*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (389)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Simo mami necajita, da-i ceva lui Micu, nu aveai Infacol, si odihneste-te; ma gandesc ca poate vin toti si nu mai au de venit, sa nu supere daca le spui, zic si eu

Scump ii Matei Daria dintre toate plastilinele pe care le poseda, prefera unele cu arome si sclipici, nu va spun ca toti avem sclipici peste tot

Apropo de plastilina am o reteta de plastilina facuta in casa, daca va tenteaza pe careva o caut; de aia era la clubul unde o duceam pe Daria si mi-a dat reteta.

Doamne, zoze esti mortala, da zii si mie de ce te razi (pe cand am terminat de scris intrebarea s-a inchis calculatorul, se terminase bateria, sa fie vreun semn ) dar totusi, parca-s ala cu halatul

Maia ce frumos povestesti de puiutii tai

Mimo esti mortala cu balerina aia

bubu bine ati revenit; ma bucur ca a fost de vis, asteptam poze si sa ne spui ce a facut Stefanut cand v-a vazut

Sovi am intrebat-o pe mama de oua si zicea ca nu se folosesc proaspete nici la papa, dar nici la prajitura ca nu se bat bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Mihatp
Naty
Tonic, Misha, tuchi oare ce-i cu fetele? Totul e bine?

Prietena mea imi spunea de seful ei care toata ziua isi intreaba angajatii: e vreo problema? Totul e bine? Puteti rezolva, da? Asta face toata ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Stelaaaaaa, o am pe trici!!!! Astept instructiuni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Am stat afara, am hranit pasari... Fruuumooos! Pun poze mai incolo!

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ma bucur ca v-a placut cantareata/soferita mea!

Raluca incercam sa livram si peste ocean, daca e cerere!
Nicoleta as conduce, dar masina o ia omuletul la servici, asa ca mai putin condus..
Maia inca nimic cu liniutele.. am lasat-o mai moale momentan, dar tot unda verde avem.. cand o fi sa se intample e bine venit!

si ca tot vb ca parca vine primavara acolo.. la noi deja e cald.. ieri cat am mers pe jos la niste cumparaturi si prin parc un pic ne-a prins soarele pe amandoua .. suntem bronzate un pic ca tractoristii .. am pus deja in functiune SPF 50-ul..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

apropo de Baby Einstein, noi nu ne-am mai uitat de mult, dar am inceput in schimb cu Little Einsteins - au coloana sonora cu muzica clasica-chiar e dragut!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Simo-Mimo,ce plocoane sa primesc?tort,flori,sampanie si ceva pt ala Micu,pot sa deschid o florarie si cofetarie.a,si magazin cu hainute(plus ca mai primesc cate ceva si ceilalti 2)
Na,eu sunt mai simtita din fire si mi-e jena sa le spun oamenilor sa nu vina la 4-5 dupa -masa.De fapt,copii dorm cam pana atunci dar tb sa aranjez casa cat ei dorm ca doar primi oaspeti,apoi repede papica pt Sam in urletele lui Siluan si suna la poarta!dar ma consolez ca nu mai sunt multi de venit

Am Infacol dar nu stiu daca sa ii dau ca e deschis de 3 saptamani si nu i-am mai dat de atunci.
Azi i-a incantat pe musafiri cu urletele de rigoare,2 ore cat au stat.Nu cred ca vor mai veni prea curand.De la 5 abia acum a adormit

Maria ce tort de post faci??ia zi
Oana,bine ati venit acasa.abia astept pozele
Maia,o sa incerc espumisan ca si sora-mea ii da celui mic.

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Va multumesc pentru incurajari!
Si pentru raspunsurile despre oua. Deci se pare ca ar fi ceva adevar in lasatul lor "sa se aseze"

Muah!

Abia astept sa mai gasesc timp sa mai vin la taclale.

http://family.webshots.com/photo/2626672060102206853KTjuoC -dalmati-ana

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

http://family.webshots.com/photo/2626672060102206853KTjuoC -dalmati-ana

Offf saracuta, ce-i pe fatzuca ei ..nu am cuvinte sa zic ce simt cand ma gandesc cum iti e s-o vezi asa mititica..Sovi, da o mananca?O dor? Nu pune manuta pe ele? A mai fost asa de rau?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Of mai Sovi, ce trageti si voi cu dermatita! Oare o manca-o? Ca eu am la mana inca si imi vine sa smulg pielea de pe mine uneori. Daca gasesti crema-minune, da-mi te rog si mie de stire.

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput