*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (389)
Raspunsuri - Pagina 8
Kya spune:
Oh my God! Va certati? Ca parca asa razbate printre randuri! Hai
si 
Despre TV - as zice Sony cu ochii inchisi oricand. Vorba Ramonei - Somy ramane Sony.
Despre dormit - noi dormim mai nou cu Zana in pat toata noaptea, si functioneaza. Avem si copil fericit care adoarme tinandu-si de mana/obraz/cap ambii parinti, si se scoala la fel de fericita cand ne vede pe amanoi langa ea. Avem si parinti fericiti care isi tin odorul in brate in timp ce (a)doarme. Si mai avem si timp de intimitati. Eu incerc sa nu imi impun reguli - "facem asa, dormim asa, ca asa trebuie, ca asa scrie in carte". De la zi la zi, vad ce functioneaza si ce ne face fericiti. A avut perioade in care a dormit in patul ei si noi singuri, si sunt convinsa ca o sa mai aiba... Deocamdata din lipsa de spatiu patul ei e in camera noastra, dar o sa se schimbe asta, si o sa aiba camera ei. Si o sa doarma si acolo in patut de copil mare.
Eu zic ca fiecare trebuie sa aleaga solutia customizata care functioneaza pentru familia sa. Daca vrea sa doarma pe saltea, foarte bine. Daca vrea pe covor, la fel de bine.
Nu cad insa in partea cealalta in care arung la gunoi orice fel de regula, dar caut pe cat posibil sa evit sa creez o sursa de stress, de chin, de frustrari, de nemultumiri si de nefericire.
Despre concedii - hmmm, noi cred ca amanam concediul in strainatate anul asta in favoarea amenajarii si mobilarii casei. Daca am fi plecat undeva am fi mers la Nisa, stat acolo, inchiriat masina si plimbat pe Coasta de Azur vreo 10 zile. Dar cred ca ramane pe anul viitor (desi daca "mi se aliniaza planetele" vara viitoare voi fi cu burtica
).
Asa ca voi povestiti, povestiti, si-mi mai clatesc si eu imaginatia.
Acu' dau fuguta sa vad pozele toate.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Olgutzika spune:
Ca zise Kya, da, exista Sony si restul
Sony ne sunt toate cele din casa ( TV, LCD, statie, DVD-player ), impecabile.
Kya, sa stapaniti sanatosi casuta, ca nu ti-am urat!!! Sa o terminati repede repejor si sa va mutati cat mai curand!
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, CLARI SI DIANA! SA FITI SENINE SI FERICITE!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Nicoleta spune:
Kya, casa cu curte?? Sunt verde-verde! Super! Adica e gata?? Fain rau!
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
Kya spune:
Saru'mana pt urari de casa noua!
Si ca tot veni vorba - stiti pe cineva care face mobila de comanda frumoasa? Ca sunt in cautare de idei, sa vad ce aleg, fie mobila de-a gata fie pe comanda.
Da' pe cineva care face design interior stiti? Chiar nu stiu daca sa ma apuc eu singura sa gandesc tot decorul, sau sa angajez pe cineva profi. Am mai vazut in Casa Lux, de exemplu, ca atunci cand e prezentat aranjamentul dintr-o casa/camera este dat si numele si numarul de telefon al designerului. Ma gandesc ca as putea sa incerc si asa.
M-am delectat si cu pozicile frumosilor nostrii pui

Propusese Vali o intalnire in IOR sambata - daca nu evadam la munte in we (randunoiul vrea sa ma scoata la un we romantic fara copil), venim si noi.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Kya, casa cu curte?? Sunt verde-verde! Super! Adica e gata?? Fain rau! ----------------------------------------------------------- Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata! |
Nu Nico, as vrea eu... E doar un apartament intr-o vila. Are cativa mp de curte, dar e doar aleea de acces.
Intr-un viitor mai indepartat, asa, visez la o casa cu curte
(prin Cotroceni, Kisseleff sau Dorobanti - da' sa nu ziceti ca sunt fitoasa)Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
Va multumesc mumos ca existati
..deci Sony sa fie
..ca e si la oferta
..si are si iesire usb sa intre stick-ul cu Veronica
si astfel eliminam costul in plus pt. dvd-player ce era in plan
..
Iertati-mi perioada ghea,sensibila sunt de fel si-mi place cum sunt
,dar zilele astea parca sunt si mai sensibiloasa
..o sa treaca starea o data cu trecerea la pantofior de lac tocmai achizitionat si fustita
..si va trece si oboseala...suntem pe drumul bun
..
Se anunta primavara adevarata in w-e
...in ce parcuri mergeti?eu as vrea herastrau, sau bordei unde am fost sambata si tare m-a incantat..e superb..

Sa aveti o zi buna..
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mimonix spune:
Neata, neata! Venim si noi in IOR
Eu mi-s cu temele facute (am vazut poze frumoase 
, toate : Andra, Rebe si Razvanici, Mufilici, Amira, Sam si obligatiile de dimineata indeplinite (hranit copil mic, rascolit/ales haine de primavara
, dus copil mare la meditatii ) Ba am citit si articolul despre somn (ce zice psihologul
) si sunt fericita ca primul paragraf ingrosat (daca nu ma insel) zice ca , copilul isi va cere la un moment dat independenta singur, ceea ce ni s-a si intamplat daca adaptam situatia. M-a distrat aia cu atingerile ca al meu e un pupacios si jumatate si atata ne mai imbratisam si ne mai iubim toata ziua 
, deci face bine asta!
Am deschis toate linkurile de vacanta si m-am teleportat nitel, Doamne abia astept ![]()
Am constatat ca nimeni (sau aproape nimeni nu calca asternuturi
si m-am invatat minte , alta data inainte de a fotografia ma pun nene sa fac curatenie generala, ma duc la coafor, calc asternuturi, tototot ca e jale cu simtul critic al unora
I s-a suit la cap nene de cand face naveta par avion cu parlamentarii australieni 
Si are un dinte (uite ca are, dintii sunt cu ea ca musca rau
) impotriva masinii de uscat rufe , mi-e rau. Luati aminte la mine, e inventia secolului , o minune la casa omului. Nu tu cos de rufe plimbat prin casa, nu tu chiloti pe sarma, nu tu rufe pe calorifer, nimic nimic nimic....Basca o jucarie noua gratuita cadou pt cel mic: cosul cu carlige de rufe , devenit inutil 
Aud ca Sovi ma iubeste (treaba ei de ce, mai bine sa nu stiu
) si sunt f fericita
Ma bucur ca Ana nu mai incaseaza 
Bine ca vienezul n-are decat viroza, sanatate Andrei ca vad ca virusii astia au trecut oceanul 
Am ras de m-am prapadit cu Utu lui Sabin si cu inginerul de ta-su
si am citit si articolul cu neuronul , era sa ma loveasca rau pentru ca in prima jumatate parca "zicea" de noi maica
Asa e nene, castigi ceva, pierzi altceva, nu le poti avea pe toate. Chiar ca m-a atins la coarda sensibila 
Si m-a mai impresionat si Valen cu povestea studientiei , repet, e atat de frumos cand iubirile fragede se coc si dau roade 

Ba am notat si numele de desene cu oi si baby einstein (nu stiu ce e aia, sunt retrograda mai ceva ca Mercur) , va iubesc pentru ideile astea 
Lian-a o fi ineput servicul?Ca vad ca de curatenie nu s-a apucat inca, nu se baga la schimb de tricouri ude inca ![]()
Si sa nu uit , ca am ras iar de m-am umflat (asta-i nene la mine, rasul, ca de mancat mananc putin 
cu Naty pe care o incuie Iulia in dulap
Avantaj eu, ca sunt cat dulapul si am scapat de jocuri d-astea 

Sa fiti cuminti, da? Ca sunt cu ochii pe voi ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Nicoleta spune:
Mimo, tu imi luminezi ziua mai ceva ca soarele asta de afara! 
Si cu iubirile adolescentine, ma bag si eu in grup! 18 ani aveam cand ne-am intalnit! Si el 21! Mama, ce vremuri!
Ce fata au facut unii cand am zis ca ne casatorim civil pe 1 Aprilie! Unii ne-au sunat de 2 ori, sa fie siguri ca nu dau banii degeaba cu drumul... ![]()
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!