Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

elena, pai cauta pe net contractul colectiv de munca la nivel national si da-le cu el in cap. Si daca tot nu iti dau diferenta de bani si nici prima de maternitate.. reclamatie la ITM! SI gata! Pana la urma legea e lege si trebuie respectata.

24+
Vine o ! Doamne ajuta!

Acum i-am trimis pe mail legea cu compensatia si astept sa vad ce raspuns imi dau...oricum nu prea curand, dar sper sa-l primesc. Oricum o sa fac cerere pentru ambele si daca nu le vad o sa merg la ITM...daca se face chesti asta pe ochi frumosi, eu nu-i las asa. Doar are baza legala si am dreptul la ele.

Elena, 24+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Neata!

Delfinariu...vine vine primavara....ce calut si placut e afara!!!!!!!!!

Noi pe acasa azi merg la control la MEDICOVER, sper sa poata sa vina si sotul responsabil de starea mea actuala sa vb cu dr. ca altfel doarme la usa...nici macar pe pres...

Eu sunt mai bine, dar vladut vad ca imi face o amigdalita urata, dupa 48 de ore de temp ok tratata cu antitermice azi noapte a facut 39 cu 5, asa ca vom trece pe ceva antibiotic, am crezut ca este ceva viral a avut doar gatul rosu acum am vazut ca are ceva puncte albe si limba ff incarcat...asa ca avem distaractie pe cinste!

Norocul meu e mama ca este la noi si ma ajuta!

Multe multe pentru mama mea!

+18s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003)

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

cat despre sotii petrecareti....ori ii aduceti acum cu picioarele pe pamant si ii scuturati bine de tot, sau asa va fi de acum in colo, pentru ca asa cum stiu eu barbatii se maturizeaza`abia la 50 de ani, pana atunci copilaresc!

Adevar verificat in propria familie, tata, sotul...si exemplele celor din cercul de cunostinte!!!!!!!!!!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

am vrut si eu la Dr Pop dar nu am gasit loc

Dar am facut acum pentru 32 saptamani fix la Dr Radulescu de la CMU

Sheri, parca tu mi-ai zis de el ca e ok....

Bulina 24+ cu poznas

Eu am fost de multe ori la Radulescu, si inainte de sarcina (mi-a diagnosticat corect problemele atunci cand au fost si m-a atentionat ca sunt grave) si acum in timpul sarcinii. Mi l-a recomandat multa lume, este foarte atent tot timpul la masuratori, nu se grabeste, profesionist si nu a dat gres niciodata, pana acum. Tot el ne-a spus prima oara sexul la 12 sapt si a asa a fost.
Are insa un minus: este foarte sobru, zgarcit la explicatii si cateodata mi s-a parut si putin infumurat. Nu te astepta sa iti dea detalii, sa ti-l arate pe bebe cu mare bucurie si in timpul asta sa iti si dea explicatii sau mai stiu eu ce... E posibil cateva minute sa nu vorbeasca deloc si doar sa faca masuratori, uitandu-se la ecranul lui iar apoi ii va dicta asistentei, cu o voce f,scazuta- de deabia auzi - valorile reiesite. La final, ti se va adresa si tie spunandu-ti doar ca e bine sau daca sunt probleme care sunt alea. El nu da detalii, dar daca ai intrebari clare, precise iti va raspunde si el la obiect.

La 28 de s noi mergem la Iosup, nu ca nu as avea incredere mai multa in el, dar am simtit nevoia sa mai schimbam atmosfera de sobrietate a lui R.. Oricum la 32 presupun ca o sa ma duc din nou la el.

Asa ca du-te cu incredere la el, dar fi pregatita sa nu "socializezi"

23 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Fetelor eu ma confrunt cu o problemuta destul de neplacuta pentru mine...am tot timpul pielea dupa maini, brate si picioare uscata...cea de pe maini este si crapata si uneori am mancarimi. De obicei iarna patesc asa, poate sa fie din cauza la frigul asta care a fost si eu fiind mai sensibila, le-a afectat mai mult. SI pe langa maini am si buzele crapate si uscate, daca nu ma dau cu strugurel de multe ori devin albe de la crapare si uscare.
Cred ca ati inteles ce am vrut sa zic, nu gasesc cuvintele ptrivite...nu am inspiratie la ora asta

Se mai confrunta careva cu problema asta ??? Ce remedii folositi ?

Elena, 24+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Neata!

Si pupici la toate burticile, ne bucuram de vesti bune .Bun venit noilor fete.
Si eu patesc la fel cu buzele si mainile...eu sunt si mai sensibila la frig, fac rani, ma ustura ( ca la arsuri) , o patesc si la spalat vase, si la apa mai rece sau mai calda.... eu una folosesc strugurel non stop (fac rani la buze daca nu) si am tuburi cu crema de maini peste tot (pe birou, acasa la indemana, in poseta)..cand merg la cumparaturi ma mai uit la creme de maini..nu cred ca am cum sa scap de problema asta..si tre sa fiu atenta cu ce spal vasele, ca mi se invinetesc mainile, fac rani..eheee.asa ca cel mai bine e cu o crema cat mai grasa si folosita dupa fiecare spalare...sau cat mai des..
Schimabm saptamana .De maine intr-o saptamana plecam la concediu si in 2 saptamani mergem la eco

Pupicei

Laura 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Neatza delfinariu!
In sfarsit nu v-ati mai intreut in mesaje si am putut sa le citesc repede si sa va scriu.
Elena, problema pielii poate fi o carenta de vitamina A, eu de multe ori imi cumparam vitamina A uleioasa de la farmacie si o dadeam pe zonele afectate. E mult mai buna decat o crema hidratanta. De altfel, stiu ca e bine sa punem putina vitamina A in orice crema din comert, o imbunatateste. Intreaba medicul daca ai voie sa te dai cu vitamina A, poate iti va trece.
Adriana, urat gest a facut sotul tau. Eu ce sa zic de al meu, care sta numai cu mine, de multe ori ma rog de el sa iasa cu prietenii si nu vrea, spune ca viata lui are sens numai daca sunt si eu cu el. Toti prietenii nostri rad de noi, ca nu ne vad niciodata unul fara altul...
Alinutza, te asteptam cu vesti bune!
Mycya, esti o simpatica, imi place mult felul tau de a fi Tu astepti sa vii in Ro, eu astept sa se faca bebe mai mare si sa o taiem in germania, la rudele noastre intotdeauna ne simtim tare bine acolo.
Pupici pentru toate mamicile de delfinasi si pentru draga noastra Maya

Alina, 23+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

buna dimineata!

alina, foarte frumoasa povestea numelui, imi place si numele, si pe cumnata mea o cheama Aida Marina.

maurice, ooooaaaaaauuuuu, ce frumos pe acolo si oauuuu, ce slabuta esti, lasa ca in felul asta poate nu te faci cu 20 kg in plus in sarcina, ci exact cu cat trebuie.

bumblee, bafta multa azi!! Suntem alauri de tine!

puiutz sa sti ca si eu cred ca l-am simtit pe bebe n aceeasi seara ca si tine...
sherita sa-ti traiasca printesele!!! Chiar stateam si ma gandeam cum o fi cand o iesi tata cu 3 domnisoare pe strada, cu baietii salivand ba la un decolteu de-al uneia, altul la cracii celeilalte, altii fluierand,etc.....cum o face fata bietul om??? Iti dai seama, nu cred ca are sa fie vreun barbat ma mandru ca al tau....

Fetelor, eu azi am ramas acasa, nu am mai mers la serv. M-am trezit de dim m-am spalat, imbracat, machiat, si cand sa plec mi-am dat seama ca nu am cum sa merg la serv in halul asta....sunt f racita. Asa m-am trezit, imi curge nasul, ma doare capul si stranut incontinuu. Am luat 1g vit C efervescenta si niste ceaiuri. Please, help me! Ce mai pot lua/ face?
Oricum, pe la 15.00 o iau din loc si plec singurica spre Bucuresti, avem programare la gine in seara asta la 6. Sper sa fie bebe bine si sa si aflam ce e pana la urma.

Nu-mi vine sa cred ce timp frumos e afara si eu bolesc in casa ....de abia asteptam sa vina sambata sa-l iau pe sot la o plimbare pe jos ca sa mai fac si eu ceva miscare, mi s-a luat de masina. Dar la cum arat, cred ca ma va lega de pat maie, mai ales daca mai bate si vantu....poate vorbiti voi cu el sa nu vina maine pe la Pitesti!

Sa aveti o zi superba si....bun venit primavara!!!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
Cred ca de acum vine sigur primavara.
Sa aveti o zi frumoasa si un week-end extraordinar.
AdrianaBuc ar tb sa mergi cu el... si atunci la 11 sunteti acasa amandoi. Eu asa il amenint pe al meu, si chiar daca el imi zice ca sunt numai barbati, ii spun sa le zica ca eu fiind insarcinata, am pb cu hormonii si nu ma mai poate controla si tb sa ma lase sa fac ce vreau eu. Si de frica sa nu imi pun in practica amenintarea, nu intarzie acasa...f mult

Paula, 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

neata si de la mine
Sunt plina de spume. Al meu barbat a comis-o iar, de data asta nu il mai iert asa usor. Aseara a iesit la bauta cu colegii de servici; nimic rau pana aici. Stia ca ma simteam rau dar nu a dat nici un semn de viata toata seara. La 2,20 noaptea m-am trezit din somn si el nu venise inca, il sun ... era la un coleg acasa, se distra de minume, el fiind singurul barbat insurat din minunata gasca (restul celor cu familii acasa plecasera demult). Fireste ca nu am mai adormit; tensiunea mea iar ajunsese la 14/9 (abia mai scazuse inainte de culcare). A venit la 4,30! Imi venea sa ii crap capul! Ce pana lui! Se distreaza ca un burlac! ... Nu am zis sa nu se mai duca cu aia (desi ar fi trebuit sa vina acasa stiind ca ma simt rau!), dar sa vi la 4 dimineata ca o roza!
Am reusit sa adorm si eu pe la 5,30; sunt rupta de oboseala.

elena, si eu am pielea foarte uscata pe maini, la fel si buzele. Eu am pus-o pe seama faptului ca nu consum destule lichide. Folosesc creme grase si se rezolva.

24+
Vine o ! Doamne ajuta!

Salut,

Nu te mai enerva, bebe e cel mai important...lasa, ca am patit-o si io cu al meu...am facut circ de 2-3 ori, si vad ca se potoleste..bine, ca exista is varianta sa-l dai igmore vreo 2-3 zile..sa vezi ce vine ca un mielusel...oricum, barbatii sunt niste baietei mai mari.si nu mai sta tu suparata pe el...vrei sa sufere bebita mic?iei .hai capu sus

Laura 21+

Mergi la inceput

Creata11, eu in raceala am luat vit ce ceai de lamaie cu miere(un kk lamaie cu coaja taiate in 4 am turnat apa clocotita 2l peste lamai-le-am lasat la infuzat 20 min, dupa care am adaugat un borcan de 400g de miere si am baut licoare cam in 2-3 ore-da rezultate_ plus un paracetamol simplu la 8 ore!

Multa sanatate

POZE VLADUT

Mergi la inceput