FIV 269

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Ehh...sa fie asta ultima noastra problema. Important e sa creasca foliculii...sa avem multe ovocite cu care sa ajungem pana in Z5. Mie toata treaba cu FIV mi se parea foarte simpla...o procedura care nu poate da gres...care mergem ca pe roate. Uite ca nu-i chiar asa...am simtit-o pe pielea mea ca nu-i asa simplu. Si iar imi vine in cap Iliasca...printesa Lia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

daniela -



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Yvone draga
citindu-te de zilele trecute, nu pot sa nu-mi dau si eu cu parerea: de ce vrei sa faci ceva atat de important si scump ca un FIV intr-o clinica care abia incepe sa faca FIV-uri din seria ta? E mai ieftin, e langa casa, sau de ce? Ca una care a trecut prin 3 FIV-uri, te asigur ca e foarte important cand te uiti in urma sa nu-ti para rau de banii dati, sa stii ca ai fost pe maine foarte bune, ca nimeni nu a invatat pe tine sa faca FIV. Trebuie sa aiba embriolog foarte bun, e foarte important sa lucreze sambata si duminica (ca doar n-o sa te "oblige" sa ai foliculul potrivit de punctie vinerea...
Eu te-as sfatui sa mergi intr-o clinica cu experienta. Daca vrei sa ramai in Bucuresti, ai atatea variante bune: Laura Dracea, clinica Biogenesys, Giulesti etc. Fetele de aici au multe sa-ti povesteasca din experienta lor.
Sper ca nu te-am suparat cu mesajul acesta, multa bafta orice decizie iei.


Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Probabil din motive financiare...... desi nu cred ca este mai ieftin decat la Giuli.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvonne spune:

Raspuns ptr.: pisucmic si catalina2307
Motivele ptr. care am apelat la PROMED (chiar daca sunt la inceput) sunt personale. Multe din persoanele care au citit despre mine ca doresc informatii despre aceasta clinica, precum si despre dr.Bolintineanu au senzatia ca sunt la inceput cu privire la inseminari FIV-uri, tratamente etc. Initial am spus ca nu este frumos sa spun cuvinte urate despre doctorii cu care am facut tratam. precum si inseminarile si FIV-urile deja facute. Dar, daca tot sunt provocata atunci o sa spun in cateva cuvinte toate problemele prin care am trecut cu privire la dr.Laura Dracea si mai ales cele de la Spit.Giulesti.
Am facut 10 inseminari (facute cu dr.Laura Dracea) nereusite, toate facute la Spit.Giulesti (parerea despre acest spital este sub orice critica). Dupa care 1 FIV (tot cu ea) nereusit. Mi-a spus ca trebuie sa o las balta ptr. ca deja rezerva mea foliculara este pe terminate. Am facut pauza 1 an dupa care am mers la MEDSANA unde am facut al 2-lea FIV (nereusit) cu dr. Protopopescu Denisa. Dr.Protopopescu Denisa mi-a spus ca daca nu faceam atat de multe inseminari rezerva mea foliculara nu era asa diminuata. Parerea dr. a fost sa nu mai incerc ca nu am nicio sansa (nu mai aveam decat 1 folicul fff mic pe ovarul drept). Am trecut prin socul asta destul de greu si am incercat sa-mi revin facand un tratament homeopat si acupunctura. Dupa 2 luni de trat.si acupunctura mi-am revenit cat de cat. Mi s-a recomandat de catre dr.acupunct.sa mai merg macar 1 data la un consult la dr.Bolintineanu. Am fost la consult si la ecogr. am 4 foliculi pe ovarul drept(2 mai mari) si 5 pe stangul (este adevarat ff mici). Dr.Bolintineau mi-a spus ca dupa ce o sa vada analizele de ziua 2-a atunci o sa fac un al 3-lea FIV (protocolul scurt). Sper din tot sufletul sa reusesc. Aceeasi reusita doresc tuturor femeilor care isi doresc un copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Draga mea, noi nu am incercat sa te provocam. Sau sa spui cuvinte frumoase sau urate. Noi suntem aici pentru a ne face cunoscute experiente , bune sau rele, pt. a sti de ce sa ne ferim , pt a ne ajuta in a face o alegere.
Pisucmic ti-a raspuns pt. ca ai intrebat.Eu am continuat pt. ca deasemeni nu prea inteleg de ce ar vrea cineva sa faca FIV cu un medic aflat la inceput de drum. Dar in cele din urma nu este problema noastra cu cine faci tu FIV-ul.Este o alegere personala bazata pe diverse motive.
Ca sa iti raspundem strict la intrebare, nu cred ca te putem ajuta cu informatii pt. ca se pare nimeni nu a auzit de clinica/medicul de care vorbesti. Dar speram in cateva saptamani sa ne dai tu numai vesti bune. Bafta multa.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna seara.
Voiam sa va intreb, pentru ca voi sunteti mai specialiste decat mine, daca sa-mi fac sperante sau nu, daca am 2 embrioni de 4 celule (ziua a 2-a), usor fragmentati. Maine ar trebui sa-mi faca ET, la ora 17. Voi ce ziceti?

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
ASPIRANTA FOREVER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Noi spunem ca sunt asa multi bebei obtinuti din embrioni cu fragmentatii pe la subiectul asta incat merita sa speri si sa fii optimista.

Daca este un embriolog responsabil nu accepta sa fie transferati daca nu sunt in regula.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Catalina, sa mai sper? Mi-e ingrozitor de frica sa nu se fragmenteze de tot pana maine.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
ASPIRANTA FOREVER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Eu as spera. Pana in ultimul moment.Da-le o sansa.




Mergi la inceput