Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 15
Creatza11 spune:
mersi, Anca....deci sigur pot lua si un paracetamol? Faza e ca lamaie nu am momentan in casa.....o sa vina mama la mine pe la 12.30, ii zic ei sa-mi cumpere atunci.
Am si o vete buna, ca sigur n-ati obs... am schimbat si noi smnatura!!!
Adriana, incearca sa-i explici calm, nu azi ca poate nu-ti vor trece nervii, maine, ca te deanjeaza ingrozitor comportamentul lui fata de tine, mai ales acum, cand ai cel mai mult nevoie de el sa-ti fie alaturi, ca nu procedeaza corect si sa stea sa se gandeasca mai bine si la ceea ce-i in sufletul tau, nu numai la el si la distractia cu baietii, etc......Sti tu mai bine ce si cum, dar fara tipete, caci apoi cine stie in ce mai deriva cearta.... Ma gandesc ca asa ar tb sa inteleaga si el....Multi
pt tine si pt bebe!
19+
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata burtici!
Adriana eu nu m-as enerva, ai incredere in sotul tau si cred ca barbatii au nevoie de aer in preajma paternitatii, eu il trimit pe al meu, si nu il sun cand este cu baietii, si cand vine ma tine in brate si imi zice cat ma iubeste, dar am incredere in el! De fapt suntem oameni , adulti ! De ce sa iti urce tie tensiunea aiurea si sa ii faci rau fetitei?
Elena eu dau cu uleiuri pentru gravide cu vit A si E, luate din farmacii!
Si eu iau magneziu de 2 saptamani mi-a dat medicul, 450 mg magneziu plus o pastila elevit, ca dintr-o data am simtit carenta cel mai acut in pielea din jurul unghiilor si de pe degete se rupea foarte usor si aveam dureri de muschi!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
20+ cu 
laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc Paula, sa stii ca e o idee! Am sa incerc si eu. ![]() Laura, stiu ca ii fac rau bebelinei si crede-ma ca incerc sa stau cat mai calma. Dar hormonii astia... 24+ Vine o ! Doamne ajuta! |
Nu vreau sa-ti zic ca ai dreptate...dar de dragul puiutei trebuie sa-l ignori...doar nu o sa te urci tu pe pereti, ce naiba?!eu cand ma supar pe al meu ii zic ca il las cu ma-sa..iau si copilu si catelu

Laura
21+
Victo spune:
Asa deci, va uitati la noi pe furis, da? #61514;#61514;
Racusor, mie incepe sa imi stea pe ficat gargarita mica..da, sa vezi cd o incepe sa miste burta din loc..prin luna a 9a asa nu prea mai e distractive ca te cam doare cd te suteaza..dar ce sa facem.. in leg cu decorarea si mobilarea apart, din prorpire experienta, te/as sfatui san u te arunci sa iti iei totul de la inceput si ieftin, sua de calitate mai prosta. Mai bine in timp, pe rand si de buna calitate, caci apoi o sa inceapa sa se strice sau sa nu/ti mai placa sis a vrei sa le inlocuiesti.
Eu am optat pt ceva de calitate medie..si incepe sa imi para rau. Mai ales la capitolul corpuri d e iluminat. Acu as vrea sa le schimb pe toate #61514;
Va fi f greu la inceput cu cheltuielile..dar va trece si criza, vei reveni la serv..in timp va fi ok.
Si noi anul trecut am dus/o f greu, in conditiile in care salariul sotului tot se ducea pe rata la banca si gradinita copilului ( ca am ales una privata), iar salariul meu se ducea pe restul cheltuielilor. Cd venea cate o nunta, botez..deja trebuia sa ne imprumutam de bani.de concediu si alte alea nici pomeneala.
si cu toate astea ne/am bagat si la bb 2
Elena, strugurel de buze tot timpul, iar pt maini seara ma dau cu crema de galbenele si arnica, ziua cu crema normala.si ale mele maini sunt tot timpul rosii, uscate, crapate..mai rau ca ale bunica/mii..:(
Anca, in cazul asta cred ca n/aveti de ales si trebuie dat antibioticul..sanatate multa!
Apropo de soti, eu am alta problema..al meu NU e cu distractiile, desi eu mi/as dori..tre sa trag de el sa mergem, sa iesim din casa, din oras, din tara deja e o mare problema..daca mai e si oleaca racit..zici ca moare si el nu vrea decat in casa..tampesc..e tare comod de felul lui..de multe ori ii zic..omuleeeeeeee..ma plictiseeeeeeeeesc!!!!!!!!!
El e mare fan TV si calc..iar eu nu..deci, barbat perfect..greu domle..
Creata, eu n-am cu ce sa te imbarbatez ca din ianuarie tot am tras cu racelile. Prima data 2 sapt, a doua oara 3…#61516;
Paula, tot vroiam sa te intreb cum il cheama pe sotul tau, ca ziceai ca e din Br..Poate il si cunosc.:)
Paula
cu
Mihai 23+ si Stefan (30 oct. 2007)
CarmenAlbu spune:
Si eu tot pe furis m-am uitat
Victo!![]()
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
20+ cu 
beluistef spune:
Paula(Victo) am o crema buna de arnica si ma dau seara cu ea,iar pe zi tot asa cu creme de maini. Eu trebuie sa recunosc ca desi am fost "cu gura " pe tine cu pozele , tocmai eu nu le-am vazut...aseara am ajuns pe la 10 acasa, pana am mancat si pana am pus fetele la somn, nu am mai intrat pe net...iar de la lucru nu pot intra pe orice site..este restrictionat..pot doar pe flick, picassa, webshot NU...habar nu am de ce...dar e bine ca pot pe forum ![]()
Andreea bafta la intalnirea cu Filip si sa ne aduci vesti bune. Referitor la acele drepturi asa o sa fac...fac cereri si li le pun pe masa, daca nu vor sa miste nimic...ITM scrie.
Elena,
24+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Victo spune:
elena, eu nu mi/s asa buna cu tehnica..pe webshots m/am obisnuit sa pun pozele de cand il am pe Stefanut..si nu mai umblu si pe alte situri..da iti zic io..o sa vezi un copilas fffffffffff dragut..si o burta mare ..:):)
Paula
cu
Mihai 23+ si Stefan (30 oct. 2007)
Iulia_N spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
Neata! Si eu am crezut ca-i de la iarna, dar acum nu mai e frig si zapada si tot am pielea uscata, mai ales la coate. Si mi-am adus aminte ca la penultima sarcina am patit la fel, trebuia sa ma ung la un cot tot timpul, si era vara. Asa ca eu zic ca-i de la sarcina care ne seaca de vitamine si se agraveaza cu frigul si umiditatea scazuta. Am vreo 3 creme sa primeasca pielea de toate Adriana, Iulia, nu va enervati din asa ceva. E mai nasol daca fac asa si va lasa si cu bb micut in casa. Acum se mai pot destrabala si ei pana vine bb. Ok, simt si ei nevoia sa se destina dar sa fie disponibili la telefon sau daca pleaca departe sa aranjeze cu cineva sa va ajute la nevoie. Ia sa-i spui Iulia asa realist cine ii tine locul cat pescuieste, sa vezi ca o sa iasa mai rar. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 19+ ![]() |
Nu m am suparat pe el de data asta...e traditie, in fiecare an se duce cu baietii (cumnatul, nasu si cativa prieteni comuni) in delta. este cea mai mare pasiune a lui, dupa fotbal
este relaxat ca stie ca eu ma pot descurca singura in orice situatie si oricum si sora mea sta la 5 min de noi!
asa i am zis si eu: ultima plecare de capu tau!!!! in alta ordine de idei, este un scump! cand este acasa ma ajuta la tot, la curatenie, la mancare, face piata si singur si impreuna cu mine, cateodata mai spala si vasele desi cred ca e lucrul pe care il uraste cel mai mult!
pupici
17+
anca_vlad spune:
care lucrati in HR sau contabilitate!!!!!!!!![]()
Ce inseamna ca se plafoneaza baza de calcul pt CIC la 12 salarii minime?
HELP sa ma faceti si pe mine sa inteleg!!!!!!!!!!
+18s si mami de astronaut-cosmonaut
Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca