FIV 269
Raspunsuri - Pagina 6
denisa220972 spune:
Buna dimineata
cristina3343 Cu toate ca am ales alta metoda a copiilor, eu incerc sa va incurajez, va tin pumni si ma rog sa va indeplineasca DD dorinta. O vorba buna nu strica niciodata si i-mi sunteti dragi
.
Spor la "ciuruit" si sa fiti optimiste, totul in viata are o rezolvare.
O zi buna

cris86 spune:
Buna dimneata fivoasele mele dragi,
nu prea mai scriu da va citesc.
Cata,te rog sa ma treci si pe mine ca donez 60 de fiole de progesteron d 0,25 .Le donez cu mare drag si sper sa fie cu noroc
cristina
+19
si
miki-miki spune:
Cris85
vreau eu prog dar nu sunt din Buc
. Te rog spune-mi termenul de valabilitate si cum ii spune.
Goldi
am inteles, deci dipherelyn-ul ala din zi 6 de la punctie are rolul de a le da un shut ovarelor sa produca progesteron. Felicitari pt carucior.
Miki Anul asta pun d'un pui
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 3 sarcini oprite din evolutie (8s,5s,4s)
cris86 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris86
progesteron Streuli 25mg si expira in luna octombrie 2012 cristina +19 si![]() |
cristina
+19
si
miki-miki spune:
Cris

doar ce ti-am scris si un PM. Vb acolo.
Edit: Denisa
multumesc pt pupicei si floricele.
Miki Anul asta pun d'un pui
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 3 sarcini oprite din evolutie (8s,5s,4s)
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BuburuzaL Dragelor, declar azi prima zi de stimulare. M-am injectat si ma simt foarte bine...adica optimista si increzatoare!!! ![]() de noapte buna!------------------------------------ Un beta mare in primavara asta??? ![]() ![]() |
Sa fie cu noroc draga mea

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
17+ de
si 
Adhnana spune:
buna ziua tuturor,
Revin dupa multa multa vreme din nou ca aspiranta acum la bebe 2
.
Sper ca ma primiti alaturi de voi. Felicitari gravidutelor si succes tuturor celor care sunt in stimulare.
Imi aduc aminte cu mare drag de Sheri - acum iar graviduta, Cris86, Lachione, pussi, amzulica si lista ar putea continua...
Am un baiat de 2 ani jumate reusit cu echipa Marinescu-Cocei. In 30 martie incep inhibarea pe protocolul lung si sper sa reusesc din nou.
Va pup si o zi buna
Adhnana
lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007)
gabi_ducu spune:
Fetelor eu miercuri trebuie sa fac testul si de la utrogestan am facut si o candida.
Voi ati avut ceva simptome de ciclu?
Adhnana spune:
gabi_ducu eu am avut simptome de ciclu din ziua 3 de la embriotransfer si a fost bine
succes la test!
Adhnana
lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007)