Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Bravo, Nana! esti o rezolvareata! Iar cu nervii, tine-o tot asa pana muuuult dupa nastere.
Mie tocmai mi-au venit rezultatele la analizele de sange. Sunt cam anemica, cu calciul si fierul usor sub limita. Cica sa mananc mai mult. O sa incerc, ca loc ar mai fi, am luat pana acum vreo 5 kg. Sper doar ca bebelina e OK.
Voi stiti ceva de o interdictie la suplimente de calciu in ultimul trimestru?
Anca 28+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

daca te pot ajuta cu semnatura, apeleaza cu incredere !

Nana 31+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

gata m-am suparat ...nici una nu mi-ati raspuns la intrebarea mea despre testul de glicemie

26+ cu Larissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Hello,

dragele mele sunt acasa, nu am nascut, doar ca sunt mai ocupata. Va promit solemn cand va veni marele eveniment va anunt.

Tatyana felicitari. Ai sa vezi ca ai sa nasti la 40 de saptamani.

Mira drum bun acasa. Sa stapaniti sanatosi tot ce ati luat. Dupa nastere te intorci acasa sau ramai la Raduti?

Nana felicitari ptr nervii tari. Ai mei sunt din ce in ce mai labili. Tocmai ce am terminat o criza de plans.

Roxi suntem bine, fetele fac tumbe.

Carla si restul fetelor bafta la eco azi. Sa veniti cu vesti bune.

Ma intorc la treaba.

Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aly_

gata m-am suparat ...nici una nu mi-ati raspuns la intrebarea mea despre testul de glicemie

26+ cu Larissa

Aly, scuze... Mie mi-au luat doar sange din ora in ora la glicemia provocata, nu mi-au facut si analiza de urina. N-am mai auzit nici la alte fete care au facut glicemia provocata (toleranta la glucoza) sa fi dat si probe de urina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flubby spune:

nana merci, incerc sa pun un ticker cu stadiul de dezvoltare a lui bb, cu poza si ceva comentariu...e de pe un alt site, dar cred ca mai bine o las balta, e posibil ca DC sa nu permita aparitia pozelor la semnatura totusi

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]

Mergi la inceput

Anca, , pai pune-te pe mancat! Sunt curioasa si eu ce rezultate o sa am la analize, ca, deh, cu meniul meu de iepuri...

Sabina , in locul tau, eu as fi fost game over de mult: soacra si vecini nesuferiti, munca multa si solicitanta, Ale care are nevoie de tine, bebelinele gata, gata sa se nasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Remy, Cristina_26 multumesc pt raspuns

Cristina treaba mai nasoala acum este ca ne au bagat 2 sporuri la salariul de baza, deci acum este mai mare, si ne calculeaza salariul dupa noua lege unica a salarizarii
o sa vad pana la urma pt ce optez
in decursul celorlalte luni pana sa raman {gravi}salariul era marisor, acum de vreo 2 3 luni de cand si cu noua lege nu sare de 900ron

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 28 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

boon deci sa raspund si eu rapid cate ceva pana nu raman iar fara baterie la laptop (din pacate nu-l pot folosi cat e la incarcat ca se blocheaza efectiv)
aaa mai intai sa ma prezint ca pana acum am activat doar cu nick-ul, rxd-ul din semnatura vine de la ruxandra...am prescurtat asa pt ca deja avem o ruxi-buxi
bun venit noilor gravidute teophilia, ancutzicab, oana_lex82 (parca mai era cineva dar imi scapa numele, imi cer iertare fetelor dar m-a parasit si singurul neuron de blonda care il aveam)
oana_lex si eu sunt din focsani de loc doar ca acum stau in buvuresti si daca nr 82 de la id-ul tau se referea la data nasterii sa stii ca si eu tot din generatia aia fac parte, la ce liceu ai fost poate ne stim si nu ne dam seama, eu am terminat in 2000 la Unirea, tu...scuze la restul pt offtopic
fetele care ati pus poze noi cu burticile, mamanati, vivela, cusa, veronica, r-ocsy (din nou dc am omis iertare)si care va plangeati ca ar fi mari..mie mi se par absolut geniale, si nici kg pe care ziceti ca le-ati pus nu se vad, eu zic sa nu va faceti probleme ca n-aveti de ce, sunteti fff sexy [:)
mamanati ma inscriu si eu in clubul celor care sunt curioase sa afle sexul bb-ului tau
si ca tot veni vorba de cluburi, ma inscriu si in cel al gravidutelor care vor incerca sa nasca natural, in caz ca ma voi transforma peste noapte intr-o viteaza si imi dau seama ca pot suporta contractiile "pe viu" adik fara epidurala, poate voi incerca in apa, dar mai vedem ce va fi...
crissy_c ce preturi bune au la floreasca unde mergi tu la aqua gym, sunt chiar cele de pe site ca parca imi pare prea frumos ca sa fie adevarat....in comparatie cu cele de active center....
carla[/b] ce multe si frumoase lucrusoare ai luat deja pt mazarichi, superrrr si inca ceva te invidiez pt activitatea din dormitor
apropo de asta fetele, eu n-am nici o contraindicatie sa nu pot face cu sotu, burta nu m aincomodeaza deocamdata asa tare; vise erotice am o groaza dar chef deloc....sunt ciudata rau??!?!?!?

trimit mesaju asta sa nu-l pierd si revin

rxd 28 + cu

Mergi la inceput

nana felicitari si de la mine pentru nervii tari, te invidiez, eu nici inainte de sarcina nu-i aveam , acum cu atat mai putin...ma enervez din orice tampenie si ma apuca si plansu pe deasupra...sper sa am totusi rabdare cu bb, sa nu fie si el agitat si stresat din cauza mea
fetele care au venit cu vesti bune de la eco su cu gogoshele bine crescute, felicitari si de la mine
taty_ana felicitari pentru schimbarea prefixului, hai ca mai e putin fii optimista, eu sunt sigura ca vei ajunge cel putin la 37 burtici care aveti eco zilele astea, tinem pumnii sa fie totul mai mult decat excelent
acum sa va dezvalui ceva despre mine, eu de cand ma stiu am avut un pitic cu gemenii, in prima faza ma tot atrageau baietii care aveau frati gemeni (fara sa stiu dinainte ca au) apoi am dat-o pe aia ca eu musai fac gemeni, nu stiu de unde atata obsesie
vreau sa zic ca eu citesc forumul despre gemeni de pe DC de multa vreme, il citeam chiar daca stiam ca nu o sa fac copii prea curand...
sotul meu are si el doi frati gemeni deci convingerea mea ca voi avea gemeni s-a intarit si mai mult cand am aflat asta
ei bine pana la urma se pare ca voi avea un baietel in zodia gemeni, deci pe undeva parca tot simteam eu ceva
anyway unde vreau sa ajung cu toate astea, ca risc sa va plictisesc cu totu daca ma mai lungesc mult...mamici de gemeni sabina, ioana, ruxi, carla sunteti eroinele mele pentru mine chestia asta cu avea avea gemeni era inainte de a fi insarcinata o chestie fascinanta, inca mai este insa abia acum imi dau seama cat de greu este sa fii insarcinata si sa cresti gemeni; imi dau seama ca nu cred ca eu as fi fost in stare, dar e o vorba cum ca Dumnezeu le da celor ce pot sa duca asa ca inca o data jos palaria in fata voastra, si stati cumintele acolo sa nu va aud ca nasteti inainte de 38 s si asta pt ca stiu ca puteti

rxd 28 + cu

Mergi la inceput