Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna dimineata burtici din delfinariu

Sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai placut cu vreme cat mai frumoasa.

Elena, 24+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Buna dimineata burtici si din partea mea,

va doresc o zi frumoasa, insorita. la noi e soare asa ca mi-am "pus" rochita,....abia asteptam sa se mai incalzeasca...

sper sa va treaca repede ziua, si sa va bucurati de week-end, ca bate si el la usa.

Maya...ai grija de "ea", tine-o la caldurica...

va pup fetelor,

Ramona 19+ ....cu o scumpica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

ce frumoase burtici aveti...chiar m-am uitat la poze....
cresc bebeii nostrii,
pupici pentru fiecare....

Ramona 19+ ....cu o scumpica de

Mergi la inceput

Fetelor eu ma confrunt cu o problemuta destul de neplacuta pentru mine...am tot timpul pielea dupa maini, brate si picioare uscata...cea de pe maini este si crapata si uneori am mancarimi. De obicei iarna patesc asa, poate sa fie din cauza la frigul asta care a fost si eu fiind mai sensibila, le-a afectat mai mult. SI pe langa maini am si buzele crapate si uscate, daca nu ma dau cu strugurel de multe ori devin albe de la crapare si uscare.
Cred ca ati inteles ce am vrut sa zic, nu gasesc cuvintele ptrivite...nu am inspiratie la ora asta

Se mai confrunta careva cu problema asta ??? Ce remedii folositi ?

Elena, 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia_N spune:

Buna dimineata burtici cu delfinasi mici si frumosi,

multumim de aprecieri!!
in sfarsit a iesit soarele si la noi, sa speram ca o sa tina!

Crissy77 si eu sunt topita dupa ei
nu sunt frati, sunt verisori (Denis este al fratelui meu si Robert al soramii) toti copilasii sunt superbi!!!

Va pupam,

17s Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Fetelor eu ma confrunt cu o problemuta destul de neplacuta pentru mine...am tot timpul pielea dupa maini, brate si picioare uscata...cea de pe maini este si crapata si uneori am mancarimi. De obicei iarna patesc asa, poate sa fie din cauza la frigul asta care a fost si eu fiind mai sensibila, le-a afectat mai mult. SI pe langa maini am si buzele crapate si uscate, daca nu ma dau cu strugurel de multe ori devin albe de la crapare si uscare.
Cred ca ati inteles ce am vrut sa zic, nu gasesc cuvintele ptrivite...nu am inspiratie la ora asta

Se mai confrunta careva cu problema asta ??? Ce remedii folositi ?

Este de la frig dar probabil ca este si de la o insuficienta hidratare. Eu asa pateam cand uitam sa beau apa si nu ma dadeam nici cu creme. Asa ca foloseste o crema de corp hidratanta si pune mana si bea apa si o sa vezi ca nu vei mai avea probleme. Pentru maini (palme), daca sunt tare afectate mai bine iei o crema speciala de la farmacie, sunt mai bune decat cele de prin supermarket.

23 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata si de la mine
Sunt plina de spume. Al meu barbat a comis-o iar, de data asta nu il mai iert asa usor. Aseara a iesit la bauta cu colegii de servici; nimic rau pana aici. Stia ca ma simteam rau dar nu a dat nici un semn de viata toata seara. La 2,20 noaptea m-am trezit din somn si el nu venise inca, il sun ... era la un coleg acasa, se distra de minume, el fiind singurul barbat insurat din minunata gasca (restul celor cu familii acasa plecasera demult). Fireste ca nu am mai adormit; tensiunea mea iar ajunsese la 14/9 (abia mai scazuse inainte de culcare). A venit la 4,30! Imi venea sa ii crap capul! Ce pana lui! Se distreaza ca un burlac! ... Nu am zis sa nu se mai duca cu aia (desi ar fi trebuit sa vina acasa stiind ca ma simt rau!), dar sa vi la 4 dimineata ca o roza!
Am reusit sa adorm si eu pe la 5,30; sunt rupta de oboseala.

elena, si eu am pielea foarte uscata pe maini, la fel si buzele. Eu am pus-o pe seama faptului ca nu consum destule lichide. Folosesc creme grase si se rezolva.

24+
Vine o ! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia_N spune:

adriana...si al meu e plecat la peste de joi si vine duminica...il doare la banana...astia sunt, toti croiti pe acelasi calapod!! am ajuns la concluzia ca ori il accepti asa cum e, ori il accepti asa cum e!!! toti au cate una, macar pe asta il stii!!
nu te mai supara, incearca sa l ignori, si nu l baga in seama!

17s

Mergi la inceput

Adriana ai grija cu tensiunea, ca nu este de glumit...al tau chiar a calcat-o pe bec aseara. Eu daca eram in situatia ta cred ca numai asa ii faceam...

Probabil de la lipsa de hidratare se agraveaza chesti asta cu mainile crapate si buzele...ca nu prea pot sa ma hidratez prea bine, ma hidratez atat cat imi permite , ce-i peste ...ce sa-i fac, vine ea caldura si atunci poate reusesc sa bag mai multa apa.

Sunt nervoasa si eu...am fost la R.U. si cica ei nu stiu nimic de compensatia aceea de 15 % din concediu de maternitate...ci vor da pe toata perioada doar 85%...ca ei nu stiu nimic.Am incercat sa le explic, dar nu am la cine...iar legat de prima de maternitate....slabe sanse sa o primesc.

Elena, 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

elena, pai cauta pe net contractul colectiv de munca la nivel national si da-le cu el in cap. Si daca tot nu iti dau diferenta de bani si nici prima de maternitate.. reclamatie la ITM! SI gata! Pana la urma legea e lege si trebuie respectata.

24+
Vine o ! Doamne ajuta!

Mergi la inceput