Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Rocsy felicitari pentru bebelina grasunaSuper ca i-ai vazut cutele de grasime si eu la ultima eco i-am vazut pleoapele si narile..dar cand am ajuns acasa radeau de mine,ca nu se poate asa ceva..eee,ce sa le ceri?
M-am uitat la pozele lui Nati...dupa burtica la 26 de sapt era baiat si la 27 fetita...deci acum este....baietel

poze

Cristina32+ cu Sebi
AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Mai fetelor nu va jucati cu pediatrul. El este f important ptr un copil. E bine sa aveti un singur pediatru, care sa lucreze ev si intr-un spital de pediatrie, sa va raspunda 24 din 24 de ore la tel daca e cazul si daca Doamne Fereste aveti nevoie de el mai ales in primul an de viata al copilului. Medicul de familie e bun doar daca are competenta pediatrica, altfel va poate ajuta cam cum va ajuta pe voi acum gravide fiind cu retete, cu o msuroatare, chestii de blabla.

Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Eu am un feeling ca e tot fetita.

AMR - 5 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Rocsy , felicitari pentru bebelina frumoasa, sanatoasa si grasunica!!! Iubirici a ramas fetita chiar a zis nenea doctor ca nu i s-a mai intamplat ca la fiecare eco sa se vada atat de clar, mai ales ca ultima data era pelvina!

M-ati facut si pe mine nerabdatoare in legatura cu Nati! cred ca suntem mai agitate decat ea . Deci, Nati, daca nu ti-ai dat seama pana acuma, noi suntem cu sufletul la gura, aici , lumineaza-ne te rugam !

Aly, Anca, sunteti doua mamici frumoase !

Am facut-o nitel lata azi... M-am dus sa-mi iau masina de la spalatorie, si nu stiu cum se face ca m-am trezit in cealalta parte a orasului , la un shopping center (unde este si Carrefour-ul): mi-am luat mie o pereche de jeansi (marimea 38-40 ) si o bluzita de la Sprider (au reduceri faine, iar) si am dat peste un magazin nou pentru bebei: am cumparat sosetute, botosei, ciorapei (strampi), pantaloni cu labuta, caciulite, body-uri, paturici... Am facut praf o gramada de banuti, dar nu asta e problema: sunt atat de obosita si ma dor toate (mai ales spatele si bazinul) de-mi vine sa urlu ! Burtica e tare dar din fericire nu doare (am luat tratamentul ca de obicei: gynipral, no spa, scobutil, magneziu). Sotului nici nu i-am spus de escapada, ca e in stare sa ma certe doua zile non stop, si ii dau dreptate ... O sa ii arat achizitiile maine si o sa incerc sa il pacalesc (parca vad ca ma va prinde urgent ) ca tocmai ce m-am intors de la cumparaturi . promit solemn sa nu mai fac !!!

Nana 31+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Cristina, nana : multumesc

Sabina : mi-a promis nasa ca ma baga pe sistem de "super pila" in caz de nevoie ( eu tot sper sa nu fie cazul si bebelina sa fie super sanatoasa ) la pediatra la care apeleaza ei daca au probleme ( care intr-adevar lucreaza la spitalul de pediatrie ). Momentan , o las asa ca vreau sa gandesc pozitiv si sa vad doar roz .

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Mergi la inceput

Nana : ai cam facut-o lata intr-adevar ; ar trebui sa te certam dar pe mine una nu ma lasa inima ; imi aduc aminte cum am stat in casa arestata doar pentru 3 saptamani, nu luni ca si tine, si imi venea sa turbez, abia asteptam sa ies in lume ... sper sa nu te fi obosit prea tare si sa ti se relaxeze burtica, fuguta in patut

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Cristina, nana : multumesc

Sabina : mi-a promis nasa ca ma baga pe sistem de "super pila" in caz de nevoie ( eu tot sper sa nu fie cazul si bebelina sa fie super sanatoasa ) la pediatra la care apeleaza ei daca au probleme ( care intr-adevar lucreaza la spitalul de pediatrie ). Momentan , o las asa ca vreau sa gandesc pozitiv si sa vad doar roz .

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

nu stiu ce sa zic. Eu la Ale am pediatru, care o stie de cand s-a nascut, merg numai pe mana ei, ce zice ptr mine e sfant, ea ii face vaccinurile, cand a avut febra mare a venit acasa si vb noapte ala tel, monitorizam copilul, cand era micuta venea periodic sa o vada, cand am avut probleme cu enterocolita ne-a ineternat ambulatoriu, ne raspunde zi noapte la telefon. As innebuni sa stiu ca nu am la cine sa apelez mai ales in momentele de criza. Cand a cazut TV-ul peste ea am dus-o de urgenta la ea si a bagat-o imediat la eco, la puricat din cap pana in picoare, slava Domnului ca nu a fost nimic grav, insa sperietura a fost pe masura, nici nu stiu cum am ajuns la spital cu ea de inspaimantati ce am fost. Asa cum ginecologul este important ptr o gravida, asa si pediatrul este f important pentru copil.

AMR - 5 saptamani

Mergi la inceput

Nana ai grija. Eu dupa turs de shopping de acum 2 saptamanai am zacut 3 zile cu dureri mari pelvine. Si eu sunt arestata in casa, nu am mai iesit de 3 saptamani aproape, si cand ma apuca criza de plictiseala incep sa bantui pe situri si sa fac cumparaturi online. Ieri m-am distrat teribil cum Silviu a cobotrat de vreo 4 ori sa ia pachetele de la curieri, eu comand el plateste

AMR - 5 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255
Ieri m-am distrat teribil cum Silviu a cobotrat de vreo 4 ori sa ia pachetele de la curieri, eu comand el plateste

AMR - 5 saptamani

Imi place sistemul vostru , eficient nu gluma !

Cat priveste pediatru , nu pot sa zic ca sunt hotarata 100% , dar momentan nu pot sa iau nicio decizie , oricum daca ma razgandesc, nu cred ca e prea tarziu sa o inscriu dupa nastere !

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Ana, Cristina, Artu, saru'mana de raspunsul referitor la electrostimulare Nici nu ma gandeam sa inlocuiesc sportul cu electrostimularea, dar imi inchipuiam ca mana in mana se vad mai repede rezultatele.

Teo, merci de informatii. Incep sa iau din ce in ce mai mult in calcul varianta Aqua Gym dupa nastere, mai ales ca imi place tare mult in apa.

Rocsy Felicitari pentru bebelina grasulina. Ce tare faza cu pliurile de grasime pe spatic Avem aceeasi varsta a sarcinii, iar greutatea bebeluselor e tot pe-acolo. Iti multumesc si tie de raspuns

Gabriela, nu stiu ce sa-ti zic exact referitor la pediatru. Eu am noroc ca doctorita mea de familie e si pediatru, deci am impuscat 2 iepuri dintr-o lovitura...

Nati, sa-ti fie de bine cumparaturile... saracuta de tine, cred si eu ca ti-ai dorit mult sa faci shopping si pe viu pentru Adelina, nu numai pe net. Si eu ma simt rau dupa ce merg la cumparaturi. Imi inchipui ca la tine e cu atat mai delicata situatia. Oricum, acum stai cumintica in patut, sa se detensioneze burtica

Nati, abia astept si eu sa te intorci odata de la eco... mama, mama, ce tensiune!

Mira fericita 30+cu Maya Alesandra

AMR 10 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput