FIV 269
Raspunsuri - Pagina 5
moshulik spune:
BuburuzaL!
sa fie cu noroc!
Yarrina, ca sa te mai incurajez, iti spun ca eu la primul fiv am avut 4 folicului din care dr a extras 3 embrioni care s-au si fertilizat. Din pacate, insa nu s-a nidat niciunul.
la cel de-al doilea FIV, am avut 10 foliculi, din care dr a extras 4 embrioni, toti 4 s-au fertilizat, am transferat 2, unul s-a prins, iar pe ceilalti di i-am congelat.
parerea mea e sa ai incredere: e suficient unul si bun.
Moshulik +7
maria08 spune:
Dragaica: Ce repede creste burtika!!! O sarcina usoara in continuare iti doresc!!
Moshulik:Ce bine iti sta cu semnatura asta!!!
Acum incep si eu cu intrebarile stresante: tocmai ce am vorbit cu dr. mea si mi-a spus sa nu opresc anticonceptionalele in ziua 21!!!!?? Mi-a spus sa incep o noua folie, fara pauza si se pare ca nu va aparae CM_ul......eu aveam un chist hemoragic destul de marisor...urmatoarea echo pe 29...nu mai inteleg nimic.....ati mai auzit de asa ceva?????
amzulica spune:
moshulik - m-ai lasat masca sa aflu ca tie dr. ti-a 'extras' embrioni din foliculi care s-au mai si fertilizat. Prima data am crezut ca ai scris gresit dar nuuu tu tot insistai.
te pup - din foliculi se extrag ovocite da? si alea se fertilizeaza si dau embrioni.
Sarcina usoara iti doresc.
Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria08 Dragaica: Ce repede creste burtika!!! O sarcina usoara in continuare iti doresc!! |
Creste, devine din ce in ce mai grea.....da mi-e draga tare
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 17+ de si
veronici spune:
Yarrina,eu am facut 7 IA fara nici un rezultat si apoi un FIV,am avut la punctie 7 foliculi,doar 5 au avut nucleu,patru s-au fecundat ,al cincilea s-a fecundat dar era imatur la mom.ET,mi-au transferat 4 embrioni,s-au prins 2. Cu nascutul e alta problema,nu vreau sa mi-o mai amintesc pt.ca am plecat la drum cu al doilea FIV si nu vreau sa trec prin ce am mai trecut .
Fii pozitiva sa vezi ca o sa ai ce transfera.
Cand am facut eu FIV era un o fata careia i s-au extras 2 foliculi si i s-a transferat un embrion.
Eu am facut stimulare 12 zile cu 3 Menogon si 1 puregon zilnic.(nu mai stiu concentratiile :)
Tin pumnii.
Feteloooooor, cu ceaiul ala de cretisoara nu mi-a raspuns nimeni,spuneti macar unde sa caut ! TX!
yarrina spune:
Maine o sa cer mai multe detalii. Poate nici cei 6 pe care ii am nu sunt in forma maxima. Vreau sa cred ca insansa mea si sa merg mai departe. Nu stiu daca peste 6 luni va fi mai bine...poate va fi mai rau.
BuburuzaL spune:
Dragelor, declar azi prima zi de stimulare. M-am injectat si ma simt foarte bine...adica optimista si increzatoare!!!
de noapte buna!
------------------------------------
Un beta mare in primavara asta???
cristina3343 spune:
Buna fetelor,
Sunt noua pe forum,am facut 2 iui din pacate nereusite,ma streseaza ideea ca poate ajung la vitro dpdv financiar,ca de 1,2 poate mai ai bani dar de 5 FIV...?
Cum e cu cele 250 cupluri sponsorizate de stat,ati auzit ceva,a intrat programul?
Imi zicea cineva ca trebuie sa te pui pe o lista de asteptare si cand iti vine randul la FIV atunci iti vine si cica platesti mai putin,nu stiti cat costa?
Nici nu pot sa ma gandesc ca e posibil sa nu am copii,in ultumul caz cred ca vom infia unul.
Va pup pe toate si sa ne dea Domnul bebelusul care rezoneaza cel mai bine cu noi.