Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Ck_29 - am inteles, merci, asa stiam si eu ca trebuie sa imi ia in calcul indemnizatia (care la mine a fost de 85% din venituri, nu de 600 lei). Doar ca azi, mi s-a spus altceva. Ramane sa ma lamuresc definitiv, dupa care imi voi pune la cale strategia de contraatac (sper sa nu fie nevoie).
Anca 28+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Madutza, merci. Ma gandeam la chestii gen pompa electrica Avent, sterilizator, incalzitor, un aspirator de nas, din astea... care-s de firma si acasa au preturi mult mai mari. Maruntzelele iau de aici, ca prefer sa le studiez eu bine inainte.

Tatyana, bravooo, youppyyyy, parca vad ca na intreci pe toate si ajungi pe la 40 asa....Bravo bravo, asa ma bucur!!! Vorba aia, tot raul spre bine. Mai am un pic si ma apuca si plansul de emotie. Pupicei!

Da, exact, subscriu si eu la intrebarea Catalinei: este util sterilizatorul, sau e moft, si fiertul in cratita e ok? Daca fierbem in cratitza, punem apa plata sau de la robinet? Si protectiile alea pentru mamelon, la ce ajuta? Sabina, incalzitor tot de la Avent? Eu as lua, mama zice ca-s mofturi, ca ce nevoie am? Uite vreau sa fiu comoda! Si sa nu stau cu 3 cratitze cu capac mereu pe aragaz. La sterilizatoare si incalzitoare, trebuie apa plata sau de robinet?

Ruxi, felicitari si voua pentru prefix!!!

Hai Nati, ca-s curioasa!!! Eu mai am mult pana pe 30, cand poate ma lamuresc si eu.

Ana 31+ Miruna-Nicola sau Alexandru-Nicolae AMR 8 saptamani
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Aly, esti o burtica f faina!

iar tu, Ancutzica ai un baielel frumos foc!

Roxi, Sorana, noi avem acelasi DPN, acum am revazut un pic lista.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Merci mult, Ioana! Si baietii tai sunt frumosi foc!
In ceea ce ma priveste (nu dati cu parul, eu sunt fan microunde - moderat, ce-i drept):
- sterilizatorul - Avent, pentru microunde - l-am folosit intr-o veselie, mai ales in prima luna cand mulgeam restul de lapte dupa fiecare supt; acum cand ma gandesc, imi dau seama ca nu era nevoie, dar atunci nu stiam asta. Sterilizam pompa si vasele Via de la Avent in care puneam laptele la congelator
- protectii silicon - am avut, tot de la Avent, nu am reusit sa le folosesc, Luca nu putea deloc sa suga cu ele asa ca, desi aveam ragade, am renuntat la ele repede
- incalzitor de biberon - m-a batut un gand sa ii iau dupa ce l-am intarcat, dar doar pentru concediu, ca acasa ii incalzesc laptele la microunde
Cam asta a fost la mine.

Anca 28+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariam79

Madutza, merci. Ma gandeam la chestii gen pompa electrica Avent, sterilizator, incalzitor, un aspirator de nas, din astea... care-s de firma si acasa au preturi mult mai mari. Maruntzelele iau de aici, ca prefer sa le studiez eu bine inainte.

Tatyana, bravooo, youppyyyy, parca vad ca na intreci pe toate si ajungi pe la 40 asa....Bravo bravo, asa ma bucur!!! Vorba aia, tot raul spre bine. Mai am un pic si ma apuca si plansul de emotie. Pupicei!

Da, exact, subscriu si eu la intrebarea Catalinei: este util sterilizatorul, sau e moft, si fiertul in cratita e ok? Daca fierbem in cratitza, punem apa plata sau de la robinet? Si protectiile alea pentru mamelon, la ce ajuta? Sabina, incalzitor tot de la Avent? Eu as lua, mama zice ca-s mofturi, ca ce nevoie am? Uite vreau sa fiu comoda! Si sa nu stau cu 3 cratitze cu capac mereu pe aragaz. La sterilizatoare si incalzitoare, trebuie apa plata sau de robinet?

Ruxi, felicitari si voua pentru prefix!!!

Hai Nati, ca-s curioasa!!! Eu mai am mult pana pe 30, cand poate ma lamuresc si eu.

Ana 31+ Miruna-Nicola sau Alexandru-Nicolae AMR 8 saptamani
bebica mea mica si scumpica

ticker

de la Avent am. Eu nu il consider moft, in plus e super util in concediu. Ce faci la hotel, unde sterilizezi? Incalzitorul de bibe iar e super util, cel putin mie mi-a fost si imi va fi in continuare.

Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Ana, sa iti raspund si eu;

Sterilizatorul e util cat timp ii dai cu biberonul laptele;
Protectiile, nu am avut, nu ma pricep; eu am inceput sa folosesc Garmastanul si sa fac masaj cu prosop uscat; e cam nasol insa dupa 2 sapt e acceptabil; am facut treptat, cate putin in fiecare zi.
Incalzitor nu am avut si nu am simtit nevoia;
Apa plata; am preparat laptele praf cu apa plata si am sterilizat cu apa normala; insa am avut sterilizator ptr microunde;

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Eu incalzitorul l-am folosit la greu in concedii, mai ales iarna. Ca si apa am folosit Dorna inca de la nastere.

Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Si noi tot Dorna; nu mai zic ca imi place si mie cel mai mult;

Mai nou ma informez cum se intampla cu ring-sling-ul si cum e cu alaptatul; insist sa cred ca o sa o alaptez mult pe Sabina (adica min 6 luni) si ca la baieti s-ar fi putut si mai mult insa...

Ioana,

Mergi la inceput

Hai Nati ca mi se lungesc degetele aici! Stau doar o ora in zona si is tare curioasa

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

nici eu nu consider un moft sterilizatorul...doar ca va deveni o necesitate...dupa 4-6 luni de la nastere...cand incepem diversificarea si alimentatia cu bibe

ma gandesc sa nu investesc o suma destul de maricica acum...intr-un gadget de care o sa am nevoie peste 4-6 luni...le luam la timpul lor

27 fix

Mergi la inceput