Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 20
beluistef spune:
Asta am citit-o la o odisee si am imprumutat-o ca sa va aduc un pic zambetul pe buze : mie una mi-a placut 

Pachet de salvare economica scris de un barbat insurat !!!
Sa presupunem ca...
Guvernul acorda fiecaruia din noi cam 100.000 de roni.
. Daca cheltuim acesti bani prin hypermarketuri, ei vor ajunge in China.
. Daca cumparam benzina, vor ajunge la Arabi.
. Daca cumparam calculatoare, vor ajunge in India si Hong Kong.
. Daca cumparam fructe si legume, vor ajunge in Turcia, Spania, Italia, Egipt sau Iran.
. Daca cumparam autoturisme mici si economice, vor ajunge in Japonia sau Germania.
. Daca cumparam unul din multele gadgeturi electronice, vor ajunge in Taiwan, si nu vor ajuta cu NIMIC economia romāna.
Singura posibilitate de a pastra acesti bani acasa in Romania, este de a-i cheltui pe curve, gustosul vin romānesc sau pe tuica,
deoarece acestea sunt garantat produse autohtone.
Eu asa incerc sa fac!
Dar e cam greu de convins sotia ca fac aceste lucruri numai din patriotism ![]()
reactia sotiei ar cam fi urmatoarea dupa parerea mea ...

Elena,
24+ cu
Stefan ( pentru al doilea... negociem
)
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Asta am citit-o la o odisee si am imprumutat-o ca sa va aduc un pic zambetul pe buze : mie una mi-a placut ![]() ![]() Pachet de salvare economica scris de un barbat insurat !!! Sa presupunem ca... Guvernul acorda fiecaruia din noi cam 100.000 de roni. . Daca cheltuim acesti bani prin hypermarketuri, ei vor ajunge in China. . Daca cumparam benzina, vor ajunge la Arabi. . Daca cumparam calculatoare, vor ajunge in India si Hong Kong. . Daca cumparam fructe si legume, vor ajunge in Turcia, Spania, Italia, Egipt sau Iran. . Daca cumparam autoturisme mici si economice, vor ajunge in Japonia sau Germania. . Daca cumparam unul din multele gadgeturi electronice, vor ajunge in Taiwan, si nu vor ajuta cu NIMIC economia romāna. Singura posibilitate de a pastra acesti bani acasa in Romania, este de a-i cheltui pe curve, gustosul vin romānesc sau pe tuica, deoarece acestea sunt garantat produse autohtone. Eu asa incerc sa fac! Dar e cam greu de convins sotia ca fac aceste lucruri numai din patriotism reactia sotiei ar cam fi urmatoarea dupa parerea mea ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *************************************************** Elena, 24+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
lasseeerrrr!!!!
Laura
21+
Victo spune:
oamenii muncii, haidati acas! wk placut, sa va bucurati de soare! si burti..ca iaca, gata/i saptamana..acusica iar schimbam semnaturile..
noi azi mergem intr/un parc cu piti, ca e soare si frumos..speram si in wk.
eu as mai avea ceva rufe de spalat..sa vedem pe unde mai mancam..sa ne facem viata mai usoara :)
paaaaaaaa
Paula
cu
Mihai 23+ si Stefan (30 oct. 2007)