*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (389)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

Va multumesc pentru incurajari!
Si pentru raspunsurile despre oua. Deci se pare ca ar fi ceva adevar in lasatul lor "sa se aseze"

Muah!

Abia astept sa mai gasesc timp sa mai vin la taclale.

http://family.webshots.com/photo/2626672060102206853KTjuoC -dalmati-ana

da se pare desi nu stiam ..off saracuta ana ...sper sa-i treaca cat mai repede dermatita si doamne ajuta...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicol_conte

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

http://family.webshots.com/photo/2626672060102206853KTjuoC -dalmati-ana

Offf saracuta, ce-i pe fatzuca ei ..nu am cuvinte sa zic ce simt cand ma gandesc cum iti e s-o vezi asa mititica..Sovi, da o mananca?O dor? Nu pune manuta pe ele? A mai fost asa de rau?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

nu da nici un semn ca o deranjeaza. tot ce pot face e sa astept. ii fac bai cu plante, ou, tarate, si o dau cu crema de galbenele, ulei catina, lapte de la mine, pipi de la ea ... nu ma lasa dr ceva mai drastic. ma doare sufletul. dar o sa treaca.
sanatate si voua!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

aoleu, cred ca in 5 minute am citit toate paginile restante. asta dupa vreo ora juma de cand am culcat plodu si studiez oferte de vacanta-Mimooo, linkul dat de tine, ala cu 1500 euroi nu mergee
Bubu, bun venit
Kya, te astept cu drag in Cotroceni (bine, eu mai de pe la Razoare, asa si mai la bloc, nu la vila). Ce pot sa-ti spun e ca randunoiul vorbise initial cu cineva pt design interior dar scorurile erau uriase si, profitand de faptul ca am avut ragaz de gandire si eu inca eram acasa, am facut marele efort si am gandit singura amenajarea casei. Nu e greu, dar cere timp, mai ales daca vrei sa iasa si frumos si economicos. Mobila-la mine in sufragerie e luata de la Mobexpert (care acum stiu ca au MARI reduceri si, pe de alta parte, multe lucruri bune) si in rest e facuta pe comanda de tamplarul nostru; care nu e ieftin, nici cel mai scump dar are 3 calitati-lucreaza excelent, are idei personale ff bune si e f sincer (la modul: "bine, daca vreti facut asa, va costa atat pt ca am nevoie de 3 foi; daca facem altcumva, intra doar 2, nu mai risipim"-intelegi?)
Ramo, nu stiu unde lucrezi tu (stat/privat) si daca esti la stat care-s regulile. Dar sotul meu, disponibilizat pe motiv de restructurare, a primit 2 salarii intregi compensatorii si din cate am auzit, in alte parti s-au luat chiar si 5...Initial el a vrut sa-i dea in judecata pt ca l-au disponibilizat el fiind in concediu medical; a renuntat insa ca era circul prea mare, obositor si costisitor. Prin analogie insa, mi se pare ca si la tine e ceva ilegal-poti fi data afara imediat dupa CIC?? Mi se pare aberant! De-aia te-or fi si punand sa semnezi TU demisia-nu semna nimic, cum a zis si Mimo!!
Si gata, ma duc sa ma culc ca mor....

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

vai Sovi

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Ramo, nu stiu unde lucrezi tu (stat/privat) si daca esti la stat care-s regulile. Dar sotul meu, disponibilizat pe motiv de restructurare, a primit 2 salarii intregi compensatorii si din cate am auzit, in alte parti s-au luat chiar si 5...Initial el a vrut sa-i dea in judecata pt ca l-au disponibilizat el fiind in concediu medical; a renuntat insa ca era circul prea mare, obositor si costisitor. Prin analogie insa, mi se pare ca si la tine e ceva ilegal-poti fi data afara imediat dupa CIC?? Mi se pare aberant! De-aia te-or fi si punand sa semnezi TU demisia-nu semna nimic, cum a zis si Mimo!!
Si gata, ma duc sa ma culc ca mor....

Sunt obligati sa te primeasca, indiferent ca e stat sau privat, si nu au voie sa te dea afara 6 luni! Eu asa stiu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Simo, eczact ce ziceam si eu, ca nu mai sunt de venit multi, Doamne -ajuta, sa mai poti si tu sufla ;) e frumos cu musafiri, dar nu mereu :(
Iar tortul, e de aici:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/21942/Tort-de-post/
Cremele sunt bune rau,si blaturile, mai ales ala cu mere, valeu, ne-om chinui sa-l mancam Oricum, vreau sa fac cu el o surpriza

Sovi pe frumoasa Ana sa plece bubitele de la fetita draguta si sa se faca repede bine

Olga sa stapaniti sanatosi trici sa ne arati poze cu Sofi si trici!

Aoleu, Mihuta Spf 50, ce-as mai vrea si eu, ca-s rea de frig rau.

Naty, la hotelul ala pus de Mimo daca urmaresti last minute, anul trecut erau si scoruri ok, altfel mi se par nesimtite . Apropo de mobila, a Iuliei e asa frumoasa si delicata, ca ea

Ramo, nu au voie sa te dea afara dupa concediu, poate stie exact vreuna dintre fete legea; eu cand m-am dus sa intreb daca ma primesc inapoi, zicea secretara ca in lege scrie ca nu te pot da afara direct din concediu. Si cum adika pe cea care ti-a tinut locul nu o pot da afara, asa-i la noi Prietena mea a sta 2 concedii (4 ani) si a avut ceva post important si au primit-o stramband din nas, in locul ei era o pila si i-au propus alt post, ca sa nu 'deranjeze' colega. A avut conditii si a castigat, dar le-a aratat legea! Te-am zapacit ! Si daca iti convine situatie, macar sa castigi ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Sovi

Simo sa stii ca si eu am facut la fel ca tine
cum maraia un pic sau plangea de la colici imediat il luam in
brate pe Marc sa nu il trezeasca pe Eric
acum nu pot iesi din camera ca urla cand ma vede iesind
ma dispera
sa nu iti spun ca numai hutunat adoarme ca asa l-am obisnuit
nu vrea nici cu tasu,numai la mine
intr-o noapte mi-am pus ambitia si am zis ca nu il hutun nici daca
nu stiu ce se va intampla
3 ore l-am tot frecat pe spate,si il puneam pe burta ca el sare in 4 labe si incepe si se leagana in fata si in spate
da de 100 de ori cu capul de pat dar tot nu se opreste
asa ca am renuntat deocamdata sa il dezobisnuiesc de hutunat ca
efectiv nu am nervi si rabdare deocamdata pentru ca sunt zombi
dorm cate 2 ore , ma trezesc iarasi 2 ore
cred ca stii tu mai bine
sper si eu ca o sa creasca si se mai schimba
de multe ori fac eforturi uriase sa mai ies si cu Eric sa fiu
cu el ,ca mi-e tare dor
sanatos sa fie!
cu Eric nu am avut probleme de genul asta in schimb cu el am tras
cu spitalele
cresc ei
de azi oricum sunt mai bine cu psihicul dupa asa zi insorita
ce putin ii trebuie unui om sa fie fericit nu?
va pupi

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Bubu sa -ti fie de bine Disneylanduiala Astept cu nerabdare pozici ..

Am vazut pitza-soferita-cantareata-o dulceata ca de obicei, pe Matei de Valen modeland plastilina, eu sunt total anti -talent la cap. asta, am vazut Mufarin sarbatorit petrecaret inconjurat de cei dragi , bineinteles ca nu-mi putea scapa Imparatia lui Dudelle- super! , am citit cu mare placere despre 'calatoria' geckolinei si m-am amuzat, ca de obicei cand relateaza ea ceva ( eu cred ca daca s-ar lua de mana Mimo si Gecko ar face un duet umoristic de milioane- sunteti spontane, aveti un simt al umorului foarte dezvoltat, ca sa nu mai zic de arta povestirii- NOTA 10!)

Vai fetelor, vorbiti de torturi si de creme si asa mi s-a facut o pofta de ceva dulce..cred ca bag niste paine prajita cu unt si gem de gutui, ca sa-mi treaca...

Ursuletilor sunteti bine? Ce mai face Vlad , a mai facut febra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

offf Sovi!! Anutei frumoase sa treaca!

Duduruta o fi el de post dar arata bestial!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Mihutza, arata bine, ce-i drept; abia astept sa-l taie 'sarbatorita', si sa-l gustam

Mergi la inceput