FIV 269

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

anais74: prima zi a ciclului a fost pe 1 oct., pe 2 oct. am inceput stimularea, pe 6 oct. am intrerupt tratamentul (ultimele injectii le-am facut pe 5 oct.). Urmatorul ciclu mi-a venit pe 4 noiembrie, adica la 34 de zile de la ciclul anterior si la 29 de zile de cand nu am mai facut stimulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

buna yvonne,eu am facut 2 inseminari cu dr bolintineanu la clinica promed, nereusite din acate; daca face FIV, cred ca abia acum incepe la promed; cand mi-am facut eu ultima inseminare pe 1 martie nu faceau inca FIV la aceasta clinica; stiu ca a mai lucrat la medlife

doctorita mi s-a parut ok, si mie mi-a placut la prima consultatie, s-a uitat f atent pe dosarul meu; ce ti-as recomanda este sa verifici cum lucreaza in weekend, in cazul in care iti pica punctia, transferul atunci; mie nu mi-a placut ca nu am putut sa-mi fac ecografii la ei in ziua 12/13 deoarece nu lucrau in weekend; ambele inseminari le-am facut luni, in ziua 14, iar ultimele ecografii la ei le-am facut in ziua 10; ma gandesc ca poate imi mai ajusta tratamentul sau cel putin stia mai bine cum au evoluat foliculii; eu mi-am facut la medlife ecografiile din ziua 12 cu alti doctori care nu prea mi-au placut

ti-as recomanda sa verifici daca iti face ea punctia, transferul, etc; nu era in toate zilele la clinica, dar poate isi schimba programul in functie de fiv-uri

multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Sunt inca la Sibiu...deci e de bine. De cum intrat pe usa la dr i-am zis ca nu ma intereseaza ce face dar eu nu plec acasa! Unul daca am pe ala il fertilizez...si eu ma targuiam cu el si el hai sa vedem la ecograf...si eu iar ca eu nu plec si nu plec inapoi acasa. Radea si el saracu cand a vazut cu ce zaluda are de aface. I-am si zis ca-si va face o mare cruce cand scapa de mine si a zis ca nu ma lasa sa plec decat 'gravidut'.
Deci la eco de astazi avem 11 foliculi!!!!!! Deci mergem mai departe. Acum speram sa si creasca ca cei de pe ovarul stang sunt inca mici. Dar am trecut 'baremul' de 10 deci n-a avut ce sa-mi faca si a zis ca ne vedem luni.
Am incercat sa-i spun ca sunt o persoana mult prea informata si ca stiu ca sunt dr care merg si pe 3 foliculi...si de ce eu tre sa am 10...si daca am 10 si 3 ovocite sau 6 si 3 ovocite e tot aia. Deci cu siguranta i-am facut capul calendar dar ma asculta si zambea la mine cand m-a vazut ce pornita sunt.
Mi-a explicat ca eu sunt la primul FIV si ca el doreste sa-mi faca un barem optim pentru ca sansele mele de reusita sa fie cat mai mari. Nu garanteaza ca peste 6 luni va fi mai bine dar el vrea sa incerce mai intai sa obtina acest barem si daca va vedea ca atat poate organismul meu se va concentra si pe 2 daca ii am. Dar macar am incercat. Am inteles si ideea lui...dar el nu intelege ca s-a pus cu cea mai putin rabdatoare persoana din lume.
Mi-a mai crescut doza cu 25 si ne vedem luni la 10 sa vedem cum cresc.
Ma scuzati ca v-am scris asa mult dar merge netul execrabil aici la hotel...pana mi s-a incarcat pagina au trecut 15 minute deci nu garantez ca pot sa raspund in mai putin de 30 de minute.
Va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine...m-a ajutat foarte mult dupa cum se vede. De acum tre sa ma concentrez sa creasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Yarrina: M-ai facut sa rad de dimineata....asa draga, sa te tii tare!!
Tabitha: Eu nu pot sa-mi dau cu parerea in ceea ce priveste rezultatul analizelor tale, dar iti doresc sa fie bine si sa poti incepe FIV-ul.....cred ca-i timpul sa inceapa iar migratia catre odisee!!
Dragele mele, chiar nu s-a intalnit nimeni cu o situatie ca a mea? V aspuneam intr-un alt mesaj ca dr. mi-a spus sa nu opresc AC in ziua 21 si sa incep un nou blister....am inteles ca nu ar trebui sa-mi vina CM, voi ce stiti?? Nu prea inteleg scopul....
Va doresc un week end placut!! A venit primavara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Maria daca nu intrerupi Ac nu iti va veni ciclul. Am mai citit de astfel de cazuri, stai linistita, probabil ti-a zis ca sa decaleze un pic procedura. In afara faptului ca vei incepe protocolul un pic mai tarziu, nu e niciun efect negativ. Poate s-ar suprapune datele punctiei/et cu Sarbatorile de Pasti?
Tabi, nu stiu prea multe despre analizele astea, fsh-ul meu e mic, deci n-a fost nevoie sa le fac. Sotul tau e bine, da? Te pup si bafta!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Felicia: Multumesc pentru ajutor! In alta ordine de idei, vreau sa-ti spun ca-mi pare rau pentru nereusita ta; stii bine ca pana la urma vom parasi si noi subiectul acesta si vom scrie pagini, pagini la odisee!! Te imbratisez cu drag!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Dragaica multumesc draguta!!!Numai bine si voua!

Alina06st, Moshuklik va multumesc pt sustinere!

Adhnana mult succes! Sa reusesti si de data asta!!!

Tabitha iti doresc din inima ca nr 4 sa-ti poarte noroc!

Verga multumesc. Eu zic sa stai linistita sa fie si organismul pregatit complet. Vin e si ziua de 25 acusica si ma ajugi din urma!

Yarrina draga, vezi ca se poate!!!? Eu cred ca si gandurile noastre bune au contribuit la ceva acolo. Sa dea DD sa mergi cu bine pana la capat!

Sa aveti un weekend muninat!

------------------------------------

Un beta mare in primavara asta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Maria eu am facut protocolul lung cu inhibare nu cu AC. Stiu si eu ca daca iei in continuare nu-ti mai vine CM-ul pana nu le opresti. Mai faceam smecherii din astea cand plecam la mare si trebuia sa-mi vina CM si atunci il mai amanam 4-5 zile. Si eu banuiesc ca se suprapune punctia sau ET-ul cu sarbatorile de Paste si pb ei nu lucreaza atunci si de asta vor sa lungeasca un pic procedeul. Cat ti-a mai zis sa iei din tableta noua?
Da Bubu, m-au ajutat foarte mult sfaturile voastre. Altfel m-as fi pus pe un plans pana ieri. Acum sper sa si creasca dar cred ca deja cresc ca am o presiune pe ovare.
Anais tie de ce ti-a intrerupt stimularea in Z6? N-ai raspuns cum trebuie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Felicia: iti multumesc pt. urari. Sotul meu se simte f. bine, mai ales ca, in urma anularii diagnosticului de azoospermie nu a mai fost nevoit sa faca operatie. La spermograma dr. chiar ne-a aratat spermatozoizii pe calculator, cum se miscau. Or fi ei mai putini, dar pt. ICSI este in regula.

yarrina: multa bafta

maria08, BuburuzaL:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Multumesc Tabitha! La fel si voua! La noi sotul are azoo dar fara sanse de obtinut ceva nici prin ICSI. Pe langa faptul ca au iesit 0 spermatozoizi, are FSH 32. Cand am fost la dr Damian nu ne-a recomandat sa facem biopsie ca sigur nu vom gasi nimic...si sa nu afectam si altceva. Ne-am impcata deja cu ideea...stim de aproape un an...i-am multumit lui D-zeu ca suntem sanatosi si ca putem merge mai departe. Toate cele 4 inseminari le-am facut cu donator si acum FIV-ul tot cu donator il vom face. Asta este viata...nu le poti avea pe toate.

Mergi la inceput