Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinutzza_87 spune:

discordia acum mi-am dat seama cine este doctora ta o stiu bine din vedere dar nu aveam habar de numele ei.
Pai dupa calculator data nasterii ar trebuii sa fie p 19 iunie 40 de saptamani pline eu sincera sa fiu ma astept de cand intru in luna a9 a ca nu poti stii niciodata cand vrea sa iasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutzza_87 spune:

eram sa uit de ce intrasem
fetelor accesati situl http://reclama.ro/ si putin mai jos in pagina o sa gasiti o arhiva a tuturor revistelor nu sunt multe la nr 8 si acolo gasiti sfaturi foarte practice si cel mai important o buna descriere a produselor destinate bebelusilor , sper sa va placa si voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancutzicab

Bravo, Nana! esti o rezolvareata! Iar cu nervii, tine-o tot asa pana muuuult dupa nastere.
Mie tocmai mi-au venit rezultatele la analizele de sange. Sunt cam anemica, cu calciul si fierul usor sub limita. Cica sa mananc mai mult. O sa incerc, ca loc ar mai fi, am luat pana acum vreo 5 kg. Sper doar ca bebelina e OK.
Voi stiti ceva de o interdictie la suplimente de calciu in ultimul trimestru?
Anca 28+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Anca, mie mi-a dat dr. calciu incepand de la 17 sapt. o pastila de 500 mg/zi si mi-a zis sa iau pana la sfarsitul sarcinii, fara sa am vreo deficienta, si sunt voinica, crede-ma, nu sunt vreo firava si nici kg prea putine asa ca tine nu am luat pana acum. La fel si fier, mi-a dat de la 5 saptamani de cand am inceput sa merg la el si mi-a zis sa iau pana la sfarsitul sarcinii (si ma constip de la el!!!), 2 pastile/zi de 105 mg, in conditiile in care la analize fierul mi-a iesit f. bine, adica 100, limitele la femei fiind intre 50-170. Asa ca, ce sa zic, eu fac ce mi-a zis dr. ca am mare incredere in el. Tie nu ti-a zis exact cat fier si calciu sa iei si pana cand, sau nu ai fost inca la dr. tau dupa ce ai facut analizele?

Theodora 25+ Stelios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Carla, Cristina, Corina multumesc mult pt parola, am intrat si eu in randul lumii de-acum. V-am vazut pe toate sunteti niste mamici tare frumoase. Sper sa reusesc sa pun si eu cateva poze, daca nu Corina, te contactez pe PM.

Theodora 25+ Stelios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flubby

crissy_c ce preturi bune au la floreasca unde mergi tu la aqua gym, sunt chiar cele de pe site ca parca imi pare prea frumos ca sa fie adevarat....in comparatie cu cele de active center....
carla ce multe si frumoase lucrusoare ai luat deja pt mazarichi, superrrr si inca ceva te invidiez pt activitatea din dormitor
apropo de asta fetele, eu n-am nici o contraindicatie sa nu pot face cu sotu, burta nu m aincomodeaza deocamdata asa tare; vise erotice am o groaza dar chef deloc....sunt ciudata rau??!?!?!?

trimit mesaju asta sa nu-l pierd si revin

rxd 28 + cu

Da Ruxandra, preturile sunt intr-adevar cele de pe site, fetele de acolo sunt super dragutze, poate conditiile de la World Champions Club nu sunt cele de la Rin (parca acolo ziceai ca fac cei de la Active Center), de fapt e un bazinel mic unde se face aqua gym ca incap max 4 fete, dar mie mi s-a parut curat si ok. Apa e ffff calda, ca atunci cand facem o baie caldutza, ca ies chiar usori aburi, fara sa fie fierbinte insa, si miroase destul de puternic a clor... deci nu stiu daca au vreun sistem fancy de filtrare a apei, dar o dezinfecteaza cu clor, asta e clar...

Cristina, fericita 27+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

NANA mersi mult de raspuns la mine s-a procedat asa:
luat sange dat urina baut un canoi de apa cu zahar
dupa o ora luat sange dat urina
dupa inca o ora iar luat sange dat urina

Pe 1 aprilie am iar programare la dr ma lamuresc atunci.

CE ZI FRUMOASA E AZI. IN SFARSIT A VENIT PRIMAVARA SI CHEFUL MEU DE VIATA LA TOATE BURTICILE

26+ cu Larissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

Buna fetelor,

Apropo de site-uri cu produse online....am comandat pt o colega de serviciu care intra de maine in prenatal, ca si cadou de ramas bun, un sterilizator Avent IQ24. Eu personal nu ii vad utilitatea in prima parte sa vietii bebelului, pt ca daca alaptezi...nu prea ai nevoie de el....dar ea si l-a dorit...asa ca noi colegii i l-am facut cadou.

Am comandat de la bebeshop . ro. Sterilizatorul pare sa fie ok, setul este complet...asa cum era descris pe site ...dar cei de la bebeshop, nu ne-au dat factura si garantie. Cica sa ne ducem inapoi cu el daca avem problema...si pt ca am insistat cu intrebarile, mi-au zis ca de fapt nu poate sa imi dea garantie, pt ca aceasta este valabila doar in Anglia. Am facut chitanta de mana pana la urma, ca imi era teama ca astia dispar...si daca am pb cu produsul pe care am si dat ceva banuti...nu o sa putem beneficia de garantie.

Ca sa vezi smecherie cu site-urile astea online. Romanul este inventiv pana in panzele albe.

V-am povestit ca sa aveti grija ce si de unde comandatia pe viitor.

Camelia

27 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Fetelor, legat de testul asta de glicemie provocata: voi l-ati facut pt ca v-a iesit ceva in neregula la glucoza din sange, analiza normala? Sau v-a prescris medicul oricum? Ca eu am primit ieri listoiul cu analizele pe care trebuie sa le fac, si nu e trecuta decat glicemia simpla...

Cristina, fericita 27+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Uh... printre treburi,mai intru si eu pe la voi. Am pus o masina cu lenjeria pentru patutul Mayei si alte hainute, am selectat ce voi lua cu mine acasa, am mai dereticat ceva prin casa, si acum ma asez putin ca ma cam dor picioarele.

Nana, mama, ce de treburi ai rezolvat de dimineata!!! Nu conteaza ca te-ai intors din drum. E bine ca le-ai rezolvat. Eu una, tot asa ma misc... uit chestii si ma intorc dupa ele.

Ancutzica, am vazut si eu pozica cu tine si Luca Un dulcel si jumatate si o mamica frumoasa.

Sabina, la Radauti vom sta vreo 3 saptamani, cat o sa aiba tati concediu, ca am rezolvat la medicul de familie cu atestatul acela de puericultura pentru concediu prelungit. Dupa aia ne intoarcem in Buc, ca aici e casa noastra acum Dar cat vom sta la Radauti o sa facem si botezul, inntr-un cerc restrans, numai familia apropiata si cei mai buni prieteni, in gradina la soacra, la un gratar, atmosfera chill, fara pretentii...

Chiar, mai sunteti catolici pe aici? Cand va botezati copilasii?

Mira fericita 30+cu Maya Alesandra

AMR 10 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Theodora, fier iau si eu de cateva luni, acum doar o sa maresc doza zilnica. Calciu era vorba sa iau in ultimele doua luni, ca si la prima sarcina, dar intre timp am auzit de respectiva contraindicatie. Se pare ca ar avea legatura cu inchiderea timpurie a fontanelei la copil, desi lui Luca i s-a inchis dupa un an. Nu stiu ce sa mai cred.

Mira - merci mult, e intr-adevar un dulce si cuminte pe masura! Sper sa pun curand si o poza cu Maya in burtica

Intrebare intrebatoare: la stabilirea bazei de calcul pentru concediul de maternitate mi se vor lua in calcul (din ce am citit prin legi si ce mi s-a spus de la CNAS - Serviciul Concedii Medicale) veniturile realizate in lunile lucrate de cand m-am intors la munca si pana voi intra in prenatal(perioada martie - mai, aproximativ), respectiv cuantumul indemnizatiei de crestere a copilului pentru intervalul ramas pana la cele 6 luni, adica decembrie 2009 - februarie 2010 (asa cum scrie la lege). Azi, la salarii mi s-a spus, cu titlu provizoriu, ce-i drept, pana cauta temeiul legal, ca pentru lunile in care am fost in concediu crestere copil, s-ar lua in calcul salariul minim pe economie. . Nu prea cred si nu mi se pare normal, dar niciodata nu se stie. Are cineva idee? Si daca imi va raspunde cineva, multam cu anticipatie, ca pana maine dimineata nu mai intru ca dupa 4 plec acasa.
Va pup pe toate!
Anca 28+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput