Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 6
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu_bu da multumesc lui dumnezeu asa sot am...vb lui mama eu mi-am luat sot ea si-a luat barbat...tata nici vorba de ajutat cat am fost mici.pai sta cu bebe ca a stat si ziua si a vazut ce solicitant este...daca as sta si noaptea as fi dusa de cap...asa mai sta el mai stau si eu..ziua ramane "pe mana mea"sotul este foarte intelegator...chiar cand am iesit din operatie a zis:"te iubesc scumpa mea si iti multumesc pentru tot greul ce l-ai dus(sarcina,operatia)am sa incerc sa iti fie cat mai usor cand vi acasa"(pana mor nu uit ce a zis si cum a zis-o si privirea lui)ce pot sa zic decat ne iubim extraordinar de mult si incercam sa fim alaturi unul de celalalt... zambesc singura bine ca nu ma vede nimeni poze |
doamne...ce frumos spui tu acolo..
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui bubu_bu neata mamicile fetitele si baieteii!eee asa da o zi frumoasa se cunoaste de dimineataplimbarim azi multumesc pentru cereriam acceptat ioiii tati a stat azi noapte cu raul si fiul l-a solicitat din ora in oraba papa ba pisu ba kk ba brate...ioiii saracul la 5 l-a doborat si m-a trezit ca mergea la lucru si nu apucase sa doarma dar mami a dormit linistita si s-a odihnit...amm ce bine o fost. la multi ani alicredo o zi frumoasa si linistita! poze |
suuuper tat! bravo! felicitari!
de Yannis
decenuela spune:
citat din mesajul lui plateea hielou... me again, ca a venit mama mea si leagana pastaia, de am reusit si eu, pt prima data de cand am nascut sa spal o masina de rufe, la cererea expres a sotului care nu mai are sosete curate. bietul... oani... nu e chip sa o muti pe buni la voi permanent? suna tare trista plecarea asta. si un an... e grozav de mult! bubu... ce sot minunat. am si eu ceva de genul, dar pe mine nu ma lasa inima sa il tin treaz cu bb noaptea, ca trebuie sa fie fresh la work work, si nu suport sa il vad obosit. il las sa stea cu noi numai vineri si sambata noaptea, ca e we, altfel... il mai chem numai sa incalzeasca bibe si cel mult sa hraneasca o data pe noapte junioru, cat ma storc eu. in rest, somnic. ca el e stalpul meu si omul cu capul pe umeri din familie. daca e si el zuzu de oboseala... cine mai pastreaza calmul si stabilitatea??? Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
subscriu la partea cu sotul....si io il las sa se odihn din aceleasi motive plus ca n-are ce sa-i faca lui jiji noaptea....k e cuminte...vrea doar tt si...se screme...si se agita...nu plange..mai sacoate cate un..chiot...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
Beatrice1982 spune:
merem si noi la plimbari pana la buni.........
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Ruxita spune:
as vrea sa ma laud si eu cu sotul meu si nu prea pot... nu a schimbat un pampers, o singura data m-a ajutat sa fac baie la copil pentru ca i-am facut eu un scandal monstru ca e prea distant fata de copil... dar, DAR, eu nici n-am nevoie de el cand fac baie copilului ma descurc foarte bine si singura (sunt super meseriasa la imbaiat copii) si noaptea bebe doarme fara probleme - nu am nevoie de schimb (il tin langa mine desi avem patutz, am incercat sa-l culc in patutz si nu-mi ajungea mie ceva, tre sa-l tin/am aproape tot timpul (sotul imi spune mama feroca) si 2)sotul se ocupa de copilul mai mare (care nu este copilul lui), fac teme impreuna, discuta o gramada (eu nu prea am treaba cu discutiile lor, ma simt exclusa), fac mancare impreuna, se uita la filme, citesc ziare... toata problema lui mucea mic (asa ii zice el) e ca nu-i poate arata cum se fac ecuatiile de gradul doi si care e treaba cu functiile, nu-i poate povesti si eventual arata pe harta despre paradisurile de pe Terra (am un sot enciclopedic)... nu-mi ramane decat sa-l fac pe muce mare ca taica-sau sa-l poata lua in serios. Deocamdata e bebicul ala frumos care face kaka si care suge de la ma-sa si face uneori galagie.
emanuelle spune:
Nikole- da, avem CASCO...asa ca am apreciat sinceritatea vecinului si desi a vrut sa plateasca, i-am spus ca nu e cazul
Si legat de kki, alaptez exclusiv, doar ca am nevoia din cand in cand sa mi se confirma ca nu sunt eu dusa ca las copilu' atatea zile....
Declaram victorie, a facut intr-un final acum 5 minute, plecam la spalat/schimbat.
cris_mario spune:
buna dimi
xela ... mama si eu calc,dar de chiloti nu m-am apucat...am si eu o problema cu hainele sa fie la dunga si sa fie luna sifonierul,pana si chilotii sunt impachetati frumos,dar nu calcati ..alexutzzza prosoape chiloti???? uff... unde e decenuela,sa nu mai zica ea de mine cu calcatul asta
cris imi pare tare rau ca esti racita,multi pupicei sa treaca repede
cristies multumim de cap
am avut o noapte tare linistita,sper sa ramana asa in continuare,am inceput sa-i dau gripe water o data pe zi...poate renunt de tot,k e frectie (cum zicea si cris.d) ... am vut si noi caca la mami in palma si pe lenjeria mea,scutecul+paturica ei+toate hainutele body,panatalonas...deci am schimbat TOT!!! de azi...k eu schimbam maine normal
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
lucia2000 spune:
Fetele care ati depus dosarul pt CIC am si eu o intrebare.
Ce acte trebuie sa-mi dea de la lucru?
Ei mi-au zis mie sa ma interesez.
cris_mario spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti neata fetele... multumesc xela pt cafea...azi noapte de la 3.30 la 5 alex a avut program de chef ...mie mi-e dor sa merg la chef si sa dansez,dar...o sa am grija ce-mi doresc,sa nu ma auda asta mic,ca vad ca incearca el sa "rezolve"... larisel imi pare rau pt DA... cris d. ,cand plec in oras nu las laptic...fac eu naveta... vin acasa sa ,plec inapoi,iar vin sa si tot asa... seara is terminata... pe cand vrea ema afara ti-ai gasit tu sa racesti? sa treaca raceala... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
wow!!! te fatai tu asa,nu mai bine ai lasa laptic...sau nu pleci prea departe de ksa?
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
alexutzzza spune:
mariucasara eu tot in cosmonaut il imbrac ptr ca nu e asa gros si e mai simplu asa de every day il bag in cosmonaut repede si afara cu el, daca mergem pe undeva ii pun geaca groasa si blugi cu sosete si il acopar la picioare cu paturica. Cand erau minus avea cosmonaut, un body dala gros plusat asa pe dedesubt si patura deasupra, acum are un body bumbac cu maneca lunga si pantaloni cu picior subtiri pe dedesubt, cosmonaut si nici o patura, numa daca bate vantu si mi-e mie rece pun paturica, daca sta la soare si e cald ii scot paturica.
xela merci de site
ratusca sa nu te superi pe mine da nu e recomandat deloc ce spui tu akl cu bebe nu trebuie infofolit!!! cum te simti tu trebuie imbracat si el! Se emrge pana acolo incat se spune ca daca mama nu are caciula atunci nici copilu...eee nici chiar asa, dar ce spui tu e prea mult, peste tot scrie sa nu infofolim IN NICI UN CAZ! copilul. Ei nu isi pot regla temperatura corpului si moare bietu micutz de cald acolo.
Cat despre euroclinic gata avem peste 30 de zile si am facut si lu bebe asigurare ca fara asigurare plateam de ma usca! 100 lei vizita etc, acum toate vizitele la medici sunt incluse platim numai anumite proceduri pe care nu le aproba asigurare (de regula astea sunt ecografiile mai de moft asa ) si la astea neacoperite avem reducere de 15% ceea ce e f ok si ptr 200 RON pe 3 luni chia rmie se pare decent.
de Yannis