*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (389)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ramo eu cand citesc ce gatesti tu de unde soro curcani si gaste, la noi porcul e cap de lista Mi-a adus iubita mea soacra la un moment dat doua pulpe de gasca (nu stiu ce facuse cu restul orataniei , sa-i fie de bine ) si m-am uitat crucis la ele ca nu stiam ce sa fac cu ele. Am dat telefon la neamurile de la Cluj sa intreb daca supa de gasca e comestibila .Cred ca aia mai rad si azi de mine
Dudu drum bun!
Clau sa petreceti frumos
Nicoleta mai dar A le face pe toate, eu nu stiu ce te vaiti atat
Cleme ma termina Diana cu "calacateaua" aia Bine ca macar unul din voi si-a gasit serviciu, Doamne ajuta!
Luny, ne mai fierbi mult?

Eu fac varza cu carne pentru noi, ficatei cu piure pentru Dudu, iar Teo mai are niste friptura la cuptor de ieri , ca ea tine regim.
Fireste ca duminica iar nu vom avea ce manca, dar deocamdata nu ma gandesc

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Aaaa, mi-am adus aminte, Nico, mai pui odata pozele cu baietii? Se pare ca le-am ratat.

Am vazut-o si pe Amira la party, ce frumoasa este! Dar cat de mult a slabit mami de Amira , ia spune, cum ai reusit?

Mimo, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

cleme asta este viata...nu te mai supara din cauza ei...o sa vina vremea cand o sa-si doreasca sa-i faca vizite dianei si nu o sa mai aiba cum sau diana nu o sa-i acorde prea multa atentie

dudurutza o las sa faca ce vrea,nu ma agit ca si-asa m-am saturat de gatit si facut curatenie...

clau mersi sa te auda DD si distractie placuta maine la party...off AZAN ..micutul de el..nu cred ca o face din rautate,poate doar sa o sperie dar e bine sa vorbiti cu el sa nu o mai faca...desi stiu cum este sa-ti opreasca cineva televizorul andru de cate ori ma vede ca ma uit la tv si nu-i acord atentie ..intepeneste langa tv si butoneaza la greu iar apoi il stinge...cu scarbiciul,nu ma mai primesc ci vor sa ma bage in somaj...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mimo curcan,mai bine zis aripi de curcan din comert iar gasca de tara..saracu' socra 'miu ..sa-i dea D-zeu sanatate ca se zbate sa creasca ba gaste,ba gaini...a ramas in locul bunicii ,d-zeu s-o odihneasca...el a zis ca de tara nu se lipseste, dupa ce a murit bunica lui Cata a renuntat la munca lui de-o viata ,adicatelea functia de profesor care a practicat-o cu mult drag si s-a dus la tara sa aiba grija de tataie si de gospodarie...sa-i fie de bine socrelei dar cand mai taie sau are gaste zii bre ca lui Dudel ii place si pieptuletul nu numai pulpitele

nico spor la trebi

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Bun peptu'tocat facut chiftele
clauclau- copii mici probleme mici,copii mari probleme mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Eee Mimo poate ne vedem vreodata ca sa te termini de tot cand o auzi pe Diana vorbind. Serios, cateodata ii zic sa mai taca macar 5 min ca toata ziua ii turuie gura.
Clau greu cu copiii, se fac ei mari dar pana atunci tot pb vom avea. Si distractie placuta la petrecere!
Ramo noi nu avem oratanii din astea, mai cumpar curcan din comert. In rest predomina puiul, inainte mancam mai mult porc dar de cand a incpeut Diana sa manance am cam renuntat la el.
Mey eu nu ma mai supar din cauza soacra-mii, imi pare rau de Lucian pt ca pe el il dor chestiile astea. Oricum si eu i-am zis ca va venio vreme cand o sa se mire de ce Diana nu o baga in seama si degeaba se va vaita atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimooo, nu spune mai din casa!!

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

mamicilor, nu va place nimic de la bazar ?

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral

toti banutii vor merge pt copii bolnavi, bebelusi ca si ai nostri iar tu te vei alege cu lucruri f ieftine pt tine si bb, f frumoase, unele de firma ff buna.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ff repede ca nu ma lasa Iulia...
LA MULTI ANI DIANA, CLARINDA si DARIILOR!
Noi venim in IOR duminica, maine nu pot, am multe consultatii la cabinet (mi-ati tinut voi pumnii?). Si cred ca stiu unde zici sa ne ntalnim, Mimo
Tot Mimo: ca sa vezi cat e de relativ si ciudat...Dephin asta de care zici tu ca i-a scos pe doi adulti si doi copii la 1500 euro tototot e cel de care mi-a zis prietena mea ca au fost acolo vara trecuta (doi adulti, un copil de 3 ani si o infanta...gratuita)-total 2400 euro pt 7 zile. Ce-i drept, era super-mega multumita, exact cum spui si tu...Alta recomandare calduroasa mi-a facut azi o colega; nu mi-a spus cat au dat dar e o persoana pe care stiu sigur ca nu o dau banii afara din casa-Amara Club Marine, au fost de 2 ori si s-au indragostit; am deschis site-ul, mi-a ramas sufletul, iti taie respiratia dar, pt inceputul lui sept cand vrem noi-2300 euro de persoana-ori n-am inteles eu bine??? In fine, am dat azi o super fuga la targul de turism de la Palatul Parlamentului, am strans rapid un vraf imens de pliante cu oferte turcesti si abia astept sa se culce Iulia ca sa incep sa le studiez in liniste. Oricum asta pt mine e o placere, o calatorie cu mintea, in fond inca e timp sa ne hotaram pt septembrie.
Gata, ma duc la termita mica...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

fetelor, am vb cu misha la telefon, va pupa pe toate...nu poate sa intre ca i s-a stricat modemul si fara el, adio net! ei sunt bine, alex e mandru fecioras de 2 ani, sarbatorit in sanul familiei. a zis ca da ea de baut cand se intoarce

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput