Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Destul de scumpa crema asta... acuma m-am uitat pe bon... 20g - 38 RON

Mira fericita 30+cu Maya Alesandra

AMR 10 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Destul de scumpa crema asta... acuma m-am uitat pe bon... 20g - 38 RON

AMR 10 saptamani

minunea mea
Si mie mi se pare scumpa...dar macar sa-si faca treaba..ca la cat de tare ma dor sfarcurile acum..nu stiu cum o sa rezist sa traga bebe de ele

poze

Cristina32+ cu Sebi
AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

De sambata intram in luna a 8-a. Oare sa incep sa ma dau cu Garmastan?

AMR 10 saptamani

minunea mea

Asta eu ma intreb demuuult ! Apropo, raportez si eu prima picatura de colostru aseara ... m-am ridicat din pat pentru excursia la toilet si am simtit rece pe sanul respectiv ... cand ma uit surpriza, surpriza

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

NANA--imi pare rau ca nu te simti bine macar bebeluna e in ordine .Gandeste-te ca nu mai e mult si ii vei vedea minunea in acele hainute cumparate azi.

NATI--eu zic ca e FETITA.

26+ cu Larissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Sabina, eu asa m-am saturat de cumparaturi on line (tot ce am luat pana acuma, asa am luat) ca parca mi-e si lehamite sa mai intru pe site-uri... Apropo, ca nu cred ca ti-am zis: am returnat cadita de baie cu masa de infasat. Era de alte dimensiuni decat in specificatiile tehnice (mult mai mare), culoarea era alta (asta nu m-a deranjat), model avea doar pe masuta de infasat si nu si pe raftulete ca in poza, nu era demontabila (se instala cu un sistem de capse care nu se mai puteau desface), ca sa-i prinzi raftuletele trebuia sa le dai gauri, iar suruburile aratau super naspa, masuta de infasat se suprapunea doar pe jumatate peste cadita (total diferit fata de prezentare, ocupa mult mai mult spatiu), si astea sunt ceea ce imi aduc aminte acuma. Mi-am recuperat banutii (cam in doua saptamani de cand am returnat produsul) dar am ramas cu cheltuiala cu transportul: 60 de lei.

Nana 31+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Eu colostru am din plin cred ca va trebui sa incep sa port deja tampoane pt sani sau cum le zice pt ca deja patez hainele si ziua.

26+ cu Larissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Fetele, mooorrrr !!! Parca stau pe carbuni incinsi si nu mai pot nici sa ma intorc de pe o parte pe alta ! Burtica e super ok, da' bazinul e praf... si ma dor toate oasele. Si nu am stat mai mult de 45 de minute, maxim o ora... Am intrat doar in Sprider si magazinul de copii... Totul e din cauza ca m-am anchilozat rau de tot in pat, nici masaj nu am mai facut, ca mi-a plecat kinetoterapeuta in Germania. I-am marturisit sotului ce-am facut , nu pot sa nu spun, oricat imi propun . Nu ma cearta, ca ii e mila de mine. Dar stau cu lucrusoarele in pat langa mine si le tot mangai, si ma bucur tare de tot ca i le-am luat minunii mele, si parca ma simt mai bine! Nici nu va imaginati ce mult inseamna pentru mine!

N_a_n_a, m-a emotionat descrierea ta, parca te si vad, ce scumpa esti.. Saracuta de tine
Sper sa dormi mai bine noaptea asta, iar maine sa fii (aproape) ca noua.
Ei trebaluiesc prin casa - gatit, spalat - dar mai arunc cate in ochi pe aici, poate-poate intra Nati si ne bucura

Corina 25s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Nana imi pare rau ca nu ai fost multumita de proodus. Eu in general ce am luat de la ei a fost ok. Chiar sapt trecuta am luat 2 saltelute f dragute.

Mira drum bun acasa. Sa intri si de acolo sa ne mai scriem. Noi avem un Citroen C4 in 4 usi si sa vedeti ce burdusiti plecam la drum, pe scaunul din fata e plin de bagaje prinse in centura, ca altfel la un viraj ar veni toate gramada peste Silviu. Acum vrem sa ne mai luam un microbuz, cu 3 copii o sa avem de carat nu gluma si cum noi suntem plimbareti macar rezolvam problema.

Sunt tare trista, tocmai am aflat ca a murit un prieten de a lui Silviu.

Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui aly_

Eu colostru am din plin cred ca va trebui sa incep sa port deja tampoane pt sani sau cum le zice pt ca deja patez hainele si ziua.

26+ cu Larissa

wow ... eu abia aseara am vazut cum arata si asta doar dintr-unul , celalalt o fi mai lenes . Sunt chiar curioasa cum voi sta la capitolul lapte ( daca seaman cu mama e nasol , ea nu prea a avut ).

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Sunt tare trista, tocmai am aflat ca a murit un prieten de a lui Silviu.

Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani

Sabina, n-ai voie sa fii trista! Te rog eu frumos, izoleaza-te de orice sentimente negative, pe cat posibil!
Stiu ca e greu in situatii de genul asta, si eu am avut un deces in familie recent, insa l-am "izolat intr-o camera separata a creierului" si am incercat sa nu ma gandesc f des la asta, pt binele bebitei...
pt sustinere

Corina 25s+ cu Maria

Mergi la inceput