*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (389)
Raspunsuri - Pagina 20
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, DARIUTELOR!!!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
luny spune:
sara buna!
sunt pe fuga, azi am lucrat dupa masa, dimi am fost la Circ in parc cu baietii, i-am lasat acolo, numa ca fara cheile de la casa

si cum am tel mobil inchis la munca, nu au avut incotro si si-au facut ziua cum au putut, pana la primul meu telefon
: respectiv, Mufa a fost dus la frizerul de copii de langa Protv, tuns la varfuri, nitel asa, e dragalas tare, si mai are par in cap
, apoi au mai stat o ora la locul de joaca, ora cadou de la salon ca s-au frezat la ei(iubul e fost ff incantat de locul ala, coafor+loc de joaca+cafenea ptr parinti+babysitter la locul de joaca
) si cand o fi vreme nasoala, cica sa-l mai ducem acolo ca a fost greu de scos de la joaca, i-a placut tare!
am citit nitel ultimele pagini pe diagonala, de intalneala stiu, ca ma anuntara cateva dintre voi 
multam fain!
ieri a fost asa si asa cu soacra-mea.. ce sa zic.. o rugasem sa dea cu aspiratorul, ca noi asa facem zilnic, curat, si ea mi-a zis ca a dat asa nitel, in mijlocul livingului si nitel in bucatarie, ceea ce se vedea, normal

, la pranz a cerut copilul lapte si ea nu a gasit punga, a desfacut alta de milumil, nu avea masura, si s-a gandit sa puna o lingurita de lapte in 150 ml apa

.. si s-a suparat ca am insistat cu intrebarea 'de ce nu m-ati sunat?? de ce nu l-ati sunat pe fiul dvs????', 'ca n-am vrut sa va deranjez ca ma descurcam eu'
.. mi-e groaza ce reactii o avea cu altele, gen febra.. poate scade singura, in 8 ore cat sta ea acolo...
DOAMNE FERESTE!!!!!
cu hranitul, la fel, soc
nimic la pranz, dimineata cateva bucatele.. la fel si azi, dupa tuns s-au dus la ea, daca eu nu am sunat, si pana la ora 7 cand m-au luat de la job, Mufa nu mancase nimic!!

Spuneti-mi ca vor veni vremuri mai bune, va rog!!!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
Deci, duminica, 10.30-11 in IOR:
1. Mimo
2. Kya
3. Luny
4. Vali
5. Bitza
6. Naty
Am uitat pe cineva?
b]
ok,[b] Mimo, am inteles cam pe unde. daca nu, te sun!
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
mimonix spune:
Alau???? V-a amenintat cineva cu moartea daca scrieti ceva aici si eu nu stiu 
Noi am inaugurat plimbarea de seara in parc
Ne-am grabit nitel pentru ca era cam intuneric, dar am stat vreo ora ...asa ca sa ne reacomodam 
Si de cand am venit, ma tot gandesc : Pe Bubu o fi rapit-o Micky Mouse?
Ca eu tot astept pozele alea 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
mimonix spune:
Sa zica cineva ceva , orice
Ca sa stiu ca am nimerit unde trebuie ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
mimonix spune:

Se mai da ceva pentru 3 mesaje consecutive? O flanea, ceva ...uda, uscata, de care-o fi ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
mimonix spune:
Pacat ...gasisem cazare gratis la munte si la mare, stiam secretul somnului neintrerupt al copiilor de doi ani, descoperisem elixirul tinerii fara batranete...stiu cum sa pacalesti un copil sa manance tot in doar 5 min, cum sa-l calmezi cand face crize, cum sa il adormi fara povesti, cum sa faci soacra sa te iubeasca ca pe o fiica, cum sa iti determini seful sa-ti mareasca salariul...tot stiam, dar daca n-am cu cine vorbi 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Nicoleta spune:
Mimo, Mimo?? Un job nu stii?
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
bubu05 spune:

Mimo, esti mortala, zau!
Abia am deschis laptopul...am citit nitel din urma...ce bine era la Mickey Mouse 
Azi am fost cu amandoi la Stanciu 
Vlad are adeno-bla-bla purulenta
, ia augmentin, sinupret, aerosoli cu acc...are niste secretii verzi in gat de zici ce-s alea
Iar Stefu are si el muci de control, usor verzui, la el e doar viroza, dar are si el sinupret, aerosoli, aerius...etc, etc...
Apoi la amiaza, cat au dormit ei eu am facut mancare si curatenie...in baie si sufragerie, bucatarie..maine am dormitoarele...am spalat n'spe masini de rufe...dupa ce am spalat wc-ul am uitat sa pun furtunul de la masina de spalat inapoi si mi-a dat apa pe-afara
, a ajuns iar pe parchet...cam asa m-am distrat...poze inca nu am pus...maine, promit!!!
Luny, offffffff, ce zile cu soacra!!
Stii cum fac eu? soacra mea e super in privinta asta, nu iese din cuvantul meu! Ii las pe o foaie scris tot! si cum se face laptele, cate cupe, cata apa...ce sa pape, exemple de meniuri si ea executa, dimineata, pranz si seara ![]()
Gata...fug la nani...sper sa am timp mai mult maine, sa stau putin la discutii 
Si as veni si eu in IOR, dar n-am cu cine...Cata lucreaza...plus ca e intepenit de spate, saracu'
Poate iau un taxi...nu stiu, sa vad...
ramo_cata spune:

beyyy dar ce-s tipetele astea..mimo uscasi bre flaneaua? de abia acum imi adormi zvarluga,el avea chef de cetit ,dansat ca tot incepu dansez pentr tine..si aplaudat..
luny osafiebine osafiebine
bubu buhuuuuhuuuuuu..hello where are you??????
misha un
so de la mine si sper sa ne auzim curand
si noi am stat afara pana pe la ora 19 si un pic,apoi am intrat in casa si am inceput sa facem gimnastica cu Cata...m-am cracanat de ras la cum s emisca si cum il imita andru pe ta'su..din pacate n-am avut nimic pe langa mine ca sa filmez...la sedinta urmatoare sper sa reusesc...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128