Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 19
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalala13 dragaica mai exact ce simti la contractii?? ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() 21+ cu ![]() Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
Mi se intareste burta dintr-o data, devine beton, dupa care isi revine, simt ca se contracta.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
17+ de
si 
beluistef spune:
Eu am contractii nedureroase de prin jur de 19 sapt., dar bag no-spa...uneori sunt si dureroase, dar suportabile. Stiu ca atata timp cat nu sunt insotite de dureri de burta si mijloc nu este periculos, ca uterul exerseaza pentru nastere. Acum fetele care se stiu mai bine pot sa confirme sau infirme ce am zis mai sus. Daca vezi ca se repeta, vezi daca poti lua magneziu...stiu ca relaxeaza muschii...
Elena,
24+ cu
Stefan ( pentru al doilea... negociem
)
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
ochidut spune:
| citat din mesajul lui beluistef Stiu ca atata timp cat nu sunt insotite de dureri de burta si mijloc nu este periculos, ca uterul exerseaza pentru nastere. Daca vezi ca se repeta, vezi daca poti lua magneziu...stiu ca relaxeaza muschii... |
Dragaica, la fel stiu si eu, sunt normale, deocamdata nu ai motive de ingrijorare. Se recomanda no spa si daca insista magneziu si intr-un final repaos total la pat.
23 + cu
Dragaica spune:
Multumesc fetelor, deja incepusem sa-mi fac tot felu de scenarii 

Azi merg la acupunctura am sa vorbesc si cu doctorita sa vad ea ce parere are, ca doar e medic ginecolog la baza.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
17+ de
si 
adrianaBuc spune:
| citat din mesajul lui anca_vlad Hai sa iti dau asa un ex eu am venituri variabile cu comidioane din vanzari ca medie am unde va la 3700 brut pe ultimile 12 luni-deci cum se calculeaza! |
Nu te afecteaza prevederea aia cu 12 salarii min. Baza ta de calcul lunara e mai mica de 7200 lei.

Bebelina va multumeste pentru aprecieri.

24+ Vine o
! Doamne ajuta!
katalina spune:
Am trimis un mail pe adresa noastra comuna, sa meditam putin.(In memeoria lui Octavian Paler!
Catalina
18+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
laurika1982 spune:
Fetele, sa ne mai si distram, ca vb aia, vine WEEKEENDUUU

Cafea de criz#259;..... Se ia o boab#259; de cafea, se leag#259; cu o a#355;#259;, #351;i se scufund#259; de 2-3 ori în cea#351;ca cu ap#259; fierbinte.
La fiecare 3 cafele se schimb#259; a#355;a...
Proverb canibal
Toti oamenii sunt la fel de buni.
- Bravo tovar#259;#351;e Bul#259;, ai 4 copii!
- Da. #350;i-a#351; fi putut avea 5. Dar am renun#355;at.
- De ce?
- A m citit c#259; fiecare al cincilea copil care vine pe lume e chinez.

Laura
21+
laurika1982 spune:
Repet, ca au iesit nasol :)
Cafea de criza..... Se ia o boaba de cafea, se leaga cu o att, si se scufunda de 2-3 ori in ceasca cu apa fierbinte.
la fiecare 3 cafele se schimba ata...
- Bravo tovarase Bula, ai 4 copii!
- Da. si as fi putut avea 5. Dar am renuntat.
- De ce?
- Am citit ca fiecare al cincilea copil care vine pe lume e chinez.
Laura
21+

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!