Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005
Adriana, urat gest a facut sotul tau. Eu ce sa zic de al meu, care sta numai cu mine, de multe ori ma rog de el sa iasa cu prietenii si nu vrea, spune ca viata lui are sens numai daca sunt si eu cu el. Toti prietenii nostri rad de noi, ca nu ne vad niciodata unul fara altul...

Asa era si al meu sot pana mai acum a an jumate. Intre timp, incurajat de mine, a avansat profesional si de atunci prioritatile lui s-au schimbat.

24+
Vine o ! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angharad spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Fetelor eu ma confrunt cu o problemuta destul de neplacuta pentru mine...am tot timpul pielea dupa maini, brate si picioare uscata...cea de pe maini este si crapata si uneori am mancarimi.

Buna dimineata si de la noi,
Cu aceeasi problema ma confrunt si eu. Pielea mi-e foarte uscata pe picioare, la calcaie au inceput ceva probleme desi inainte le aveam moi si curate, iar mainile mi se albesc la cat sunt de uscate. Uneori folosesc unguentul cu galbenele, iar cand am timp ma rasfat cu uleiul de masline dupa dus. Eu banui ca e vorba despre o carenta de vitamine (pe langa sarcina, mai si alaptez) dar ma voi lamuri saptamana viitoare cand voi face ceva analize.

21+ si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:

Fetelor eu ma confrunt cu o problemuta destul de neplacuta pentru mine...am tot timpul pielea dupa maini, brate si picioare uscata...cea de pe maini este si crapata si uneori am mancarimi. De obicei iarna patesc asa, poate sa fie din cauza la frigul asta care a fost si eu fiind mai sensibila, le-a afectat mai mult. SI pe langa maini am si buzele crapate si uscate, daca nu ma dau cu strugurel de multe ori devin albe de la crapare si uscare.
Cred ca ati inteles ce am vrut sa zic, nu gasesc cuvintele ptrivite...nu am inspiratie la ora asta

Se mai confrunta careva cu problema asta ??? Ce remedii folositi ?

Elena, 24+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

sa stii ca si eu am iarna aceasi problema..de multe ori imi creapa pielea de pe mana asa de tare de efectiv se vede ca o rana.. eu ma tratez pe maini cu neutrogena..ii cea mai buna crema pe care am folosit-o .. crede-ma ca dupa 2-3 folosiri isi revine mana complet..dar trebuie sa te tot dai..macar odata la 3 zile..
iar referitor la buze..nu pot sta fara strugurel..si incearca seara inainte de culcare sa te dai cu mult strugurel si peste noapte sa stai asa..sa vezi dimineata ce buze catifelate ai..

18+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:

Fetelor eu ma confrunt cu o problemuta destul de neplacuta pentru mine...am tot timpul pielea dupa maini, brate si picioare uscata...cea de pe maini este si crapata si uneori am mancarimi. De obicei iarna patesc asa, poate sa fie din cauza la frigul asta care a fost si eu fiind mai sensibila, le-a afectat mai mult. SI pe langa maini am si buzele crapate si uscate, daca nu ma dau cu strugurel de multe ori devin albe de la crapare si uscare.
Cred ca ati inteles ce am vrut sa zic, nu gasesc cuvintele ptrivite...nu am inspiratie la ora asta

Se mai confrunta careva cu problema asta ??? Ce remedii folositi ?

Elena, 24+ cu

Neata!
Si eu am crezut ca-i de la iarna, dar acum nu mai e frig si zapada si tot am pielea uscata, mai ales la coate. Si mi-am adus aminte ca la penultima sarcina am patit la fel, trebuia sa ma ung la un cot tot timpul, si era vara. Asa ca eu zic ca-i de la sarcina care ne seaca de vitamine si se agraveaza cu frigul si umiditatea scazuta. Am vreo 3 creme sa primeasca pielea de toate .
Adriana, Iulia, nu va enervati din asa ceva. E mai nasol daca fac asa si va lasa si cu bb micut in casa. Acum se mai pot destrabala si ei pana vine bb. Ok, simt si ei nevoia sa se destina dar sa fie disponibili la telefon sau daca pleaca departe sa aranjeze cu cineva sa va ajute la nevoie. Ia sa-i spui Iulia asa realist cine ii tine locul cat pescuieste, sa vezi ca o sa iasa mai rar.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Paula, sa stii ca e o idee! Am sa incerc si eu.

Laura, stiu ca ii fac rau bebelinei si crede-ma ca incerc sa stau cat mai calma. Dar hormonii astia...

24+
Vine o ! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Laura concediu placut de pe acum si iti mai zic odata atunci
Creatza bafta la eco si sa vii si o culoare de carucior , asta daca vrea bebe , acolo in burta el este shefu , poti lua si oscilococcinum, multe fete au luat la raceala. si sa te faci bine.

Elena, 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Vorba voastra fetelor si bebe ne seaca de vitamine si trebuie cumva sa se exteriorizeze carenta asta...acum m-am blindat cu strugurel si creme...plus pe partea de vitamine, deocamdata le iau 1 la 2 zile, probabil de luna viitoare de cand voi lua si fier, le voi lua zilnic si pe astea.

Elena, 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

elena, pai cauta pe net contractul colectiv de munca la nivel national si da-le cu el in cap. Si daca tot nu iti dau diferenta de bani si nici prima de maternitate.. reclamatie la ITM! SI gata! Pana la urma legea e lege si trebuie respectata.

24+
Vine o ! Doamne ajuta!

de acord cu Adriana..fa o cerere, insereaza acolo articolul cutare din CMNN, semneaza, pune data si da-le-o...sunt obligati prin lege sa-ti acorde si compensatia de 15% pe 6 sapt si salariul mediu pe unitate la nasterea copilului!!!!!!!!

apropo, eu am primit si una si alta cu Eric..

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 24+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005
Adriana, urat gest a facut sotul tau. Eu ce sa zic de al meu, care sta numai cu mine, de multe ori ma rog de el sa iasa cu prietenii si nu vrea, spune ca viata lui are sens numai daca sunt si eu cu el. Toti prietenii nostri rad de noi, ca nu ne vad niciodata unul fara altul...

Asa era si al meu sot pana mai acum a an jumate. Intre timp, incurajat de mine, a avansat profesional si de atunci prioritatile lui s-au schimbat.

24+
Vine o ! Doamne ajuta!

trebuie pus la punct, altfel venim toate peste el si Pai nu se poate, cum sa supere pe mami si pe bebe? sa treaca supararea
Creatza, ma bucur ca iti place numele ales. Sa te faci bine repede si sa scoti burtica la soare cat mai curand. Bafta la eco, te asteptam cu o culoare de carucior.

Alina, 23+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

azi merg si eu la marea intalnire cu Filip..abia astept...

revin cu vesti!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 24+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput