LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (137)
Raspunsuri - Pagina 6
BiancaM spune:
Prevenar asta la noi e obligatoriu. Il face la 2,4,6 luni si ultima doza intre 15 si 18 luni. Sapt trecuta l-a facut Andrei, dar nu a avut nici o reactie.
La multi ani pt sarbatoriti.
Mancare: paste cu sos marinara
orez cu ciuperci si fenicul
salate de cartofi cu rosii, avocado si masline
legume sote
burger de soia, fasole, brocoli la steamer, cartofi copti
iar pt Amalia mai intra si omlete, carne, laapte, si alte mancaruri de astea pt copii.
Mami de Amalia si Andrei
Eseea spune:
mamicilor, nu va place nimic de la bazar ?![]()
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
toti banutii vor merge pt copii bolnavi, bebelusi ca si ai nostri iar tu te vei alege cu lucruri f ieftine pt tine si bb, f frumoase, unele de firma ff buna.
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
madybulancea spune:
Noi am facut Prevenar la 1,6 ani si apoi un rapel la doua luni dupa,park... fara reactii adverse,fara nimic...a fost ok.
Kitty poze nu am kci ap foto l-a stricat ravzi cu buni,si nu am avut timp sa il trimitem la buc,iar sa ne luam altul nu am avut bani,asa ca ....
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta razvanel
pisikuta spune:
diana , multa bafta! tine te tare!
gaiadele: dar e tare faina trotineta aia. zi drept, te a tentat pe tine mai intai!!
luni incepe deja gradiii??? succes!
kitty-kitty, sper ca n ai uitat sa impachetezi si lucrarea, s o iei sa le o prezantzi! muuulta bafta!! 
anne: misto trenu' ala. a meritat sa ramai nemancata.
bianca: cum faci feniculul ala?
noi azi am avut ciorbita de perisoare-verisoare, copanel cu piure de legume. in juma' de ora ma duc sa fac un gratar cu salata de sfecla rosie cu lamaie.
(da' ce va venit cu meniurile astea?)
in rest, ma raportez cu un copil minune. prima noapte fara pampershi, primul succes. n a facut nimic, la 7 dimineata am pus o pe olita, a facut un pish, s a culcat la loc. uraaaa!!!
pupam stup, sa aveti w.e. placut, ca s a anuntat cald!
stefimic spune:
salutare, reusesc sa intru si eu intre doua plansete ale lui fiemea si scos mucii lui STEFAN.
asadar a reusit sa raceasca si sa-i dea si lui bebelina, el este pe antibiotic pentru bebelina mi-a dat numai eurespal.
inca ne luptam cu colicii, dar cred ca daca nu ar fi mama la mine as innebuni sigur.
intrebare intrebatoare fetelor cu doi sau mai multi copii: cum a reactioanat copilul mai mare la venirea celui mai mic?
eu l-am tot pregatit de pe sarcina ca vine bebelina si chiar era incantat si acum este numai ca nu mai are comportamentul de dinainte de nastere, acum are o agitatie continua in el, nu mai sta nici la desene care erau preferatele lui, cred ca vrea sa ne atraga atentia in permanenta de m-a capiat de cap.
voi ce ziceti? este doar o periaoada de adaptare si apoi lucrurile vor intra in normal, nu l-am exclus, nu l-am indepartat, chiar participa la tot ce facem cu bebelina dar acum ca este mucios nu i-l mai las sa o pupe.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
stefimic spune:
LA MULTI ANI!
TIMEEA, IAN, RAUL ANDREI, MAYA, GEORGE CATALIN, MIRIAM RIANA, STEFANIA.
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa aveti in viata numai bucurii!
LA MULTI ANI!
ELYANNE, CLAUDIA, LAURAMAR.
Sa fiti sanatoase, sa va bucurati de puiutii vostri si sa aveti parte in viata numai de fericire!
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
lauramar spune:
Scuze ca am trimis mesajul neterminat,nici nu mai stiu ce vroiam sa spun am primit un telefon de la sot ca e in perfuzii la spital si am plecat urgent la el,a facut o colica renala acum este acasa dar are dureri foarte mari,nu stiti ceva leacuri babesti sa-l mai lase durerile ca tratamentul issi face efectul dar abia dupa cateva zile.
BiancaM spune:
Laura, eu cand eram copil imi dadea mama ceai de matase de porumb si cozi de cirese, acum, nu stiu dc lui i-ar folosi.
Pisico, fennel aici se papa crud in salate sau copt la cuptor...uite www.foodnetwork.com/search/delegate.do?fnSearchString=fennel&fnSearchType=site" target="_blank">aiciretete.
Mami de Amalia si Andrei
gaia.nevia spune:
Stefi, la noi Teo vroia tot ce are Radu. Se urca peste el in patut, vroia biberonul, ii lua suzeta...
Il pazeam ca pe butelie pe cel mic sa nu se suie peste el in pat...
Inca mai vrea si acum de la Radu, dar lucruri mai... evoluate, masinutele de le primeste Radu, in fine.
Ieri i-a luat geaca si l-a pacalit pe bunica-su ca e geaca lui, ala l-a crezut, deci a iesit Teo la plimbare cu geaca lui Radu.
Tu cu fata o sa ai mai putine discutii si aventuri, o sa vezi.![]()
La noi e cafteala zilnica, pe masinute, jucarii, cana cu apa, biscuiti...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri