*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (389)
Raspunsuri - Pagina 5
luny spune:
no, suntem invizibili, mai venim cand mai putem si avem timp..
mihutza
si pe cine ne-a urat de bine ptr maine
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Rabdare, Luny, incet-incet o sa te aduni si o sa gasesti cateva minutzele de scris zilnic; de fapt deja ai facut-o mereu!
A venit?
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
cami33 spune:
Luny, v-am admirat pertrecerile
, si torturile
si nu in ultimul rand pe sarbatoritul nazdravan
, si aici si pe FB
, dar n-am apucat sa zic 
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
sovietica spune:

Matei! 

Sean! 

Amira! 

Mara! 

Petru! 

Kya, felicitari pentru casuta!
pup mega-cucuiul Sanzianei!
Simo, Blankar, Clau, Luny, v-am admirat pozele si m-am topiiit!
Stelut,
Monix, fato, te iubesc! 
Super imparatia, precum printul!
Luny, hai ca incet-incet va adaptati si voi noilor conditii 
Olgu, noi in Grecia n-am fost la hotel, ci la vila. Nu am vrut sa ne bagam la ceva cu masa inclusa pe atunci, asa ca am vrut ceva cu bucatarie. Acum, cu 2 puradei, vrem la AI undeva cu avionul (de-as sti unde...). Si sa nu mergeti in Paralia Katerini!
Fetele cu triciclete noi, sa va fie de bine! noi am scos "poseta" aia de pe ghidon ca ni se parea ca blocheaza raza vizuala prea mult.
Despre noi ce sa zic... butoias de fag, ma strange cu drag... butoias de soc, ma-ndeasa cu foc...
Numar zilele pana incepe Sasa gradi; ma simt vinovata (stiu, cele care deja ii au la gradi mustacesc), ma simt mama rea, pentru una muma, pentru altul puma...![]()
Copiii sunt tare solicitanti in ultimul timp, Ana de ieri s-a activat brusc si se tavaleste pe aici de n-o opreste nimeni, azi a cazut de 2 ori din pat. Sa nu credeti ca a plans la fel de tare ca atunci cand i-e foame si nu ma conformez imediat!
Zana e PLINA de bube
(tot dermatita atopica); am fost la dr. homeopat sa ii tratam eczema, i-a dat remediu, care intr-o prima faza a agravat simptomul. si nu trece odata. M-am saturat sa dau explicatii la lume despre ce are, sa dau asigurari ca nu se transmite, etc..
Atata fericire am (si nu e putin lucru), ca au inceput copiii mei sa se joace impreuna. Adica Sasa a lasat-o mai moale cu cotonogeala. N-a trebuit decat ca vreo 2 zile sa las deoparte orice alta treaba si sa le arat cum se face, mi-am pus mintea la contributie sa ii "prezint" mai bine unul altuia. sau poate mai degraba pe ana sasului. uneori parca sunt beti de fericire de prezenta celuilalt
. am 2 copii indragostiti :) (si Ghionoaia de ma-sa ii va desparti
)
Va
pe toate, si mai ales
pe toti puiutii bolnaviori.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
sovietica spune:
m-am intors ca am uitat sa lansez o intrebare: voi ati auzit vreodata cum ca ouale de gaina nu se consuma decat de la cateva zile dupa ouat incolo? 
pe mine m-a lasat paf regula asta. persoana n-a stiut sa imi explice de ce.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
mimonix spune:
Mi-a adormit copilul singur din nou 

Naty eu la turci am fost de doua ori si a doua oara m-am suparat rau pe ei. E o chestiune de bafta, pur si simplu.Daca nu mergi intr-un loc recomandat de catre cineva in care sa ai incredere s-ar putea sa ai surprize neplacute, sa gasesti inauntru leopardul
Incearca www.delphinpalace.com/index.php?page=foto" target="_blank">asta Poate te ajuta cu ceva. Nu stiu ce tarife sunt pe site, dar gura lumii zice ca te costa 1500 euroi de familie cu tototot (avion, transfer, masa, casa, tot) , eu n-am fost personal dar am vazut reviewuri f bune . Personal am fost www.grandefe.com/index.php" target="_blank">aici , mi-a placut fff mult si-ti recomand cu multa caldura daca si numai daca nu esti fan plaja pe nisip , ca nu e
Si nici baie in mare daca nu vrei sa-ti rupi picioarele. In rest, piscina, masa, casa, atmosfera, pret ...toate extrem de ok.
Si cu asta , cunostiintele mele in materie de turism pe timp de vara au luat sfarsit. V-am zis tot ce-am stiut , ati stors tot ![]()
Stela am citit de mai multe ori mesajul tau caci nu-mi venea a crede
Era un sfat, nu o critica...un sfat, da? Promit pe viitor sa ma abtin , ofofof !
O pup si pe Luny invizibila, desi n-am vazut inca ultima transa de poze
si cu asta.....
basta ![]()

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Nicoleta spune:
Ma bate gandul sa ne schimbam verighetele de aur (eu nici nu o port, ar sta pe degetul cu dermatita) cu unele de Ag. Si sa imi pun cercei, ca nici gauri nu am (cercei de Ag, fireste)... Anul asta de 1 aprilie implinim 10 ani de la cununia civila. ![]()
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
ramo_cata spune:
beyy cata limbarita aveti...
am scris si in capitolul trecut dar mi-a trantit zoze usa in nas de-am vazut stele verzi...nu mai reiau cine vrea sa ma ceteasca o face acolo...
mimo 

si nici eu nu calc asternuturile![]()

simo f misto masuta lui sam
naty hmm concediu..noi vrem sa facem un tur pana in germania la sora mea...o plimbare cu masina fara andru
as vrea sa am un concediu care sa-mi priasca si mie 100% dar acum sa vedem cum stam cu finantele...n-am fost in turcia ,nu stiu..am fost in grecia si mi-a intrat la suflet,sper sa mai ajung intr-o buna zi...
un
pentruthea la inaltime
clau
pentru frumosii tai
luny f misto pozele,
mareee pentru cel mai hlizit
iar tortuletele
arata super toate...multa bafta maine
nico ma bucur ca e totul bine
si sanatate lui matei sa-i treaca cat mai repede
mstela dpdvd sony ar fi pe 1 loc..acum nu stiu ce sa zic..
am sony,panasonic si samsung ...dar sony ramane sony...
sovi sincer n-am auzit
dar sa fim seriosi deja cred ca tinem cont de prea multe amanunte si o sa ajungem sa traim cu aer,ptiu dar nici cu asta ca e prea poluat...ma bucur ca sasa a inceput sa o indrageasca pe anuska
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI,CLARINDA!!!
LA MULTI ANI ,DIANA!!!
Sa cresteti mari ,sanatoase si norocoase..sa va bucurati parintii in fiecare zi

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
zozela spune:
La multi ani,Clarinda!!
La multi ani,Diana!!
puiute,sa fiti sanatoase!Distractie maxima la pary!!
Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!