Calendarul gradinarului vesel - 11

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Ce denumire mai are caprifoiul?
Este o planta perena sau nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Olympia, de unde iei inul decorativ?

"Calea de mijloc este calea ZEN"

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Liviana - pe jumate de gard (de fapt pe sfert momentan ca numai atit mi-a ajuns sa plantez asta-toamna - acum astept comanda de sieberz ca sa plantez si celalalt sfert) am lemn ciinesc, iar pe cealalta jumatate am plantat ulm - o sa fac si poze sa vedeti cum arata acum.

M-am uitat ieri si pe ce bulbi/seminte de flori am mai luat ca sa vad cind sa le plantez - se pare ca trebuie sa le pun weekendul ce vine - am 3 feluri de crini, dalii, piciorul cocosului, lupin, o floare care se cheama Acul Cleopatrei, si inca citeva dar nu imi mai amintesc acum cum le cheama...

Cei de la sieberz mi-au spus ca imi livreaza comanda cam in doua saptamini - deci dupa Paste, asa ca iar o sa am atunci un weekend de munca la gradina - dar poate pina atunci imi montez si sistemul de aspersoare.

Aseara am mai plantat un arbust - uite ca nu ii stiu numele - creste inalt cam de 1 m si face niste flori rosii. Mai un arbust care are deja floricele - albe - pe asta l-am luat din brico si inca nu stiu daca il pot planta afara sau trebuie sa-l las in ghiveci pe tersasa si sa-l mut peste iarna in casa - trebuie sa caut pe net. Mi-am pregatit de plantare inca doi trandafiri cataratori - diseara am sa-i pun si am sa fac si masuratorile ca sa comand suportul de fier forjat pentru ei. Am observat ca din cei 8 tradfairi pe care i-am pus asta-toamna (6 tufe si 2 cataratori) s-au prins doar 7 - una din tufe nu are niciun muguras deci banuiesc ca nu s-a prins... La fel tufa de forshitia (de asta imi pare cel mai rau!) si cred ca nici magnolia - astea doua au fost luate de sieberz. Se pare insa ca magnolia pe care am plantat-o acum (luata din carrefour) are mugurasi - sa vedem daca ii va merge bine...

Hai ca am scris un roman...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui petra

Ce denumire mai are caprifoiul?
Este o planta perena sau nu ?

La toti numai bine!

Noi ii spunem "Mana Maicii Domnului" si mi se pare ca denumirea ei este Loniceria;verifica tu pt. ca eu alerg acum sa mut niste ghivece,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Simali, sunt seminte la plic, nu mai stiu daca l-am luat din Selgros sau din Bricostore. Daca vrei pot sa-ti dau eu plantute. Eu il am de vreo trei-patru ani.
Dar de fluturii aceia sa stii ca n-am avut deloc timp sa ma ocup in ultima vreme...

Pene colorate... cate putin din toate!

album
gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Nu-i nimic Olympia. Artistii trebuie sa creeze cand se aliniaza planetele, altfel nu se simte sufletul in arta lor. Sa ma anunti cand te apuci.

Vreau plantute daca ai in plus. Se numeste chiar asa? In decorativ?

"Calea de mijloc este calea ZEN"

Alice

Mergi la inceput

Exact asa scria pe plic si avea si o poza cam ca asta:
http://picasaweb.google.com/penecolorate/Gradina#5433241745294381058

Dar sigur ca pot sa-ti dau!

album
gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

N-are legatura cu gradina dar va intreb tot pe voi paote stiti. Acum cu venirea primaverii, constat ca s-au intors niste pasari negre cu cioc portocaliu care canta dimineata (si nunumai) f frumos. Ca marime sunt intre vrabie si porumbel. Aveti idee cum se numesc?
Or fi grauri?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Liviana, sunt mierle! Canta divin si eu le iubesc, din nefericire... si matzele mele

Leloo, arbustul cu flori rosii e jarul sau gutuiul japonez(http://picasaweb.google.com/penecolorate/Gradina#5433239022609061362)?

Petra parca Ramona zicea ca la voi caprifoiul se numeste "Honeysuckles"

album
gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

N-are legatura cu gradina dar va intreb tot pe voi paote stiti. Acum cu venirea primaverii, constat ca s-au intors niste pasari negre cu cioc portocaliu care canta dimineata (si nunumai) f frumos. Ca marime sunt intre vrabie si porumbel. Aveti idee cum se numesc?
Or fi grauri?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Liviana - daca arata www.zooland.ro/_files/Image/articole/contextual2//graur.jpg" target="_blank"> asa atunci graure este!

Fetele, am o intrebare de 100 de puncte... aveti idee de unde as putea cumpara niste pomi? Respectiv m-ar interesa un tei, un stejar, chiar si un mesteacan (daca nu ma jupoaie la bani...)? Aveti cunostiinta de vreo pepiniera care vinde astfel de arbori?

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput