Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 17
mommy_to_be spune:
Uh, nana, ce teapa ai luat cu cadita aia... Doamne, ce ma enerveaza fazele astea!!! Lipsa totala de respect fata de client. Si toata distractia asta te-a mai si costat 60 de RON... Lasa, ca gasiti voi ceva ok, in cele din urma
Cris, ai dreptate. Daca isi face efectul, merita banii si Garmastanul asra. Eu nu pot sa zic ca am probleme cu sfarcurile, da' la cate am auzit cu alptatul, suflu si-n iaurt, ca vreau sa alaptez macar 6 luni, daca ne ajuta si DD. Sanii ii am tare mici, dar sfarcurile mele sunt tare proeminente. Putin stimulate sunt cam ca in poza aia de la Nipplet... Sa speram ca va functiona bine instalatia![]()
Rocsy, felicitari pt colostru
Cand mi-a aparut mie colostrul si i-am zis lu sora-mea, eram asa de incantata!!! Iar ea se uita la mine tare ciudat. Si in cele din urma a zis ca e scarbos... O fi pentru altii dar o chestie super tare pentru o gravida, mai ales la prima sarcina. Ne bucuram si nou ca niste copii![]()
Mira
fericita 30+cu
Maya Alesandra
AMR 10 saptamani 

minunea mea
r_ocsy spune:
Sabina : imi pare tare rau pentru prietenul sotului tau . D-zeu sa il odihneasca !
R_ocsy
30 +
Ana Sofia
AMR 9 saptamani !
mommy_to_be spune:
Sabina... condoleante...
. Imi inchipui ce sentimente te incearca, dar nu telasa prea afectata, vorba Corinei... Dumnezeu sa-l odihneasca!
Mira
fericita 30+cu
Maya Alesandra
AMR 10 saptamani 

minunea mea
corinasmile spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mommy_to_be Rocsy, sa stii ca nu am luat chiar atat de multe. Avem strictul necesar pentru cand va iesi din spital si cateva hainute pentru urmatoarele zile. Ideea e ca pe cand voi naste eu vor veni si nasii Mayei di Germania si ne aduc ei carucior, scaun de masina, Pampersi si multe alte lucrusoare ramase de la fetita lor, care a crescut si nu mai intra in ele. Mai greu va fi cand ne vom intoarce Mira fericita 30+cu Maya Alesandra AMR 10 saptamani ![]() ![]() |
Mira draga! Drum bun acasa si sa ne revedem cat de curand cu bebitele in parcul Tineretului

Corina
25s+ cu Maria
mommy_to_be spune:
Fetelor, multumesc de urarile de drum bun! Dar sa stiti ca de mine nu scapati!!! O sa intru si de acasa, in fiecare zi, ca acolo chiar o sa aiba mama grija sa nu fac prea multe![]()
Da Corina
La intoarcere chiar vreau sa ne intalnim cu fetitele in parc, si le invitam si pe Andrada, si pe Crissy.
Facem club.
Mira
fericita 30+cu
Maya Alesandra
AMR 10 saptamani 

minunea mea
r_ocsy spune:
Mira : dar nici nu ne-am propus sa scapam de tine ... doar fara tine nu-i la fel
!
Dar Nati a intrat astazi pe forum sau nu ? Eu nu mai retin !
R_ocsy
30 +
Ana Sofia
AMR 9 saptamani !
adinutzza_87 spune:
felicitari pentru colostru
eu sunt foarte dezamagita pentru k momentan am decat un sfarc proeminent unul nu vrea sa se arate chiar am niste sanii penibili. In general stiti pe la cate saptamani ar trebui sa inceapa sa se umezeasca sanii?
Cat despre produsele de la avent, mie una mi-au lasat o impresie super buna , chiar m-am interesat si pe situl lor, in primul rand biberoanele nu au desene deci nu exista riscul unei alergii de la colorantii respectivi si toate produsele sunt create special sa mentina produsele sterile cat mai mult timp si pentru faza asta multe bile albe

cris_09 spune:
Nu vrem sa scapam de tine Mira
,din contra..poate intrii chiar mai des,sa-ti alinam dorul de sot
Eu cred ca nu mai intra Nati..o culca pe Cami....
poze
Cristina
32+ cu Sebi
AMR 8 sapt
r_ocsy spune:
adinutzza_87 ; pai si la mine, unul este ok , celalalt putin mai mic si mult mai lenes ( chiar ma gandesc daca voi putea sa fac treaba cu el sau nu ).
n_a_n_a spune:
Fetele
, multumesc pentru grija
.
Adelina are chef de joaca si isi tot scoate labutele prin burtica, la care tati zice: "pai cred ca vrea sa ii dai sosetutele, sa le probeze, daca tot i le-ai cumparat!" 
Si eu am un san mai mare si unul mai mititel (la fel ca si 99% dintre femei, excluzand siliconatele), dar sfarcul de la sanul mic e mult mai bine format si reactioneaza mai repede la stimuli decat cel de la sanul mai mare.
Adinutza, are vreme destula colostrul sa apara, nu-ti fa complexe, poate aparea doar la 2-4 zile dupa ce nasti, si tot e ok.
Nana
31+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -9