*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (389)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Hai ca as zice si eu una,alta,de copilasii frumosi si destinatiile superbe,dar nu ma lasa pustiul,il vrea pe Timmy

Doua vorbe pt.Stela,si-am fugit! Stela,ce s-a intamplat? Cine cu ce te-a suparat? Eu nu inteleg defel,reactiile de genul asta! Ai vazut-noi daca am avut ceva de comentat,de lamurit,am facut-o aici,public,fara sa ajungem la fraze de genul asta! Ce altceva ai primit?! Noi am incercat sa te ajutam,chiar daca numai cu o vorba buna,iar restul discutiilor nu au avut absolut nicio legatura cu tine! Acum,eu una,cand adresez o intrebare,cand am o dilema sau o problema de corazon,ma astept sa primesc tot felul de replici,sfaturi si idei,poate compasiune si..poate si mustrari-e normal si-mi asum toate astea.Cu ce nu-s de acord,spun,supun dezbaterii,iar cu restul,ori aprob,ori doar inregistrez,ca nu se stie cand o sa am nevoie! Fiecare mai avem suparari,frustrari,momente mai grele,dar hai sa-i lovim pe ceilalti..Nu te supara pe mine,dar chiar nu m-am putut abtine! Imi esti draga si de-aia imi permit sa-mi spun simtirile!

Poate mai vin si eu.Deocamdata,is Timmy time!! Da,da-eu sunt aia care nu-i mai serveam tv copilului

Edit:Naty,pe mine nu m-ai suparat! Eu sunt doar ofticata ca nu stau si eu cu burta la soare,anul asta!!Dar lasa ca ma razbun la anul!!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ioana, Dudu, multam fain, arata ff bine amandoua hotelurile pt noi care tot fara fitze suntem, am salvat linkurile si studiez. Mi-a mai dat un link o prietena, au fost anul trecut cu fetitele de 3 ani si respectiv 5 luni, super multumiti dar cu totul i-a costat 2400 euro pt 4 persoane; hotelul arata somptuos, prea somptuos si e cam prea mult pt bugetul nostru. Randunoiului meu incepe sa-i mearga treaba, slava Domnului, dar avem o datorie imensa de pus la loc si...
Hai mai Stelutz, nu te supara, CHIAR ti s-a spus totul cu cea mai buna intentie, dar stiu cum e...asa m-am apucat sa dau si eu sfaturi din suflet si nici azi nu le-a trecut unora supararea ca am facut-o. Asaaa, ce intrebai tu? Aaaa, tv...noi suntem fani LG Avem plasma facuta cadou de nunta de la colegii mei, adusa din vechiul apart., ne-am mai luat pt dormitor un lcd la oferta ff bun si tata ne-a dat pt bucatarie un al treilea lcd mic, tot LG, care cred ca are vreo 7-8 ani si merge perfect. Nu pot sa-ti zic ca ar fi cele mai bune dar, cel putin pe criteriul fiabilitate, suntem multumiti si na, am inginer electronist in casa, el le-a ales.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Cine e Timmy, Zoze? Intreb pt cultura mea, nu te mai imit ca-mi ajung dependentele deja existente ale Iuliei
Apropos, incepe sa vireze de la Gummy spre filmuletele baby einstein, toate, pe care pana acum ma exaspera ca nu o interesau. Acum e ochi si urechi si comenteaza si imi arata...bestial!
Siintrucat s-a ascuns in sifonier, iar eu strig "unde e Iulia?" si ea zice "Iuia s-a ascuns"si rade, ma duc sa o iau de guler si sa o duc la baie...pana nu vine fraza urmatoare: "si mami, si mami" si sunt trasa cu forta in sifonier ...si apoi ea iese repede, ma inchide acolo si se duce fuga la calculator . sa mor daca va mint!

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani Patrick-ilor nostri! mereu sa va insoteasca Irish luck!

Luny bafta lui Muf maine cu soacra! ce de torturi si petreceri!
Mimo nici eu nu calc asternuturile.. zau ca nu vad rostul!
frumoasa imparatia lui Dudu!
si Sam ce fericit e la masuta!
puiuti frumosi de Clau .. poza asta imi place mult!

Stela noi tot LG ne-am achizitionat acum recent.. si tv si monitor LCD.. si chiar ne place..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Cine e Timmy, Zoze? Intreb pt cultura mea, nu te mai imit ca-mi ajung dependentele deja existente ale Iuliei

Aolica fatalica!! Cum,unde,cand m-ai imitat?? Cu ce? Ce-am facut? Hai ca m-ai facut curioasa!! Mai..de foarte multe ori,e foarte misto sa imiti,daca ai ce/pe cine!!
Si JUR ca nu e apropo,nu are nicio tenta ironica,sunt sincera pana-n maduva oaselor,asa cum sunt mereu,de altfel,iar acum..cu atat mai mult..Nush ce naiba am!
Asa..Nu stii cine-i Timmy?! Oh,vai!! Rusinica! As pune pariu ca nu-i copil caruia nu i-ar intra la inimioara,draciile astea de animalute
www.dump.ro/filmulete/20-timmy-time-go-kart-timmy-avi/14345" target="_blank">Timmy time!!

www.dump.ro/cautare" target="_blank">Si lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Stela nu te necaji, nimeni nu a vrut sa te supere, sunt sigura, doar fiecare isi spune parerea e ca intr-o familie, fiecare cu parerea lui vizavi de un subiect

Zoze cine-i Timmy? Pe asta nu-l stiam

Naty, intri in sifonierul cel frumos? Draga de Iulia cum are ea rabdare la baby einstein, ca a mea sta foarte putin, are mancarici
Naty, pretul pt noi a fost super ok, 450 eur/pers avion+hotel+masa,dar erau si gustari intre mese, pitza, wafe,prajituri, inghetate, sucuri, fructe...

Mergi la inceput

Dudu, suna chiar misto, o sa studiez...
Zoze, pai te-am imitat ca i-am dat pahare la baie sa toarne apa ca Mihai...si in fiecare seara dau de 3 ori cu mopul in toata baia dupa ce o spal (ca fereasca Sfantul sa lipseasca "pahaele" din peisaj...)

Naty

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic
Zoze, pai te-am imitat ca i-am dat pahare la baie sa toarne apa ca Mihai...si in fiecare seara dau de 3 ori cu mopul in toata baia dupa ce o spal (ca fereasca Sfantul sa lipseasca "pahaele" din peisaj...)

Da mai..dar paharele sunt cea mai tare distractie,recunoaste!!Merita mopuiala de dupa!!Aoleu ce-am mai ras!!Eee..ti-am zis eu!! Daca ai ce/pe cine imita..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

zozelici , si noi suntem fani Timmy , desi nu-i asa funny ca www.dump.ro/cautare" target="_blank">Shaun the sheep

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Shaun the sheep...alta Pai e CLAR ca ar lesina fi-mea si dupa astea. Tentatia e mare...ca daca i le pun acolo va intepeni, pot sa-mi fac si de cap cu soatza in alta camera, pot sa-mi scriu si doctoratul lasat balta din cauza de cupchil, nimic nu m-ar mai deranja

Naty

Mergi la inceput