Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 15
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana5255 Nana ai grija. Eu dupa turs de shopping de acum 2 saptamanai am zacut 3 zile cu dureri mari pelvine. Si eu sunt arestata in casa, nu am mai iesit de 3 saptamani aproape, si cand ma apuca criza de plictiseala incep sa bantui pe situri si sa fac cumparaturi online. Ieri m-am distrat teribil cum Silviu a cobotrat de vreo 4 ori sa ia pachetele de la curieri, eu comand el plateste Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 5 saptamani Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
am vrut sa scriu 2 sapatamani. Sunt cam zombi dupa o zi intreaga

Sabina
34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 5 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
r_ocsy spune:
Mira : iti multumesc pentru felicitari !
Iti doresc drum bun pe maine ... vroiam sa iti spun mai tarziu, dar cum stau bine cu memoria mai bine acum ! Sa aveti gija !
Ai terminat bagajele ? Cred ca abia o sa va vedeti printre ele
, eu asa va vad , inghesuiti de lucrusoarele Mayei
.
R_ocsy
30 +
Ana Sofia
AMR 9 saptamani !
mommy_to_be spune:
Rocsy, sa stii ca nu am luat chiar atat de multe. Avem strictul necesar pentru cand va iesi din spital si cateva hainute pentru urmatoarele zile. Ideea e ca pe cand voi naste eu vor veni si nasii Mayei di Germania si ne aduc ei carucior, scaun de masina, Pampersi si multe alte lucrusoare ramase de la fetita lor, care a crescut si nu mai intra in ele. Mai greu va fi cand ne vom intoarce
Chiar ca nu stiu cum vom mai incapea in masina.
Mira
fericita 30+cu
Maya Alesandra
AMR 10 saptamani 

minunea mea
cris_09 spune:
E deja 20...ma gandeam ca poate ajunge acasa obosita Nati,si nu mai intra in seara asta..neimaginandu-si pe ce ace
ne tine .Daca e asa,inlocuim toate motatele
cu
,da?![]()
poze
Cristina
32+ cu Sebi
AMR 8 sapt
n_a_n_a spune:
Fetele, mooorrrr
!!! Parca stau pe carbuni incinsi si nu mai pot nici sa ma intorc de pe o parte pe alta
! Burtica e super ok, da' bazinul e praf... si ma dor toate oasele. Si nu am stat mai mult de 45 de minute, maxim o ora... Am intrat doar in Sprider si magazinul de copii... Totul e din cauza ca m-am anchilozat rau de tot in pat, nici masaj nu am mai facut, ca mi-a plecat kinetoterapeuta in Germania. I-am marturisit sotului ce-am facut
, nu pot sa nu spun, oricat imi propun
. Nu ma cearta, ca ii e mila de mine. Dar stau cu lucrusoarele in pat langa mine si le tot mangai, si ma bucur tare de tot ca i le-am luat minunii mele, si parca ma simt mai bine! Nici nu va imaginati ce mult inseamna pentru mine!
Nana
31+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -9
mommy_to_be spune:
De sambata intram in luna a 8-a. Oare sa incep sa ma dau cu Garmastan?
Mira
fericita 30+cu
Maya Alesandra
AMR 10 saptamani 

minunea mea
cris_09 spune:
| citat din mesajul lui mommy_to_be De sambata intram in luna a 8-a. Oare sa incep sa ma dau cu Garmastan? Mira fericita 30+cu Maya Alesandra AMR 10 saptamani ![]() ![]() minunea mea |
poze
Cristina
32+ cu Sebi
AMR 8 sapt
n_a_n_a spune:
Mira
, drum bun si sa ia grija de tinem ca ai destul de mult de mers.
Aceiasi intrebare o am si eu in legatura cu Garmastanul, mai ales ca am sfarcurile mega sensibile.
Nana
31+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -9
mommy_to_be spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
poze Cristina 32+ cu Sebi![]() AMR 8 sapt![]() |
Gand, la gand
Mira
fericita 30+cu
Maya Alesandra AMR 10 saptamani

minunea mea
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui mommy_to_be Rocsy, sa stii ca nu am luat chiar atat de multe. Avem strictul necesar pentru cand va iesi din spital si cateva hainute pentru urmatoarele zile. Ideea e ca pe cand voi naste eu vor veni si nasii Mayei di Germania si ne aduc ei carucior, scaun de masina, Pampersi si multe alte lucrusoare ramase de la fetita lor, care a crescut si nu mai intra in ele. Mai greu va fi cand ne vom intoarce Mira fericita 30+cu Maya Alesandra AMR 10 saptamani ![]() ![]() minunea mea |
Va luati o masina mai mare
Noi ramanem in Brasov, dar ma gandesc de pe acum ca atunci cand vom merge la Bistrita in Wolkswagen-ul nostru micut ... cred ca eu si sotul mergem doar cu hainele de pe noi

R_ocsy
30 +
Ana SofiaAMR 9 saptamani !