LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (137)
Raspunsuri - Pagina 7
Siuta spune:
si sotul meu a avut o colica renala si am mers la spital( Panduri ) unde i-a facut o injectie si l-a lasat imediat.
Am mai incercat baie cu apa cat mai calda in care am dizolvat sare, si i-am mai pus bandaje cu sare grunjoasa calda( am bagat-o la cuptor ).Oricum, injectia a fost salvarea !!!
stupul si sa aveti we placut caci vremea cica e faina, faina !
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
Kitty spune:

Dragos - copil de blonda...
![]()
Imi pare rau ca nu ajungem la ziua ta, o sa facem o sarbatoare speciala cand venim acasa.
Pisi...stai linistita, am adus si prezentarea. ![]()
Capcaunul meu avea in seara asta status de messenger "home alone with child - HEEELP" el zice ca n-a prea sarit nimeni in schema. ![]()
Poate daca nu baga cupiii avea mai multe sanse.
Rad si glumesc, dar dupa ce am venit de la pijama-party, incep sa ma stresez pe...azi...
menuet spune:
Sunt olecuta bulversata.in seara asta ne-am culcat le la 22:10 dua 2 ore jumate pe afara dupa amiaza in care ne-am plimbat si alergat.Pe la 1 (adica acu 2 ceasuri) se trezi Ana plangand( eu eram la bucatarie sa beau apa) dar cred ca s-a speriat tare ...ca pana sa ajung eu la ea din plans cred ca s-a innecat si nu mai putea sa respire..a inceput sa tuseasca cu tendinta de a da in vomat(de la tuse presupun).Dp ce am linistit-o a inceput sa ii curga sange din nas pret de cateva sec.Am pus-o pe perna cu capu mai sus si i-a trecut destul de repede.De unde sangerarea asta?
Fuseram la dr copilu e clinic sanatos
Florin -sotul meu zice(presupune)ca din momentul acela in care ea incerca sa respire normal si a dat-o in tuse ceva s-a fortat si de acolo sangerarea..nu stiu ce sa cred...oricum luni intreb si medicul
Oare si din cauza ca in seara asta a depus mai mult efort ca de obicei??
Acum nu mai pot sa adorm
lauramar spune:
MENUET si eu sunt de parerea sotului,dar pt. linistea ta mergi cu ea la un control
sa fie bine.
Nu am dormit toata noaptea sotul se simte in continuare rau a baut si ceai de cozi de cirese,matase de porumb,i-a facut injectii,perfuzii,calmante si in continuare are dureri f.mari nu stiu ce sa fac eu sunt la servici la 13 ma duc dupa Arianna si poate mergem iarasi la spital.
gaia.nevia spune:
Laura, multa sanatate sotului! Daca are dureri asa mari e posibil sa elimine o piatra, nu i-a spus la doctor?
Daca sunt pietre, ele pot fi sparte cu laserul, si se elimina doar nisip, e mai putin dureros.
Inca o data, multa sanate si sa-si revina repede!
LA multi ani Miruna!

La multi ani, Dragos!
, Dana sa-ti fie baiatul sanatos si voios si mandat usor sa ai!

Kitty, bafta la prezentare!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
Menuet, imi pare rau, mama ce te-oi fi speriat. Eu cred ca ma pierdeam de tot cu firea...
Nu stiu ce sa zic... poate fi de la efortul de a tusi, cand s-a inecat, nu cred ca de la efortul facut pe afara inainte de culcare... doar daca nu e Ana foarte sensibila si mai are istorie cu sangerari din nas etc.
Nu cred totusi ca e ceva grav. 
Imi aduc aminte ca am avut o perioada in care imi tot curgea sange din nas, la pubertate eram, nu s-a ingrijorat nimeni pe vremea aia...
Cum a venit, asa a trecut.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
absoluta spune:
Laura sunt alaturi de tine. Ai grija de sotul tau si tine-ne la curent.
Trebuie sa existe ceva medicamente care sa-i calmeze durerile.
absoluta spune:
Menuet nu are nicio legatura nici efortul nici ca s-ar fi fortat cu tusea sangerarea. E posibil sa-si fi bagat degetelul in nas. Mie mi-a curs sange din nas toata copilaria si am fost sanatoasa tun.
Stati linistiti.
menuet spune:
Gaia iti dai seama ca m-am panicat dar am incercat sa ma controlez ca sa nu sperii fata si mai tare
Lauramar..mlta sanatate la sot..sti de cd eram copila ca tata a elimininat niste pietre cat bobul de orez si mergea in 4 labe la propriu de durere.Tine-ne la curent.Multa putere!

Absoluta-toata ziua am stat cu ea si nu am vz sa bage degetelul in nas.Sincer nici nu are apucatura asta ,dc simte ceva vine la mine si imi spune sa ii suflu nasul...dar eu stiu...Pup!
Kitty-tinem pumni pentru prezentare!
Diana-idem, te asteptam invingatoare!