Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 11
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maya71 Bulinutelor, va de noapte buna ca nu mai pot...ucenic(aspirant) burtica ![]() |
nbuna Maya draga
,sa ai grija de tine,si vezi stai cu pusica la caldurica,eu stiu de la bunica mea ca daca esti racita jos incalzeste un ceaun,si cu un posopel stai cu fundul pe ceaunel,si cica trage raceala,o vecina de a mea a incercat si chiar ia trecut.
19+
racusor2010 spune:
mycya, cred ca fetele s-au culcat....a fost o saptamana grea
cand vii in tara? ca nu mai e mult pana la Paste? 
Bulina
24+ cu
poznas
Mycya spune:
racusor,da fetele lucreaza nu ca mine toata ziua in pat,de fapt si tu lucrezi.poi de maine intr-o saptamana plec de aici
,nici rabdare nu mai am.numar zilele,e bine ca pana atunci numar orele pana luni la eco si dupa am sa le numar pana sa plec acasa![]()
19+
hbro spune:
| citat din mesajul lui maurice hbro eu azi intru in sapt 18, am pierdut 2-3 kg, am recuperat in vacanta juma de kg, as aca acum am 51 kg, dar m-am mai linistit citind ce a scris si Otiliav , deci avem timp sa recuperam. Sheritraoau, 3 fetite, felicitari! Cris2010, ce pisici frumoase! Negruta e formidabila, cum admira floricelele si cum s-a cuibarit in acvariu De fapt, incepand de aseara am inceput sa admir pozele, deocamdata te-am vazut pe tine, si pe Dragaica si pe masura ce mai am timp ma apuc sa le savurez si pe ale celorlalte fete! katalina si eu tot la dr Pop merg pentru morfofetala, tu in ce data te duci? Eu merg pe 12. ooana …iti vine si tie randul la soare….bravo …..si felicitari pentru aniversare, sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de bebe! Noi pe 1 mai implinim 14 ani de cand suntem impreuna! Am pus si eu poze in album, sunt un pic rusinata, pentru ca burtica mea, la 17 saptamani, nu prea e vizibila 17+ |
eu aveam 50 kg la inceputul sarcinii si acum am 51kg (saptamana 17) desi mi se pare ca mananc tot timpul...din fericire am o minunatie de fetita de 2 ani responsabila cu mentinerea in forma prin alergare zilnica. probabil asa se explica deocamdata lipsa prea multor kilograme..dar e timp

HBRO
cu
(17+) si o minunatie de
(2 ani)
hbro spune:
!V-am vazut pozele.Sunteti niste frumoase, adevarate "delfine"
. M-am straduit sa imi pozez si eu butica dar nu prea am ce arata...
HBRO
cu
(17+) si o minunatie de
(2 ani)
racusor2010 spune:
am inceput sa ma uit pe internet dupa pataturi de copil, comode...
ma gandesc ca pentru inceput pentru camera bebelusului imi va ajunge un pat si o comoda in care sa ii pun lucrusoarele si deasupra careia sa pun masa de infasat...si apoi cand creste mai mult loc pentru jucariile lui ![]()
o sa stam foarte prost cu banutii dupa ce luam apartament :( asa ca nu putem sa ii facem o camera ca in reviste....
voi ce parere aveti?
dar am vazut pe un site niste mobila...mama, mama
dar asta e, ne punem pofta in cui ![]()
Bulina
24+ cu
poznas
Mycya spune:
si eu ma tot uit pe internet dupa de toate,in special patuturi,mese de infasat si leagane.si noi acum suntem in cautare de apartament dar de inchiriat...chiar azi am fost sa vedem unul foarte frumos,spatios,si am avea o camera super pentru bebe marisoara,bine e cam scump dar macar am sta bine.eu nu am sa cumpar mobila multa pentru camera bebelului si nici varuiala anume ca nici nu as avea voie,am sa cumpar strictul necesar.oricum la ce preturi is aici chiriile
,in cativa ani acasa mi-as cumpara un apartament.
19+
hbro spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 am inceput sa ma uit pe internet dupa pataturi de copil, comode... ma gandesc ca pentru inceput pentru camera bebelusului imi va ajunge un pat si o comoda in care sa ii pun lucrusoarele si deasupra careia sa pun masa de infasat...si apoi cand creste mai mult loc pentru jucariile lui o sa stam foarte prost cu banutii dupa ce luam apartament :( asa ca nu putem sa ii facem o camera ca in reviste.... voi ce parere aveti? dar am vazut pe un site niste mobila...mama, mama dar asta e, ne punem pofta in cui Bulina 24+ cu poznas |
Un apartament nou este deja un cadou foarte frumos si costisitor...Poate ca nu va avea camera pe care doresti sa i-o pregatesti chiar de la inceput dar cu timpul cu siguranta i-o vei oferi...Oricum cat e mititel importanta este dragostea si atentia pe care i-o oferi.

HBRO
cu
(17+) si o minunatie de
(2 ani)
kittyescu spune:
Salutare burtici,
Va doresc o zi cat mai faina, usoara si cu mult soare.
In legatura cu kilogramele acumulate, eu am inceput cu 60 kg si acum in saptamana 20 am 65 kg. Dr. gineco m-a intrebat daca tin cumva cura de slabire. I-am zis ca nici prin gand nu imi trece asa ceva, mai ales ca am inceput sa ma trezesc si noaptea sa pap si pap si seara tarziu, dar nu stiu de ce nu se pune ok :-(
Va
,
Florentina_C spune:
Neata si de la mine...si de la minunea din burtica bineinteles. 
Vine week-end-ul fetelor, si avem si soare si caldura , deci sa profitam si sa ne scotem burticile la aer...
Un sfarsit de saptamana frumos va doresc.
Va 

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 17+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***