LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (137)
Raspunsuri - Pagina 8
ane2200 spune:
Dragos
Sa cresti mare, voios si sanatos!
Eu sunt rupta de oboseala -dimineata am fost la curs, dupa-amiaza la un seminar (care trebuia sa dureze pana la 19.30 si s-a terminat la 21.00). Si cand am ajuns acasa, Raul inca nu dormea, ca m-a asteptat pe mine. SI mi-a transmis ca el incuie usa, sa nu mai plec nicaieri
Cumva am reusit sa obtin permisiunea sa vin la mine in camera, sa dorm. Asa ca... profit. 
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
roxanici spune:
vine primavaaaraaa
noi aseara am facut party lu rares cu copii, la loc de joaca.
Am pus poza in album. Poza e cu un pirat/pirata ce a fost pe-acolo pt ca asa am alles. Si tortuletul, deosebit de frumos tot cu pirat a fost.
Rares a fost in verva ca niciodata, ori a simtit ca e pt el petrecerea ca nu a stat locului o clipa.
in rest...rares tot mucos.... sa vina vara ca nu mai poooot
we frumos in continuare
Siuta spune:
Intru repede, intr-o pauza de "afara" ca sa urez La multi ani lui Dragos de Ddana si Mirunei. Sa fiti iubiti !!!
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
Kitty spune:
Atentieee....s-a spart conducta cu sarbatoriti!!!
Caterina si Eduard-Darius 

Laura_oana
Ghibuadina
Flopici
Raluca22
Am revenit, scriu dupa ce imi ....revin. ![]()
laura_oana spune:
buna dimi
multumim pt urari si multumim anticipat de urarile ce vor mai fi..azi sarbatoresc prin munca!
daaar...am sarbatorit 2 zile lugi si late si deseara tura 3 de musafiri.
a fost totul bine..am terminat la fixul fixurilor toate pregatirile, mi-au iesit si torturile
ca aveeeaaam niste emotii.a fost ok, copii au alergat , s-au ascuns a fost casa intoarsa invers dar important ca s-au simtit bine ..pana la ora 21.30-22.00 atunci Edy a plecat la mama si am ramas noi 'destrabalatii" sa
chefuim pana la ora 5 dimineata
in conditiile in care vineri noapte am dormit adunat cam 3 ore si la ora 6 dimi sambata am fost in picioare in bucatarie.
asa ca acum 3 ani Edy inca nu era 'iesit" , pe la ora asta ma plimbau vreo 5 Dr ginecologi ..sus pe capra..jos de pe capra...sus pe capra...stai cracita cu burata cat China, da-te jos.
oroare voi avea de capra aia toata viata mea.
deci:
La Multi Ani Eduard puiutzul lu` mami drag...cadoul cel mai frumos si minunat pe care puteam sa il primesc de ziua mea.
La Multi Ani Caterina!!!
si

Ghibuadina 
Flopici
Raluca22 
si din partea mea pt voi toate
si o felie de tort.
poze cred ca apuc sa pun deseara.
va pup tre` sa fug la lucru.
menuet spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!
Aveti parte de o zi insorita asa ca profitati din plin de ea!
biky spune:
La multi ani Caterina, degetica lu' mamica!
La multi ani Eduard, fratioare!
La multi ani Laura....si sa te bucuri de cadoul vietii tale in fiecare an!(mai ai putin si nasti si tu...
)
La multi ani si celorlalte mamici Ghibuadina, Flopici, Raluca22, care trec mai rar pe aici!
pe.se....felicitarile si dansul au fost au fost sambata... fotografii... pauza deocamdata....eu am pozat masa la inceput, restul de poze le-au facut altii, dar nu le-am vazut, descarcat, incarcat, etc....
pe.se 2...revin, acu' ma duc sa-mi beau cafeaua si sa fumez o tigara ca abia am nascut si sunt epuizata...![]()
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995