Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 6
beluistef spune:
Alina frumos nume pentru fetitza...noi inca nu ne-am hotarat...
Elena,
24+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Iulia_N spune:
Bunaa!!
am vazut ca discutati despre nume! si noi am ales numele bubulinei: BIANCA-MARIA.
Bianca ne a placut noua si Maria este numele fetitei nasilor!
Va pupam
17+
Bianca-Maria
Alina2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Alina frumos nume pentru fetitza...noi inca nu ne-am hotarat... *************************************************** Elena, 24+ cu ![]() Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
Multumim

Noi pana sa aflam ca e fetita, pregatisem nume doar pentru baiat, trebuia sa il cheme Sebastian Mihai. Eu presimteam intr-un fel ca va fi fetita, dar nu ne hotaram la nume. Ne-a luat numai 10 minute sa il gasim cand am venit de la eco.
Si ca sa nu va mai tin in ceata, povestea numelui Aida e asa:
Asta-vara am fost in Praga, orasul nostru de suflet. Acolo am fost si in luna de miere si ne-am indragostit de oras si mai ales de oamenii de acolo. Anul trecut, cand eram pe autostrada, era si ziua noastra, implineam 4 ani de la casatorie si un prieten bun de-al nostru, preot, ne-a sunat sa ne ureze ce e mai frumos, sa avem un bebe sanatos si frumos. Noi nu ne gandisem pana atunci sa o incercam si pe asta. Dupa ce am vb cu el, ne-am uitat unul la altul si am spus deodata "ce-ar fi?" Si asa ne-am hotarat sa avem un bebe. In Praga ne-am cazat la hotel Aida, si acolo am incercat prima data sa concepem un bebitz. Din pacate, ovulatia mea era spre sfarsite si nu a fost sa fie. Dar am zis ca daca vom avea o fetita, chiar daca nu va fi conceputa acolo, se va numi Aida. Si ne-am promis ca atunci cand bebe va fi destul de mare, vom merge din nou la hotel Aida, Praga. Multi au ras de numele asta, au zis ca e ciudat, probabil ca asa suna, stiu ca nu e des intalnit, dar nu pot renunta la el. Deja cand vorbim de bebe, ii zicem Aiduta.
Asta e povestea, sper ca nu v-am plictisit.
Alina,
23+ cu
Aida AlexandraFetita mea
beluistef spune:
Alina ....frumoasa povestea numelui
...sa va aduca aminte de prima incercare 
Mai am un pic si plec acasa, deja nu mai pot sta pe scaun, ma doare nada de numa, la 90 de grade nu mai pot sta decat "cracita" dar ma taie jos pe la burta, asa ca tot nada ramane sprijinul pe perioada cat stau la lucru.
Sa aveti o zi placuta in continuare !!!!
Elena,
24+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
pufescu spune:
Dragaica, am avut si eu un episod de dureri vreo trei zile...de vineri pana duminica seara. Cu intarit de burta, intrasem in panica(si pe fondul faptului ca mi s-a scurtat colul). Duminica seara am inceput sa iau magne B6, cate 3 pe zi si m-au lasat durerile. Nu stiu daca la tine e la fel, e mai aglomerata garsoniera :) . Dar daca ti se intareste burta merita intrebat doctorul daca poti lua magneziu in ce forma s-o fi gasind pe acolo.
19+
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pufescu Dragaica, am avut si eu un episod de dureri vreo trei zile...de vineri pana duminica seara. Cu intarit de burta, intrasem in panica(si pe fondul faptului ca mi s-a scurtat colul). Duminica seara am inceput sa iau magne B6, cate 3 pe zi si m-au lasat durerile. Nu stiu daca la tine e la fel, e mai aglomerata garsoniera :) . Dar daca ti se intareste burta merita intrebat doctorul daca poti lua magneziu in ce forma s-o fi gasind pe acolo. 19+ |
Mai, eu am schimbat vitaminele ca-mi era tare rau de la ele, mi-au dat altele mult mai puternice dar care se ia in 2 reprize, au impartit elementele in asa fel incat sa fie mai usor de asimilat si digerat.
Am facut comparatie cu celelalte si-am vazut ca majoritate mineralelor si vitaminelor suntin cantitate dubla sua tripla, eu zic ca iau deja destul magneziu.
Tu cat iei pe zi?????????
Plus ce ma deranjeaza cel mai tare sunt oasele bazinului, in zona pubiana, ma dor, nu foarte tare dar e jenant.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
17+ de
si 
pufescu spune:
Pai o pastila are 40mg, eu iau 3 ca asa mi-a zis doctorita. Inca trei zile iau in paralel cu elevitul, care are si ala 100mg. Deci 220 doza momentan, dupa aia scot elevitul si raman la 120 magneziu.
Dar pe prospect scrie ca se iau 6-8 pe zi, asa ca nu cred ca e cazul de supradoza
20+
pufescu spune:
Fetelor, imi trimiteti si mie parola va rog? Vreau si eu sa vad poze...
Si cum se pune caruciorul albastru la semnatura?
20+
racusor2010 spune:
am vrut si eu la Dr Pop dar nu am gasit loc 
Dar am facut acum pentru 32 saptamani fix la Dr Radulescu de la CMU
Sheri, parca tu mi-ai zis de el ca e ok....
la 28 saptamani merg la Dr Adela Dinu
gata, fug acasa si o sa fiu mai activa...la serviciu imi fac timp sa va citesc...dar sa scriu nu prea...
Bulina
24+ cu
poznas