Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Vai, Camelia, ce nenorociti!!!! Cum au incercat ei sa te duca cu zaharelul si pana l-a urma au "marturisit", vazand ca nu au pe cine pacali... Ma intreb, daca chiar se intampla ceva cu sterilizatorul, vor mai fi la fel de binevoitori? Sau vor schimba placa?

Mira fericita 30+cu Maya Alesandra

AMR 10 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Buna fetele,

Ruxi, Taty-ana felicitari pentru schimbarea prefixului.
Ruxi nu ma supar dar de acasa intru rar pe net ca sunt satula de calculator de la munci iar de la munca nu ma lasa sa intru sa modific semnatura cred ca de la firewall.
Mie mi-a recomandat glicemia provocata pentru ca am avut caz de diabet in familie si a vrut sa fie precaut medicul. Dar mi-au luat doar sange de trei ori nu am dat si proba de urina. iar la sange nu am depasit valorile de referinta nici inainte nici dupa paharoiul de glucoza.
O zi faina tuturor si sa auzim numai de bine

Bia

Ar trebui sa fie 26+

Bia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

Pai i-am luat datele individei cu care am facut chitanta de mana, recpectiv datele din buletin, si stiu de unde sa o iau la nevoie. Si o sa il pun pe sotul meu care lucreaza in politie daca poate sa o verifice; mai mult de atat nu pot face......mai ales ca deja l-am dat cadou; sa zicem ca prima problema deja a aparut....necesita adaptor pt alimentator european...are din acela americanesc cu 3 contacte....de toata jena...

cum ziceam si mai devreme...pur romanesc...cred ca e teorie generala....sa le luam banii la fraieri...

27 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Ck, pai si nu puteti sa-l dati inapoi? Daca le zici ceva de politie sau protectia consumatorului, sigur il iau inapoi imediat, fara sa mai comenteze. Pt ca sigur nu au voie sa vanda asa ceva in Ro, mai ales fara garantie si chitanta. Si luati pe urma din alta parte unde il gasiti in varianta europeana + factura si garantie.

Cristina, fericita 27+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Sterilizator de la Avent avem si noi si a fost foarte util. L-am carat pe peste tot cu mine. La fel si incalzitorul de biberoane care mi s-a parut super inventie dupa pampersi. Acum tre sa mai iau un incalzitor, sa am 2.

Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancutzicab

Theodora, fier iau si eu de cateva luni, acum doar o sa maresc doza zilnica. Calciu era vorba sa iau in ultimele doua luni, ca si la prima sarcina, dar intre timp am auzit de respectiva contraindicatie. Se pare ca ar avea legatura cu inchiderea timpurie a fontanelei la copil, desi lui Luca i s-a inchis dupa un an. Nu stiu ce sa mai cred.

Mira - merci mult, e intr-adevar un dulce si cuminte pe masura! Sper sa pun curand si o poza cu Maya in burtica

Intrebare intrebatoare: la stabilirea bazei de calcul pentru concediul de maternitate mi se vor lua in calcul (din ce am citit prin legi si ce mi s-a spus de la CNAS - Serviciul Concedii Medicale) veniturile realizate in lunile lucrate de cand m-am intors la munca si pana voi intra in prenatal(perioada martie - mai, aproximativ), respectiv cuantumul indemnizatiei de crestere a copilului pentru intervalul ramas pana la cele 6 luni, adica decembrie 2009 - februarie 2010 (asa cum scrie la lege). Azi, la salarii mi s-a spus, cu titlu provizoriu, ce-i drept, pana cauta temeiul legal, ca pentru lunile in care am fost in concediu crestere copil, s-ar lua in calcul salariul minim pe economie. . Nu prea cred si nu mi se pare normal, dar niciodata nu se stie. Are cineva idee? Si daca imi va raspunde cineva, multam cu anticipatie, ca pana maine dimineata nu mai intru ca dupa 4 plec acasa.
Va pup pe toate!
Anca 28+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

baza de calcul pt pre si post natal, adika 126 zile este media venitului brut din ultimele 6 luni; in cele 126 zile vei primi 85% din aceasta medie

baza de calcul pt indemnizatia de crestere copil pana la 2 ani, care incepe din momentul in care iesi din prenatal, este media venitului net din ultimele 12 luni anterioare nasterii; in cei 2 ani vei primi 85% din aceasta medie

daca in cele 12 luni te suprapui cu perioada indemnizatie primului copil...atunci pt lunile respective, ca si baza de calcul se utilizeaza indemnizatia pe care ai primit-o in respectivele luni...care poate sa fie 600 ron...sau 85% din media venitului ultimelor luni anterioare nasterii primului copil...

sper ca ai inteles ceva....

27 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Camelia eu de regula comand de la bebelusultau sau babycomfort, chiar daca sunt un pic mai scumpe, dar macar sunt seriosi. De fiecare data am primit factura si garantie. aia nu au nici macar firma, daca nu au dat factura. Sunt obligati prin lege sa dea acte. Eu i-as reclama la fisc.

Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Ck, pai si nu puteti sa-l dati inapoi? Daca le zici ceva de politie sau protectia consumatorului, sigur il iau inapoi imediat, fara sa mai comenteze. Pt ca sigur nu au voie sa vanda asa ceva in Ro, mai ales fara garantie si chitanta. Si luati pe urma din alta parte unde il gasiti in varianta europeana + factura si garantie.

Cristina, fericita 27+ cu Patricia

ne-am gandit la varianta asta...dar si noi am lasat pe ultima clipa achizitia lui...fata intra maine in prenatal...si cam asta e

27 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello!

tocmai ce am comandat si eu pe lego.com "iepurasul" si cadoul de la Sabina. O sa ne umplem si mai si de LEGO; ma bucur insa ca e un super joc si nu au cum sa se plictiseasca de el si le dezvolta super imaginatia. E drept ca iti trebuie papainoage cand sunt ei in plina desfasurare si e camera lor plina de orase si orasele, armate si te mai miri ce chestii. Insa ei sa fie sanatosi; nu stiu cum o sa o scoatem la capat cand o sa inceapa Sabina sa circule; ca ei sunt deja la piese miiiici mici.

Tatyana, bravo voua, spargeti toate recordurile acolo in spital sa le aratati voi ce tari sunteti!!!

Hai Nati cu raspunsul de la echo! (eu zic ca e fetita)

Roxi, multumesc pentru ca ai refacut tu linkul; m-am grabit ieri sa plec si nu l-am mai verificat.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Am pus si noi pozicici.

26+ cu Larissa

Mergi la inceput