Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Buna fetelor,

Emushi felicitari pt baietel!!
Angharad ma bucur ca e totul ok,nu ai scris de mult.
Bumblebee bafta!
Arissa ,LA MULTI ANI Mayei!!!!!!
Katalina,cum e facut acel tablou mai exact?E ziua sotului peste 9 zile si suna bine,poate i-as face si eu asa ceva.Ai un ex,o poza??
Maurice,frumoase poze,lasa ca are timp burtica sa creasca!Dar am o intrebare: ai avut curajul sa faci acel sport cu trasul de barca?sorry nu stiu denumirea.Ca totusi sunt socuri,la contactul cu apa,si daca cazi?....Sa nu te superi ca intreb
Mycya dar ce frumusica gravidutza am vazut.Neaparat trebuie sa iasa baietelu cu ochii tai!!!

Denisa
19+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Neata colega cu garsoniera cu 2 locatari!!!

PS: pt Dragaica,se stie ea
Ca si la mine e mai dimineata sa zic asa,tinand cont ca ma trezesc pe la 12-1

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angharad spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina
Bine ai venit Angharad din tarile calde,am vazut frumoase poze.Ellada e o insula?
Te asteptam marti cu vesti despre culoarea caruciorului.si tare-mi place cum o alinti tu pe Ioana:pitigoi,nu se lasa de tzitzi asa-i

Catalina 18+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Scuze Katalina, te-am indus in eroare cu Ellada. De fapt e vorba de Grecia, asa o numesc localnicii. Am stat in Atena si de acolo, in weekend am facut cateva iesiri, prin apropiere pentru ca sotul meu era implicat intr-un proiect foarte solicitant.
Intentionam sa revenim in Grecia, cand vor mai creste copiii, sa vizitam cateva insule unde poti spune cu adevarat ca ai fost in vacanta.
Cat priveste subiectul tzitzi, e foarte complicat. E panaceu universal: somnifer, alin cand e suparata, suzeta (pe cea de silicon, de latex n-a acceptat-o niciodata). Nu i-a placut nici biberonul,canita cu cioc... nimic din ce-i nenatural. Bea lichide din pahar sau canita obisnuita. Noaptea cand se trezeste o pun in fundulet si-i dau apa direct din sticla apoi vrea tzitzi sa adoarma la loc :)
Astept verdictul de la dr ginecolog si poate fac si niste analize si apoi vedem ce decizii drastice luam. Deocamdata o mai lalaim asa...

21+ si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Neata colega cu garsoniera cu 2 locatari!!!

PS: pt Dragaica,se stie ea
Ca si la mine e mai dimineata sa zic asa,tinand cont ca ma trezesc pe la 12-1

Denisa

Colega...... ce mai faci, cum te mai simti?????
Eu m-am cam speriat cu durerile astea de burta asa ca am trecut la pozitia de orizontal pe canapea......asta si la amenintarile sotului.

Am mai citit pe la "Gemeni si tripleti", vad ca fetele au cam stat 90% din timp la orizontala, eu nu stiu daca sunt capabila
Binre.....fac orice pentru bebebii mei dar ai am si un barbat mancacios pe care nu-l pacalesc doar cu salate, el trebuie sa aiba mancare gatita, cat mai multa carne

Tu cum faci fata???????/

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 17+ de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

asemenea si la noi cu mancarea gatita, dragaica, stai linistita. insa nu stiu ce l/a apucat pe Stefan ca nu mai mananca frate..sper ca i/a trece..

Paula cu Mihai 23+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Si eu pap mancare gatita, dar nu suport carnea de nici un fel...nici macar de pui care-i mai usoara. Nu pot manca si gata, cu toate ca stiu ca bebe are nevoie si de putina carne... O sa incerc sa gust si carnita, macar putin..

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 16+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Uitasem sa schimb semnatura... Astazi am implinit 17 sapt.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 17+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Maurice, ce fain!! Lasa ca vine si burtica

Alina, ce nume frumos Te-a inspirat Verdi? Si alexandra e superr!
Sa-i aduca noroc si sa-l poarte cu mandrie toata viata.

Alina 20+ cu
gargarita

hihi nu, Alinutza, nu Verdi ne-a inspirat. Povestea numelui este alta, daca vreti, v-o spun.

Alina, 23+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Nu-i bini bre nici de stat acasa(io), am dat tircoale frigiderului toata ziua, si-am si balotat, acum sunt la desertDoamne

Demult voiam sa-ti spun Mycya ca orasul unde stai tu mi-a ramas in suflet, frumos,superb Munchenul.

Catalina 18+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Declar: CAPITULEZ
nu pot sa tin pasul cu voi, oricat m-as stradui. Stau cate o ora sa citesc si urma si pana termin am uitat tot. O sa ziceti ca sunt nesimtita ca nu va scriu mesaje personalizate, dar credeti-ma ca sunt alaturi de toate cu sufletul si ma bucur la fiecare veste buna.
Noi am gasit nume, dupa cum se vede la semnatura.
V-am pupacit, ma duc sa mananc ceva, m-am cantarit ieri si am slabit 1 kg, pana acum am pus numai 2 kg. Nu ma plang, nici nu aveam nevoie de mai multe, dar parca nici sa slabesc nu e bine.
pe burtici

Fetita mea

Noi am negociat Iulia Alexandra. Iulia ca ne trebuia cu I primul nume (sa avem A, E, I) si mai scurt iar Alexandra sa aibe nume sfant ca si celelalte doua mandre cu A, plus ca este in calendar la sfarsitul lunii august. Sotul a avut ideea cu Iulia ca poate se naste in Iulie, acum om vedea.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 19+

Si noi ne-am gandit la Iulia, dar am zis ca ramane totusi Aida...
Iar Alexandra am ales tot ca sa aiba un nume de sfant, plus ca si pe fetita nasilor o cheama si Alexandra, asa ca e perfect, chiar daca ei au spus ca nu au pretentia sa le poarte numele.

Fetita mea

Mergi la inceput