*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (389)
Raspunsuri - Pagina 17
Nicoleta spune:
Kya, s-o fi inventat pare barbatul care sa isi insoteasca nevasta la cumparaturi fara ca macar sa ofteze??
Dudurutza, unde ziceai ca locuiesc parintii tai? O vezi zilnic pe Daria?
Se vede ca a venit primavara, ciripeala mai mult pe-afara...
Asa ma apucara emotiile cu plecarea asta...
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluca2107 Doamne, in ce tara traim. Oare de ce ma tot mir???http://www.zoso.ro/2010/03/romania-criza.html Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008) |
Eu as zice ca nu are legatura neaparat cu Romania chestia asta. Oamenii se imbulzesc ca vitele la reduceri. Punct! Peste tot.
Imi aduc aminte acum ceva ani cand in Viena s-a deschis un magazin mare de haine. Si campania lor a fost asa: cine vine gol pusca in fata magazinului va primi un bon in valoare de 5000 schilingi (vreo 350 euro) pentru a-si cumpara haine de acolo. Vreti sa va povestesc ce parada de nudisti era pe strada? Si cum se inghesuiau si se calcau in picioare?
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
dudurutza spune:
Nicoleta, parintii mei sunt din Bistrita.
Kya, la noi sunt care se dezbraca fara sa primesca 'pe fata'. Daca s-ar si da ceva cred ca ar fii ca la plaja la nudisti :( Vai de noi, pacat de copiii nostrii ca vor creste in asa tara :( Iar cu reducerile, asa este si in alte locuri.
VALENTINA C spune:
Simo si Blanka, la fel se intampla si cu Luca..A inceput sa urle daca nu-l iau in brate..Incerc sa n-o fac prea des in prezenta lui Matei, dar uneori nu prea imi iese.. Noroc ca afara Luca doarme, iar eu ma joc cu Matei. Azi iar am stat 2 ore jumate afara, ieri 4 in 2 reprize!
Traiasca primavara!!!!!!!!
Deci, duminica, 10.30-11 in IOR:
1. Mimo
2. Kya
3. Luny
4. Vali
5. Bitza
Am uitat pe cineva?
Ziceti unde ne intalnim, eu nu cunosc prea bine parcul...
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
clauclau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Simo si Blanka, la fel se intampla si cu Luca..A inceput sa urle daca nu-l iau in brate..Incerc sa n-o fac prea des in prezenta lui Matei, dar uneori nu prea imi iese.. Noroc ca afara Luca doarme, iar eu ma joc cu Matei. Azi iar am stat 2 ore jumate afara, ieri 4 in 2 reprize! Traiasca primavara!!!!!!!! Deci, duminica, 10.30-11 in IOR: 1. Mimo 2. Kya 3. Luny 4. Vali 5. Bitza Am uitat pe cineva? Ziceti unde ne intalnim, eu nu cunosc prea bine parcul... Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
Eu pot sambata sa vin , duminica am 2 petreceri de copii, Paul il duce pe Razvi la una si eu cu Rebecca la alta!
Oricum, intalneala placuta si sa faceti multe poze.

cami33 spune:
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
mimonix spune:
Din nou a adormit numai cu mine alaturi, in concluzie cine-o fi zis "de ce ti-e frica , de-aia nu scapi" , destept a fost. Ma si distreaza intr-un fel, cu fatuca aia sugubeata si mantutele alea mici, ce sa mai zic ...mi-e greu sa nu-l bag in seama, sa nu rad si sa nu-l pup . Grea viata, nene, grea
Trebuie sa-l bag la culcare mai devreme ca altfel ne dam programul peste cap de tot .
Dudu am inteles mai cum sta treaba, d-aia am si zis ca nu m-am uitat la preturi ci doar am citit cat au dat altii. Probabil sunt oferte care trebuie vanate. Pe noi anul asta nu ne "coafeaza", poate la anul. Desi, sa fiu sincera, m-am uitat tocmai pentru ca avem niste prieteni f buni care anul acesta ar fi vrut UAI si noi am fi vrut cu ei...ma gandeam asa, sa abdic de la principii de dragul lor...dar sunt pe drumul cel bun, mai am un pic si-i conving sa luam toti o vila in Grecia
Sa-ti traiasca Dariuta de ziua numelui 

Kya nici ca mi-as fi imaginat eu natia aia "cu bat in fund" in fundul gol la coada in fata magazinului (si cu batul la vedere
) 
Sa ma apuc de gatit zic....nu mai pot cu gatitul asta, abia astept sa vina vara sa sting focurile astea ![]()
Am incercat little einstein...nimic, zero barat...asta daca trebuia sa se joace, poate n-am inteles eu ce trebuia sa faca
Am incercat si shaun the sheep, la fel...Fara excavatoare, tractoare, etc nimic nu-i fun
Dar am incercat macar 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
mimonix spune:
IOR, duminica, indicatii pretioase ![]()
Parcati la Gloria, adica la prima statie de autobuz de la fantani inainte (pentru cine nu stie unde-i Gloria, inainte cand vii de la Baba Novac).Acolo, daca nu-s locuri libere de parcare, gasiti sigur vis-a-vis (adica, doua gasiti sigur vis-a-vis ca cica nu-i Clau acasa
)
Apoi, cum intrati in parc pe prima portita de la Gloria de acolo, mergeti pe alee paralel cu strada pana cand pe stanga veti vedea un teren de baschet. Daca avem noroc si nu joaca nimeni nimic acolo, terenul ala e numai bun pentru joaca copiilor ca e ingradit si pot zburda in voie. Macar pana se aduna toata lumea. Zic sa nu ne vedem la fantani, ca are dreptate Kya, daca dau astia cu ochii de locul de joaca nu-i mai luam de acolo si ne intalnim degeaba ca o sa fie care incotro. Daca terenul nu-i liber, zic sa ramanem pe acolo, pe aleea de langa teren , tot pana ne intalnim. OK? Luny si Kya sigur stiu locul ca ne-am mai inatlnit acolo .
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
clauclau spune:
Mimo, ofer doar un loc 

ca eu cu Rebe avem petrecerea la blocul vecin.
Rebe e invitata la 11 iar Razvi la 12 la Mc.
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI DARIUTELE CRENGUTEI...LA MULTI ANI NORUTA MEA SCUMPA LA VEDERE

nico nu stiu o boaba de germana dar din cate am auzit va descurcati ff bine
si toate felicitarile mele lui stefanutz
dudurutza
pentru tratatie si sa-ti traiasca fetita
raluca e de-a rasu' plansu' dar mai mult de-a 

cami,kya
si eu ma bucur nespus de mult ca a venit primavara
...am iesit la plimbare si ieri si azi...suuuperrr...maine vreau sa fac un gratarel,imi e dor de un gratarel iar duminica plimbare la greu..sau poate o sa mergem la tara inca nu sunt hotarata...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Oare de ce ma tot mir???