Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 2
paula_m spune:
Oana , multi ani inainte fericiti!!. Nu prea am idei ce ai putea sa-i iei sotului tau, dar daca imi vine vreo idee te anunt La noi e usor, ne place amandurora sa citim, asa ca cel mai des ne cadorisim cu carti si mai nou cu carti despre copii.
Emushi , felicitari pentru .
Paula, 21+ cu
angharad spune:
Buna dimineata si de la mine,
Felicitari pentru vestile minunate de pana acum. Sper sa vin si eu la fel de incantata de la intalnirea morfologica cu bebe de marti. In weekend mergem la Victoria sa-l vedem pe dl. dr. cu care voi naste (acelasi ca si la prima nastere) si poate ne spune si noua ce surpriza avem in burtica.
Ieri am fost la pediatru cu pitzigoiul sa facem vaccinurile ratate la un an, cand eram plecate. A fost nu foarte placut: la 30 de secunde de la intrarea in cabinet, Ioana a inceput sa tipe de mama focului. Si-a reamintit de ultima experienta avuta acolo, cand i s-a luat sange pentru evaluarea de la un an. A plans continuu un sfert de ora. N-am avut cum s-o linistesc. Iar cand a venit `albinuta` sa-i dea ac a fost cumplit. Nu stiu cand si cum ii va trece frica de medic, halat, cabinet medical.
Cand i-am spus dr ca inca mai alaptez, m-a certat pentru ca m-a sfatuit la ultima consultatie sa o intarc pana la 5 luni. Nu mi-am pus problema asta deocamdata pentru ca ma simt bine. Ea insista ca pana si standardele internationale acorda doar 5 luni de alaptat peste sarcina. Le voi cere opinia (mai avizata spun eu) si celor doi medici ginecologi care imi urmaresc sarcina.
Ma tot intreba daca bebe e ok pentru ca toata consultatia am tinut-o pe Ioana in brate (o ridic si o port in brate ori de cate ori e nevoie, pentru ca inca nu merge nesustinuta). Sa-i mai fi spus ca si urc patru etaje pe scari cu ea de gat, cred ca ieseam ciufulita de acolo :) Dar asta e situatia, sunt mai `zdravanoaca` cum zice sotul meu, proiectata sa fac si sa cresc copii :)
Astazi implinim si noi 21 de saptamani. Micul bebe isi face si el simtita prezenta din ce in ce mai clar - cel mai des comunicam dupa ce adoarme pitzigoiul, cand am si eu o clipa de ragaz.
In rest, numai de bine. Asteptam si noi sa vina primavara si la Bucuresti, ca tare ne-am obisnuit cu ea de prin frumoasa Ellada.
Multi pupici micutei Maya si sa fie sanatoasa!
Va pup mult dragi delfinute.
16+ si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)
katalina spune:
Emushi, felicitari pentru caruciorul albastru(tot barbati-s la putere in odiseea noastra).De ce a fost o surpriza, ti-a spus dr ca e fetita intii? Frumos numele ales de Miruna.
Bine-ai venit in gasca Sabrina !
Oana, Egipt suna frumos,mai ai putin.Pt ziua sotului idei de cadouri: daca are vreun hobby sau colectioneaza ceva e usor sa gasesti sa-i completezi colectia cu ceva.Oricum ceva sa-l surprinzi f placut.Eu ii voi face peste o luna sotiorului iubit un tablou-pourt-pouriu cu poze de-ale noastre de cind ne-am cunoscut, le decupez rotund si le lipesc pe o rama f mare.Tatalui meu i-am facut asa si a fost cel mai frumos cadou.
Catalina 18+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emushi trec repede-repede sa va spun noutatile, am 22+ saptamani si mi s-a albastrit caruciorul! am aflat luni, ne-au trebuit vreo 2 ore sa ne obisnuim cu ideea, dar pana la urma....suntem mandri! numele l-a ales Miruna de mult, va fi Andrei (si deja il alinta Andi, Andutzu...ar fi vrut ea surioara, dar s-a adaptat mai repede decat noi) pupici, tre' sa fug http://www.pagina-mirunei.piczo.com Am implinit 2 ani... |
Felicitari pentru pereche!
Inteleg ca ti s-a spus initial ca-i fetita? Hm, la cate saptamani a vazut gresit?
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 19+
bumblebee spune:
Emushi, felicitari pt cucut
Oana, multi ani fericiti in continuare si multumim pt OG
Alina 20+ cu
gargarita
katalina spune:
Sorry Oana, acum am vazut ca-i ziua voastra,nu doar a lui,
Catalina 18+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
Victo spune:
hello hello
iaca acus am reusit si eu sa ajung la calc..pana am mai strans din lucruri- ca a venit tanti la curatenie, dar mai fac si eu ici colo, sA mearga mai repede
azi are test- tre sa face in toata casa esentialul, in 8 ore. deocamdata a facut 3 camere. mai sunt baile, livingul, holul..sper sa reuseasca.:)
am facut o ciorbita, un compot de mere..spalat una masina rufe, una de vase, pus paine la masina..hehe treaba multa...
acuma e gata ciorbita ( de conopida) asa ca ma duc sa bag o portie si apoi vin sa ma ocup de poze si sa va citesc.
o zi minunata!
Paula cu Mihai 23+ si Stefan (30 oct. 2007)
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katalina Sorry Oana, acum am vazut ca-i ziua voastra,nu doar a lui, Pt ziua sotului idei de cadouri: daca are vreun hobby sau colectioneaza ceva e usor sa gasesti sa-i completezi colectia cu ceva.Oricum ceva sa-l surprinzi f placut.Eu ii voi face peste o luna sotiorului iubit un tablou-pourt-pouriu cu poze de-ale noastre de cind ne-am cunoscut, le decupez rotund si le lipesc pe o rama f mare.Tatalui meu i-am facut asa si a fost cel mai frumos cadou. Catalina 18+ Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004) |
Eu zic ca e o idee super si de cuplu.
Cred ca si eu o sa-i coc ceva de genul asta de ziua lui, acusica face 30 de ani. Dar nu prea stiu cum sa fac... eu vreau un tablou al lui, de cand s-a nascut, soacra-mea sigur nu renunta la poze... sa le scanez oare? Hmmmm tre' sa ma gandesc si sa ma misc repejor, ca acusica vine ziua de 6 aprilie.
Alina 20+ cu
gargarita
beluistef spune:
Victo spor la treaba, vezi ca nu am uitat de poze ....sa nu uiti nici tu
Oana multi ani fericiti impreuna si sunt sigura ca o sa gasesti cadoul perfect, pentru o zi perfecta...
Emushi bun venit in clubul carucioarelor albastre
Elena, 24+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)