?daca eu sunt in concediu medical pana la nastere, pe urma nu mi se plateste nimic la indemnizatie din perioada asta?

----------------------------------------------
my somebody....

21+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Alina multumesc

Andrei 11.02.2006 si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Declar: CAPITULEZ
nu pot sa tin pasul cu voi, oricat m-as stradui. Stau cate o ora sa citesc si urma si pana termin am uitat tot. O sa ziceti ca sunt nesimtita ca nu va scriu mesaje personalizate, dar credeti-ma ca sunt alaturi de toate cu sufletul si ma bucur la fiecare veste buna.
Noi am gasit nume, dupa cum se vede la semnatura.
V-am pupacit, ma duc sa mananc ceva, m-am cantarit ieri si am slabit 1 kg, pana acum am pus numai 2 kg. Nu ma plang, nici nu aveam nevoie de mai multe, dar parca nici sa slabesc nu e bine.
pe burtici

Alina, 23+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alina, stai linistita, nu esti singura. si eu citesc doar capitolul care e nou. nu mai apuc sa termin si paginile de ieri.

elena..dea, dea..nu uit de poze..acusica..numa sa pun cartofii la prajit..:):) cu peste ci usturoi..cine/o baga rennie la noapte???

Paula cu Mihai 23+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

hbro eu azi intru in sapt 18, am pierdut 2-3 kg, am recuperat in vacanta juma de kg, as aca acum am 51 kg, dar m-am mai linistit citind ce a scris si Otiliav , deci avem timp sa recuperam.

Sheritraoau, 3 fetite, felicitari!

Cris2010, ce pisici frumoase! Negruta e formidabila, cum admira floricelele si cum s-a cuibarit in acvariu ; si burtica e grozava, ca si posesoarea ei.
De fapt, incepand de aseara am inceput sa admir pozele, deocamdata te-am vazut pe tine, si pe Dragaica si pe masura ce mai am timp ma apuc sa le savurez si pe ale celorlalte fete!

katalina si eu tot la dr Pop merg pentru morfofetala, tu in ce data te duci? Eu merg pe 12.

ooana …iti vine si tie randul la soare….bravo…..si felicitari pentru aniversare, sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de bebe!
Noi pe 1 mai implinim 14 ani de cand suntem impreuna!

Am pus si eu poze in album, sunt un pic rusinata, pentru ca burtica mea, la 17 saptamani, nu prea e vizibila . Pozele sunt de acum din vacanta la soare!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

alina, stai linistita, nu esti singura. si eu citesc doar capitolul care e nou. nu mai apuc sa termin si paginile de ieri.

elena..dea, dea..nu uit de poze..acusica..numa sa pun cartofii la prajit..:):) cu peste ci usturoi..cine/o baga rennie la noapte???

Paula cu Mihai 23+ si Stefan (30 oct. 2007)

Cine...cine...oare...cine ???? ...glumeam, lasa ca poate nu faci crize, eu daca mananc cu pofta ceva de genul, il dreg un un pahar de ...deh, mai scap la cate un pahar pe luna ...nu am treaba noaptea.

Elena, 24+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

aici avem mai multe poze, de data trecuta, cu niste imagini frumoase din elicopter

www.iturism.ro/vezifoto.php?album=Mauritius%202008%20hotel%20Dinarobin&id=3326" target="_blank">poze mauritius

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Maurice...incantata de "cunostinta"..ce frumooooooossss , plaja, soare...nu zapada si frig...brrrr...Siii ??? ziceai ca esti gravidutza ??? Glumeam, stai linistita ca are timp sa creasca, sa vezi dupa 7 luni ce ia proportii, de o sa-ti doresti sa fii ca acum.

Mycya...vazut si burtik ta......Doamneee ai niste ochi

Elena, 24+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Maurice(Andreea), am vazut frumusete de poze,si peisaje de vis.Se vede ca te-ai simtit excelent.La POP merg pe 31 martie-morfofetala.

Catalina 18+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput