Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 17
Mycya spune:
neatza si de la mine
si sa aveti un weekend sperb si plin cu soare.
si eu am probleme cu pielea uscata dar asta nu de acum,de cand ma stiu tot timpul trebuie sa ma dau cu creme,indiferent cata apa beau pielea mea e in continuare nehidratata suficient,dar asta e,o dau inainte cu cremele.
Adriana eu credca il lasam pe langa usa,la cat de isterica sunt acum,eram si inainte dar acum si mai rau.eu il avertizez de dinainte si stie ca nu glumesc
,nu spun ca nu e bine sa iasa cu baietii sau ca da facem bine ca ii sunam dar mai tare ne deranjeaza faptul ca ei nu se simt sa vina mai devremeca poate e nevoie de ei si ca sa poata iesi si a doua oara fara scandal si fara suparari,dar oricati peri albi ne scoatem noi cam greu se schimba ei.
sa treaca supararea
19+
beluistef spune:
Cris2010 dar cate gr. ti-a zis ca are acum ???? Si ce analize ti-a dat sa faci ???
Ne-am hotarat si noi la un nume...initial, sotul nu a fost de acord ca si Beatrice , dar si bebe sa ii poarte numele...in final a cedat la insistentele mele
...Acum ramane sa ne hotaram la al 2-lea prenume...ca si fetele au tot 2 prenume.
Elena,
24+ cu
Stefan ( pentru al doilea... negociem
)
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
ramo1901 spune:
Elena....foarte frumoasa alegere....si mie imi place mult....
Ramona
19+ ....cu o scumpica de 
Cris2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
sunt intru totul de acord cu tine |
Subscriu si eu. Noi incercam sa respectam zicala "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face", valabila pt ambele sensuri
Cris
22+ cu
Cris2010 spune:
Fetelor, trebuie sa plec. 
Va urez de pe acum un sfarsit de saptmana cat mai frumos si insorit
.
Cris
22+ cu
adrianaBuc spune:
elena, frumos nume ati ales. Daca bebelina mea era baiat s-ar fi numit Codrin.
anca_vlad, CIC e CIC; concediu pre-postnatal e altceva. Legea pusa de ooana se refera la concediu pre-postnatal. La CIC se iau veniturile nete aferente ultimelor 12 luni inaintea nasterii copilului si se aplica 85%, dar nu mai mult de 4000 lei; la concediu pre-postnatal se face un calcul asemanator cu al concediilor medicale normale (cu unele diferente); deci aici, baza de calcul este de 6 luni din ultimele 12; aici intervine limitarea la 12 salarii minime. Te-am lamurit?
24+
Vine o
! Doamne ajuta!
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cris2010 Oana, multi ani fericiti de-acum incolo . In legatura cu cadouri... Eu ii iau bilete la spectacole, teatru, film, organizez seri speciale, iesiri speciale, niste cursuri de dans, etc... |
saru'mana
imi e ciuda ca nu ma pot duce cu el...dar recuperez eu dupa ce apare bebitza

ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_vlad OOANA-te rog lamureste-ma ce e cu legea/ordonanta aceea despre CIC? ![]() ![]() ![]() +18s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca |
scumpa mea spune exact ce nu iti este clar si am sa incerc sa te lamuresc!
maya71 spune:
Va salut burticutelor!
Sunt in criza de timp
, are cineva de vanzare ca sunt tare amatoare? ... ne vedem diseara... sa/mi faceti si mie rezumtul va rog... va stiu harnicute si o sa am mult de recuperat si invatat.
e primavara in gand, in suflet... si afara
beluistef spune:
Cris2010 dar cate gr. ti-a zis ca are acum ???? Si ce analize ti-a dat sa faci ??? Te-am scofundat cu Laura 
Elena,
24+ cu
Stefan ( pentru al doilea... negociem
)
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)

Vladut (05.11.2003)