Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 10
bumblebee spune:
Anca, eu una nu ma pricep, o sa trebuiasca sa-mi intreb contabila sa vad ce si cum.
De-acuma ma bag la nanel, pe sambata seara!
Alina
20+ cu 
gargarita
anca_vlad spune:
gata am facut ceva cercetari si uitati ce tabel am gasit!
http://reclama
sper ca nu e considerat publicitate!

+18s si mami de astronaut-cosmonaut
Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
maya71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
nici eu nu sunt carnivora si n-am fost niciodata...rar imbuc si acum cate putin piept de pui, cred ca in weekend cand merg la soacra-mea la masa ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 24+ cu Filip![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Sufletelelor, eu sunt lacto/vegetariana de 18 ani si analizele au iesit beton(cu ceva timp in urma)... de cand am aflat de sarcina am inceput sa 'bag' cu forta cate ceva dar... cand mananc sunt greoaie fizic/mental si simt ca un pietroi in stomac
(si nu stiu cat de indicat este)Deci... in concluzie.... nu neaparat carne... si mi/e o pofta de salate si verdeturile astea care ies acuma... de/mi lasa gura apa
lalala13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_vlad gata am facut ceva cercetari si uitati ce tabel am gasit! sper ca nu e considerat publicitate! ![]() ![]() +18s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca |
multumim!
fetele puteti sa puneti linkul asta si pe prima pagina, va rog? ca sa ne mai uitam pe el

Nu, dar il puteti pune in mailul comun.
----------------------------------------------
my somebody....

21+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
maya71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
hoooooo, fata...eu le-am vazut...n-am apucat sa scriu ca mi-am dus pruncu la culcare... ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 24+ cu Filip![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
...si eu le/am vazut, imediat cum ai pus mesajul fatooo (sau cand l/am citit eu cred) dar nu am avut timp sa zic nimic... m.am distrat copios la pozisoara aia cand se incalta cu cizmulita dreapta in piciorul stang....
Burtici... am racit rau de tot la pusyyy. nu am fost la toaleta toata ziua iar pe la ora 19:30, cand sa plec de la munca... am vizitat locul... eee, cat am mai stat...ma ducem din 5 in 5 minute de a trebuit sa ma duc de urgenta la farmacie. Am facut o baie fierbinte, iau urinal,aspirina, sunt in pat... si ma abtin sa nu ma duc la toaleta. hmmm, am zis ca/mi pun un pampers pe mine ca nu mai pot ce senzati imi creaza, stiti melodia aceea 'Ridica/ma la ceeeerrrr' ...asta sunt eu
ANDREEA84 spune:
buna seara,frumusele burticile,le-am mai vazut,altele sunt noi adaugate dar tot frumoase sunteti
imi pare rau ca nu pot tine pasul cu voi dar asta e,cel putin intru dimi si seara caci abia atunci am timp de relax,in rest stai dupa bubulina,strange jucarii,pune mancarea la foc,dormi la pranz ca copiii
ordin de la sot si bubu
pe urma pune masa,ridica,baga rufe la masina,iesi prin curte la lopatika si uite asa...vine seara
BUMBBLE,iti tin pumnii pt maine si ai sa vezi ca totul va fii bine,atat tu cat si bebe
va 
,las si de rezerva si va doresc o noapte superba

19+
RUXANDRA astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007
http://www.flickr.com/photos/andresialex/
ANDREsiALEX
racusor2010 spune:
m-am asezat si eu in pat..
am tot trebaluit prin casa pana acum, am mancat iar o groaza de frica sa nu mor de foame maine la analize
....
doar ca ma simt de parca am un bolovan in stomac....ca nu am mai fost la ... de 2 zile, desi azi am baut si cafea...beau apa poate poate vrea ceva 

am burtica umflata si tare, parca sta sa plezneasca 
daca nu in seara asta....
bebe misca si el pe unde poate ![]()
am inceput sa il simt pe bebe si cand stau in picioare sau fac treaba
asa e de acum? momentan mi se pare cam ciudata senzatia, ca imi este frica sa nu ii fac ceva 
Bulina
24+ cu
poznas
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 m-am asezat si eu in pat.. am tot trebaluit prin casa pana acum, am mancat iar o groaza de frica sa nu mor de foame maine la analize doar ca ma simt de parca am un bolovan in stomac....ca nu am mai fost la ... de 2 zile, desi azi am baut si cafea...beau apa poate poate vrea ceva ![]() ![]() am burtica umflata si tare, parca sta sa plezneasca ![]() daca nu in seara asta.... ![]() bebe misca si el pe unde poate am inceput sa il simt pe bebe si cand stau in picioare sau fac treaba asa e de acum? momentan mi se pare cam ciudata senzatia, ca imi este frica sa nu ii fac ceva ![]() Bulina 24+ cu poznas |
si eu la fel patesc ca tine,mananc si daca iau cu 2 linguri mai mult,ma simt de parca am mancat o oala cu mancare,si am impresia ca burta sta sa explodeze,aseara nu stiam ce sa mai fac,si nici nu mi se paruse ca am papat cine stie ce,poate e din cauza ca uterul se ridica si face ca stomacu sa fie mai ingramadit,ca altfel nu imi dau seama ce e.
19+

fericita 16+. Ma