*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (389)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

LA MULTI ANI DARIILOR!
Uff bine ca s-a incalzit, mai stam si noi ca oamenii pe afara. Si ce frumos ca va intalniti, eu nu am cum sa ajung pana acolo
Si maine, la ora 17.00, cand incep sa vina invitatii Dianei tati pleaca la munca sa vedeti ce frumos ma voi distra cu 4-5 purandei, plus parintii din dotare. Daca supravietuiesc inseamna ca sunt tare (asta in conditiile in care Diana nu lasa pe nimeni sa puna mana pe jucariile ei)
Mimo cred ca acum la inceput face asa cu dormitul, cand se va obisnui va renunta. Diana doar seara are momente cand vrea sa stau langa ea in pat, la pranz adoarme singura pe calacatea.
Si ce sa mai gatesc???? nu mai stiu, m-am saturat de gatit si facut curatenie...
Nico ce frumos vb Stefan in germana!
Ramo ce nesimtiti aia la tine la munca, dar asa e, la noi orice e posibil. Nenorocitii de la mine m-au dat afara cu acordul ambelor parti, eu am fost prea nervoasa atunci ca sa vad asta si sa refuz si acum nici somaj nu pot lua. Asta-i tara in care traim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

cleme si distractie placuta maine la party..astept poze...

Si ce sa mai gatesc???? nu mai stiu, m-am saturat de gatit si facut curatenie... nici eu nu stiu ce sa mai gatesc..ieri am facut un sos de rosii cu piept de gasca ..alaltaieri am facut o ciorba de curcan...pentru maine am vazut ca a scos soacra mea o gasca sa o gateasca..maine vrea ea sa gateasca, asta in cazul in care se simte bine..mda nici nu v-am mai zis..am adus-o miercuri de la spital..urmeaza un tratament si regim(pe care din cate vad eu nu prea il respecta in sensul ca mananca dietetic dar haotic ..sau poate sunt eu prea exagerata..nu stiu) o luna de zile si daca tot nu se simte bine se opereaza din nou...i-au iesit toate analizele bune,mai putin glicemia...cand a ajuns la spital au fost pe punctul de a-i face insulina dar nu i-au facut ca si-a revenit cu medicamente si perfuzii...daca m-ai statea acasa putea sa faca blocaj renal si o patea..cand nu e cap vai de picioare..in fine..sper sa fie bine...sper sa scapam o data de aceststres din partea mea mai bine sa se opereze pentru ca e cel mai sigur...ea e mai dezordonata si sunt sigura ca dupa ceva timp iar uita de regim ,iar o sa ia n -medicamente si revenim la ce a fost...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Nu v-am zis dar ieri soacra-mea nici macar un tel de felicitare n-a putut sa dea pt nepoata-sa. Si cand i-a zis femeia care a stat cu Diana (cumnata ei) ca vine s-o vada a zis ca ea nu poate, ca tb sa pregateasca parastasul lui socra-miu (e duminica, dar noi tb sa contribuim doar cu bani, nu am fost chemati). Frateeee eu n-o inteleg deloc pe femeia asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Dragul de Dudu, e pui mic si e dreptul lui sa doarma cum ii doreste sufletelul lui de frumos Multumim de urare!

Ramo multumim de urare! Las-o sa gateasca ce doreste, mai scapi tu; sanatate sa aiba si tie rabdare!

cleme multumim de urare; distractie maxima maine la party! In legatura cu serviciul nu se mai poate face chiar nimik? Trebe sa existe o solutie!

Clau sa va simtiti bine la party!

Nico cum e vremea la Viena, e soare, cald?

Si acestea fiind apunse, va doresc un sfarsit de saptamana insorit si sa ne 'revedem' sanatosi. Merg sa termin bagajele ca sa putem pleca cand vine randunoiul de la servici. Intalneala placuta sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La Viena e soare si frumos, dar noi azi nu am iesit. Astept sa vina Adrian sa il ia pe Matei, sa mearga sa il ia pe Stefan si sa pot da si eu cu aspiratorul, sa pun la spalat (asta daca nu uita A sa ia detergent...).

Drum bun, Dudurutza!

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

cleme nu te mai amara; las-o in plata Domnului (asa zice bunica)

Nicoleta multumim

Mergi la inceput

Dudu, din pacate nu. Tu esti mai noua si nu stiu daca stii (ce frumos suna ) dar din ianuarie amandoi suntem acasa. Si abia acum a reusit Lucian sa gaseasca un servici. Si maine e prima zi, iti dai seama ca nu poate spune ca nu se duce... Drum bun si spor la bagajeala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Dudurutza, mersi frumos si drum bun iti urez si un weekend frumos!

Cleme, ce urat din partea soacrei!. Sa-ti traisaca scumpa Diana si sa va distrati bine maine la party. O sa vezi ca o sa faci fata cu brio .

Ramo, sanatate soacrei, poate lucrurile or sa intre pe fagasul normal. N-am fost pe faza cu serviciul , dar oricum sunt obligati sa te primeasca inapoi 6 luni macar.

Luny, cum a fost ziua de ieri? M-am tot gandit la tine. Sper ca e totul bine si tu esti linistita.

Kya, n-am apucat sa te felicit pentru casa, este minunat. Cum mai este Sanzi cu capsorul?

Nicoleta, spor la treburi, asta am si eu in plan pentru maine dimineata, smotru si iar smotru.

LA MULTI ANI PENTRU DARIUTELE NOASTRE..

Am vazut-o si pe scumpa Andra, ce frumos pozeaza ea.

Nu stiu, mai am de zis, sa vedem daca mai am putin ragaz pana plec acasa...

Mergi la inceput

cleme, eu am fost cu voi tot timpul dar nu am avut curaj sa intru; stiu de situatia voastra, din pacate, si imi pare rau; de soacra ziceam sa nu te amarasti din cauza ei Ma refeream la tine la servici sa mai faci ceva, chiar nimik? o sa iasa soarele

clau multumesc frumos

...asa ma intristez cand e cineva suparat, eu vreau sa fie toata lumea vesela si fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Sovi, am vazut-o pe Anuska , draga de ea. Sa-i treaca repede, repede si sa fie totul ok. O colega de birou la fel a patit-o cu micuta ei si a zis ca i-a trecut totul intr-o luna. A aparut brusc si i-a trecut brusc.

Tocmai ce am aflat aseara ca Razvi ii mai da Rebeccai cate una la fund! Ne-a zis Becca si dupa figura lui Razvi mi-am dat seama ca e real...Discutia a fost asa : Azan bate a cul Bacca... Si pus in fata faptului, el a recunoscut ca s-a enervat tare ca-i oprea intruna televizorul cand se uita la desene! Doamne, Doamne, grea discutie aseara... In schimb, Becca vrea sa stea numai cu Azan, de cand se trezeste il striga intruna si-l trage la joaca. Razvan a promis ca nu mai face asa ceva...sa vedem. Sunt intoarsa rau din cauza asta...Probleme la toate varstele, din pacate.

Mergi la inceput