Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Neata fetele noi tot 2 in 1 suntem .Ma bucur ca aveti vreme frumoasa si puteti iesi la plimbarica.Si eu azi treb sa ajung pana la c-ta la judet sper sa stea cuminte bebelina Am adugat si eu cateva fete la prieteni sa vedem daca merge .Va si va urez o zi buna si cat mai frumoasa tuturor.

38+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

La iesit afara eu il imbrac pe bebe cu body, salopetica de stat prin casa si costumasul asta , plus sosete, manusi si caciulita

Astazi vreau si eu sa dau o tura prin mall; sunt in cautare de un centru de activitati... Vazusem inainte de Craciun in Cora unul de la Fisher Price, care se adapta in functie de varsta, dar tati a zis ca n-are rost sa-l cumparam de atunci, si acum nu-l mai gasesc Era ceva in genul www.toyz.ro/centre-activitate-locuri-de-joaca-bebelusi/little-tikes/jucarie-interactiva-ocean-3-in-1/" target="_blank">asta Sper sa am noroc si sa-l gasesc...

ratusca_mica imi poti spune si mie la ce dr mergi si unde are cabinetul? Eu stau in Militari, dar mi-e usor sa ajung in Dr. Taberei...

kk n-am mai facut nici noi de 2 zile, dar deocamdata nu pare sa-l deranjeze prea tare pe dl bebe... In schimb, tati e obsedat de facut kk in fiecare zi, si trebuie sa ma lupt cu el sa nu-i bage supozitorul imediat

Eu pt vreme ma ghidez de aici De obicei le nimereste, chiar si la prognoza pt urmatoarele zile...

fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

stai ca mi-e frica sa ma fac recomandari, astept sa vad ce zice Xela...

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

nu a facut piticul febra,,,,,,,,,,,
nici azi dimi nu avea
aseara cand i-am bagat term sa il iau, atunci a facut kk
nici nu stiu de caND NU A MAI FACUT, SI NU I-AM MAI BAGAT NICI SUP, CA MAI MULT A SUPT, SI DE AIIA.......
LA INCEPUT TARE, APOI MAI MOLICICA APOI FLEASCA............................
:))

si eu cu cosmonaut si il bag si in port bebe.........si port bebele bag in carut si asa mergem.........

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Neatza si de la noi

La noi pare ca in sfarsit vine primavara asa ca azi sper sa stam mai mult pe afara. Apropo de plimbari voi cam cum imbracati pufuleti afara, ca mie mi se pare prea gros cosmonautaul?

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Noi am achizitionat una bucata gecutza si una bucata pereche de blugi, pt ca mi se parea si mie prea gros cosmonautul. Pe dedesubt avem body si un costumas mai grosutz. Si mai luam si paturica dupa noi in cazul in care nise pare prea frig, dar deja nu o sa mai fie cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

hielou...
me again, ca a venit mama mea si leagana pastaia, de am reusit si eu, pt prima data de cand am nascut sa spal o masina de rufe, la cererea expres a sotului care nu mai are sosete curate. bietul...

oani... nu e chip sa o muti pe buni la voi permanent? suna tare trista plecarea asta. si un an... e grozav de mult!

bubu... ce sot minunat. am si eu ceva de genul, dar pe mine nu ma lasa inima sa il tin treaz cu bb noaptea, ca trebuie sa fie fresh la work work, si nu suport sa il vad obosit. il las sa stea cu noi numai vineri si sambata noaptea, ca e we, altfel... il mai chem numai sa incalzeasca bibe si cel mult sa hraneasca o data pe noapte junioru, cat ma storc eu. in rest, somnic. ca el e stalpul meu si omul cu capul pe umeri din familie. daca e si el zuzu de oboseala... cine mai pastreaza calmul si stabilitatea???

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

aa... ioana... zic si eu...
daca ai un dr bun la spitalul unde vrei sa nasti, nu ar accepta sa te interneze mai din timp, si cand e sa nasti, sa nu mai stai cu frica ca nu ajungi si nici salvarea nu te duce???
io asa as face.
sau daca nu vor asa... m-as da lovita intr-o aripa. zic ca m-a apucat o durere, ceva... ma interneaza, mai un nospa, mai o vorba la un dr, mai vai salele mele... ioi ce cutite am prin cele locuri... mai un echo... si poate se hotaraste bb sa vina cat esti la spital acolo, internata. ca daca esti gravida, si te prezinti la spital acolo, te interneaza, nu te trimite la spitalul de care apartii.

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Buna fetelor.
Ce frumos e afara, abia astept sa ies cu buburuza. Ce ma bucur ca in sfarsit a venit primavara!
Gratiana
Bea si pe mine ma inteapa uneori si dupa alaptat.
Cu baita ii fac zilnic si pe cap. Mariei ii si place la baita, cand are crizele de plans seara cu baita o linistesc. Mai nasol e cand o scot, ca urla ca din gura de sarpe.
Plateea ce m-am asmuzat cu linistitul bebeului. Da tu cate maini ai mama ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Cand am facut vaccinuld e 2 luni ne-a spus doctorul ca mai e un vaccin optional la 3 luni - Rotarix care se da pe care orala, nu e injectie. Stiti ceva de el, ce si cum? Il mai face cineva?

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

Noi il mai facem, e impotriva virusului rotavirus, care da o diaree puternica. E cam scumputz si se face si e necesar si rapel dupa o luna de la prima doza. Dar mie mi-e frica de diaree la bb(a avut o prietena probleme) asa ca....
Nu are reactii adverse, doar mami si tati tb sa fie atenti cam 2 sapt sa se spele bine, bine pe mani dc intra in contact cu scaunul bb-lului....ca pot da ei in diaree....

Mergi la inceput

tana... sa aveti o plimbare placuta!
cred ca iesim toate la plimbare ca ramele dupa ploaie...

si... referitor la cate maini am... descopar zilele astea ca-s neam de miriapod... fac cu 2 maini cat nu faceam inainte nici cu 4......
sa ma vedeti cum mananc, stau e forum, legan copilul, tin suzeta, si mai si vb la telefon, doar cu dotarea standard...

mi-a ramas o chestie in cap, de cand eram gravida, citisem undeva ca tot ceea ce faceai inainte cu 2 maini, dupa ce nasti reusesti sa faci cu o mana sau chiar fara maini. MAAAARE ADEVAR...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Plateea eu merg la constanta.Spitalu unde vreau sa nasc e la Medgidia adica la vreo 50 km de constanta.,intelegi?deci distanta dintre orasu unde stau eu Mangalia si Medgidia este de 100 km.Am mai avut tentative de nastere ca doar am fost internata de 2 ori acolo dar dupa tratament gata acasa, ca asta e problema m-am dus si a zis ca e prea mica pt nastere si am facut tratament si nu am mai fost de nastere si am revenit acasa.

38+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile

Mergi la inceput