*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (389)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Astazi doua fete cucuiete
Motate si cochete
Devin din pui mici
Niste faine domnisorici.
Doi anisori ele-mplinesc
Si cu fast se sarbatoresc.
Maria Clarinda, pui de Clabuc
Care poate va intra c-un suc
Sa ne trateze si pe noi
Ca e party-ul in toi,
Are un an aglomerat
Caci mamica nu a stat
Si-n octombrie un puisor
Va veni si el in zbor
Pe craca va poposi
Si Clarinda va deveni
Surioara ceva mai mare
Cu responsabititati suplimentare.
De cleme ce sa mai zic
Ca e mamica de ochios mic.
Cine oare nu o stie
Pe tiza mea hazlie?
Motata noastra a crescut
O domnisoara s-a facut
Cand stau si ma gandesc
Lacrimile ma podidesc
De ochii ei mari imi amintesc
Si un mot bine marcat
Numai bun de pozat.

La multi ani drage sarbatorite
Sa aveti zile insorite
Pline ochi de bucurii
Fericire si surprize mii
Sa aveti parte de ce-i mai bun
Si de-o sanatate tun.

Inainte sa va pup
De raportari sa ma apuc
Vreau sa mai pupacesc
In spirit randunicesc
O lunyta ingrijorata
Si un pic suparata
Ca al sau scump Mufarin
Va sta nu chiar cu un strain
Dar nu e tocmai usor
Sa dormi cu soacra-n dormitor
Si dis de dimineata
Te trezesti cu ea in fata
Pleci la servici cu ganduri mii
Oare cum se va simti
Cat ea de-acasa va lipsi?

Acum chiar ca am plecat
Ca am un meeting planificat
Si o raportare de generat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

La Multi Ani Diana!!!

La Multi Ani Clarinda!!!

Sa cresteti mari, frumoase, norocoase!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hihi, Radu e fanul lui Shaun , si a devenit si Sof El si-a cumparat anul trecut DVD-urile cu "oita", dupa cum ii spune Sophie, sunt in franceza, ca le-a luat de la Paris. Asa ca imi tot canta in cap "Shaun-le-mouton, Shaun-le-mouton"

Si pe Timmy mic din Shaun, adica pe el http://3.bp.blogspot.com/_8orLgbKV1-s/R11KU32Qe5I/AAAAAAAAAqg/h37sBVsKhjI/s1600-h/timmy-teddy.jpg , l-am primit eu cadou de Craciun cand eram gravi cu Sof

Si Sof se mai uita cu Radu la Pantera Roz, careia ii spune "tigusu"

Mihuta, eu as lasa-o in pace, daca nu face rau, sa rezolve organismul singurel....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mihule, cam asa e Matei acum, nu e haraiala continua, doar vocea usooor voalata si cand rade/plange are vocea aspra rau. Nu stiu daca m-am facut inteleasa... Eu ieri am mers cu el la medic, pe toate partile l-a controlat, nu are nimic. Eu cred ca traheea este inca inflamata de la multiplele mucozitati. Si va trece... (Asa-i ca sunt relaxata? Daca am sotul acasa...)

Am vazut-o si eu pe Rebe dulcica, cu tot cu fratiorul ei cel frumos. Clau, niste minuni ai tu acolo!

Stiti ce am facut noi pana la 2? Ei? Ne-am uitat la masini pe net... la preturi etc. Insa ne-am uitat si noi asa, de...geaba. Un lucru e clar, al meu e nemultumit de masina, ca nu e suficient de mare sa-i incapa casa in ea. Si la final ne-am uitat de cutii Thule .

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Olgu, Nico cam asa m-am gandit si eu, dar omul meu e tare stresat si imi induce neliniste.. off..

intre timp iote si pozele mele

Nicoleta - asta e dedicatie pt tine .. vezi daca si Andra mea stie, da-i inainte!

edit: uitasem niste liniute..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Deci imi place pizza voastra la nebunie , livrati si la domiciliu ?. La, la, la mi-a placut microfonul, super tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Le Multi Ani Clari!
La multi ani Diana!

Sa fiti fericite, sanatoase, sa cresteti mari si frumoase! Mamicutelor, sa va traiasca fetele frumoase!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mihule, ce soferita aveti voi acolo! Sa inteleg ca tu conduci?

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

si acum la obiect si la subiect:

Mihutza, in spiritul zonei in care traiesti tu si a zonei in care traiesc eu...rabdare de 3 ori pe zi cate 5 ml, dupa mancare

Lenjeria de pat nu o calc dar as vrea sa o fac, si eu ca Zoze adorm mirosul "de fier" in lenjerie. Asa ca, din cand in cand, ma rasfat si o fac "la dunga". Avantaj io...ca nu o trag in poza si nu am uscator si nu iese asa sifonata.

Cu pasaportul...Doamne multam ca a functionat scula...ca altfel faceam cale intoarsa cu coada intre picioare. M-am simtit ca in Romania...doar ca m-am dus cu o alta stare psihica asa ca nu am dat ochii peste cap la fiecare 30 de secunde. De fapt ma asteptam la atmosfera asta caci vorbisem cu ei la telefon.
Intreb la telefon daca am nevoie de programare. Raspunsul vine promp ca da. Zic: "Pai as vrea in 17". Raspuns: Bine, va astept in 17. Eu: La ce ora? Raspuns: Oricand ajungeti. Ma gandesc ca totusi e bine...ca nu stii niciodata cand iti se intampla sa intarzie avionul. II zic: Sa va dau numele. Raspuns: Nu conteaza ca v-am trecut pe hartie. Si eu care credeam ca s-a mai civilizat romanul...cica facem programare fara ora si fara nume.
Zice tanti...dar sa ma sunati cu doua zile inainte. Ca sa vedem daca functioneaza sistemul. Ups...pai si ce facem daca se strica cu o zi inainte...sau chiar in ziua cand vin? Cica...ghinion...sa ne rugam sa nu se-ntample.

Asa ca ajung la consulat. Sun la poarta...iesssssssssss (ulala, ca astia stiu engleza...surprinza, ca tanti de la telefon raspundea direct: "Alo, spuneti"). O dau pe engleza...ca-s pentru passport renewal. Aia ca: "What's your name?" Oh draci...unde am nimerit? Ca astia stiu si engleza si vor si numele. Il zic gandidu-ma ca am incurcat-o ca nu am "programare" cu nume. Si brusc mi se deschide poarta...aia mare...de masini. Nu tu un intra nu tu nimic. Si intru.
Inauntru ca in Romania...zugraveala veche...miros de tigara intra in pereti, mochete...mobilier vechi pe care trona scrisul cu vopsea (alba sau rosie) INV (inventar) 123 din 1900 primavara, dosare din 1494 ce au fost reciclate in fiecare an si peste scrisul vechi s-a trecut un leucoplast sau, mai moderna pasta corectoare, si astfel dosarul de procuri din 1956 a ajuns la venerabila varsta de dosar procuri 2010.
Tanti de la telefon amabila, sistemul a functionat...exceptie o "eroare" de la Bucuresti care ne-a tinut blocate o ora...dar pana la urma "nemernicul" a fost invins.

Cele 4 avioane au fost prin amabilitatea australienilor...ca asa au stiut ei sa impace si capra si varza...si capitala tarii nu e nici la Sydney nici la Melbourne...ci la mijlocul distantei dintre cele doua...in the middle of nowhere...Canberra. Asa ca toata lumea politica face dimineata si seara naveta inspre si dinspre Canberra. La 7:30 cand m-am urcat in avionul de Canberra eram singura persoana in bluji si un tricou latzos pe mine...restul costum, cravata, tinute office. Inclusiv pe platforma de asteptat taxiurile in fata aeroportului erau plasate doua plasme ce mergeau pe volum mare pe stiri...nu care cumva sa traga laburistii sau liberalii un partz si ceilalti sa nu stie.

Mergi la inceput