*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (389)
Raspunsuri - Pagina 6
zozela spune:
Neata!!
Ramo,imi pare rau,eu m-am anuntat si apoi l-am lansat..Tu ai scris dupa mai bine de 15 minute
Cred ca esti indragostita
Intoarce curu'
Eu calc lenjeria de pat! Nu dau tot ce-i mai bun din mine,dar-putin,putin,tot miroase fierul!
Thea! Ma bucur ca i-a placut la inaltime!
Asa,e rezolvata problema olitzei-golire,spalare,dezinfectare-chestii care,pe mine una..ma cam..
![]()
Muful cu doua toarte!![]()
Ce frumos v-ati petrecut in familie!!
Rebe fasneata si dulcica!
Eeee..
Mielul Shaun rules!!

De cand nu l-am mai vazuuut!!

Sovi,curaj mami!! O sa fie bine!! Sunt convinsa ca lui Sash ii va place la nebunie la gradi,iar tu..o sa ai putin mai mult timp.Iti mai tragi si tu sufletul
Anuca mica!Sa-i treaca repede bubitele!
Hai ca de faza cu ouale,nu am auzit

Nicoleta,nu suporti aurul..sau de ce?!
tuturor!
Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
Olgutzika spune:

Diana si Clarinda

Sa cresteti mari, voioase si sanatoase!!!
Mamici, sa va traiasca fetele!!
Nicoleta spune:
LA MULTI ANI, Diana si Clarinda!! Sa fiti sanatoase si fericite!!
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
Nicoleta spune:
Am vazut si eu Muful, cu cele N torturi!! 
Zoze, ba-l suport, dar nu-mi place neaparat...
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
mihutza11 spune:
La multi ani DIANA si CLARINDA!! sa fiti sanatoase si fericite!

| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica m-am intors ca am uitat sa lansez o intrebare: voi ati auzit vreodata cum ca ouale de gaina nu se consuma decat de la cateva zile dupa ouat incolo? ![]() pe mine m-a lasat paf regula asta. persoana n-a stiut sa imi explice de ce. |
da si eu stiam asta de la bunicuta mea, D-zeu sa o ierte.. dar nu ma intreba de ce
.. mi se pare ca ceva ce contine galbenusul e prea puternic.. sper sa nu vb prostii.. chiar nu mi-am batut capul cu asta, dar zau ca asa tin minte ca imi zicea bunicuta cand mergeam la ea dupa oua.. alea mai proaspete le punea separat de alea care erau de vreo 2 zile ouate..na noua numai Timmy si Shaun ne mai lipsea..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
raluca2107 spune:
Am vazut seria de petreceri a lui Mufy
. Uite asa vreau si eu sa fiu sarbatorita cand voi fi mare!
Trai neneaca cu atatea torturi pofta]

.
Am vazut fratiori de Clau ce frumos se joaca impreuna si cat pot fi de frumosi 
. Mie mi se pare ca Rebe e tati toata, iar Razvi mami toata, dar ce mai conteaza ca oricum sunt frumosi rau.
Cu concediile zic si eu ce stiu.
In Turcia nu am fost la 14 stele, am fost asa cu masina si ne-am oprit unde ne-a placut. Noua ne place foarte mult sa mancam pe unde mananca ei, prin satuce, pe la taverne, dar asta nu prea se potriveste cu bagajul de scutece.
In Grecia am fost la un hotel mare in Halkidiki cu toate mesele si am fost mega dezamagiti, nici macar micul dejun nu ne-a placut si mancam tot pe la terase, dar peisajele sunt superbe, cam greu cu plajele cu nisip. In Corfu e superb, dar parca iar nu prea e de copii mici.
In Spania am fost in Costa Brava, mancarea super, plaja ok, in general statiunile sunt de-a lungul plajei cam ca in Mamaia. Hotelurile sunt despartite de plaje de linia de tren-tramvai ce-o fi ala, care merge pana in Barcelona. Din statiunea unde stateam noi, Santa Susana, faceam o ora cu trenul pana in Barcelona. In rest, statiunile sunt cam simplute, hoteluri, magazine cu artizantat si atat. Alta statiune nu iti recomand in zona ca sunt mai vechi, mie una nu mi-au placut deloc. Noi am stat aici:
http://www.indalopark.com/eng/main.htm
Daca ar fi sa merg iar oricand, as merge fara rezerve in Italia, la Lido di Jesolo. Statiunea e superba, hotelurile super, mancarea excelenta, plaja minunata, nisip impecabil. Noi am stat aici : http://www.hotelelpirojesolo.com/index.php?lang=en.
Nu mai stiu ce sa va mai povestec, dar raspund la intrebari ![]()
Olgutzika spune:
Luny, sa iti fie de bine, iti sta super-super cu culoarea noua de cosite. Iar freaza de la Iuli e dementiala, stiu si eu sa fac, in cantonamente toata echipa era cu spice de tot felul in cap, numa' tanti Olga cu o coada vai de mama ei
Iar Muffy e ceva cu limbarita lui 

. Auzi? Ce mai fac nasii vostri? Se mai despart?
Clau, ce sa iti mai zic de Rebecca? E frumoasa rau si e fan rampe, ca si Sof
Cum da de una, cum e jale, nu o mai iei de acolo 
Stela, pe bune ca nu aveai de ce sa te superi, mie mi s-a parut un sfat dat din suflet, cu cele mai bune intentii. Tu esti prea obosita si stresata si suparata acum, de-aia ti se pare ca Mimo te-a criticat.
Mimo, m-ai impresionat rau cu povestioara ta cu Teo
Nu avem cum sa plecam in august, daca zici ca iulie e prea cald, ramane iunie. Si trebuie sa ma apuc sa studiez!
Va pupa mama!
mihutza11 spune:
intrebare: in urma unor mucisori care au trecut, Andra a ramas cu o harcaiala in piept.. ce pot sa fac? cand rade cateodata parca rade o tanti care a tras tutun toata viata.. plus ca azi cred ca ii venise o flegma, dar cum nu stie sa scuipe a inghitit-o si pe urma se miorlaia ca era sa se si inece..
e de mers la doctor? e prima oara cand se intampla..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
mstela spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE DIANA!
LA MULTI ANI CU SANATATE CLARINDA!
Mamicilor,sa va traiasca frumusetile!

mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.