*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (389)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am zis cumva si cat de scarbita sunt de invatamant si de guvernul Boc si de noua lege, de tot? A nu, ca am citit pe blogul ala dat de Raluca de dimineata tot ce as fi avut de zis si m-am calmat Sper ca Dudu sa aiba sansa sa invete macar sa scrie si sa citeasca in tara asta

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Valentina iti multumesc

cleme multumim de tratatie, sa iti traiasca puiuta

ramo are grija Doamne-Doamne de fiecare, tu nu semna nimik, bine ti-a zis mimo e fix problema lor!

Fac un tort de post , deh plictiseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mimo,dudurutza si eu am zis la fel ..in caz ca le trece prin capsor sa semnez vreo demisie EU NU SEMNEZ(chestia cu demisia mi-a zis-o o colega care este si ea in concediu pentru cresterea copilului...si m-a atentionat dar a zis ceva de genul ca ar mai fi o varianta de demisie cu nu stiu ce articol,in fine )..nu au ce sa-mi faca...mda astept sa vad ce zic saptamana viitoare...asta este ..mergem mai departe,oricum nu mai vroiam sa ma intorc la ei pentru ca mi-au scos peri albi timp de 3 ani cat am lucrat la ei...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Nici nu mai zic de ce,ca se stie!!

Eu am o nelamurire totusi..gecko,pasaportul biometric e ala cu codul minunat-666 ?!

Vaai,ce dulcic e Maateei!!

Brrr..Ce frica mi-e de ce povestiti-nopti nedormite si colici+copiloiul copilut si nema ajutor Da' nah,cand te mananca,te scarpini!Mihai urla ca apucatul si facea exact ca Micu',nu-l puteam pune jos,ca lua focGreu domne',greu!! Abia astept sa creasca!

Edit,ca uitasem sa ma vaiet: de la 6 de dimineata imi este o greata cumplita! N-a trecut cu mancare,cu somn,cu cola,nimic nu ma ajuta! E bine ca nu m-am intimat cu wc-ul(inca)! Dati cu peria si pe coama mea,ca tare am nevoie!!

PS: luny,sa ne zici ce a facut Muff azi!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mai, mai ,mai, mai

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

LA MULTI ANI MARA SOFIA
LA MULTI ANI PETRU
LA MULTI ANI PATRICK de Gecko
LA MULTI ANI PATRICK de clodute
LA MULTI ANI CLARINDA
LA MULTI ANI DIANA

sA CRESTETI MARI SI SA FITI SANATOSI!
luny- faina vila Kalliopi si am vazut pe Mufarinul la doi ani
Simo27- SANATATE LA PUIUTI!O sa creasca el mareE greu mamico de trei iezi cucuieti!Incearca espumisan daca vrei ca la Vlad a avut efect mult mai mult decat la celelalte produse.
mimo- frumos asternut,eu calc doar atunci cand e necesar si materialul o cereCam ce traiesti tu si Teo cam asa sunt si eu cu Andra.Timpul e limitat mai ales cand ai o domnisoara si un pici de doi ani!Tot in doua camere stam si noi iar in 2007 am renuntat la dormitorul nostru matrimonial si la dormitor pentru a amenaja camera copiilor unde sta doar Andra acum si-si primeste prietenele si bineinteles fratele.El indrazneste sa-i deranjeze ornamentele si atunci e jale mare mizand pe faptul ca e mic si ca Ada il iubeste oricum.Avem 2 paturi suprapuse si mai ramane si putin spatiu pe centru iar patul de jos este al lui Vlad care ocazional doarme acolo in rest find sotul plecat de acasa mai mult doarme cu mine.Andreea cand are chef doarme cu noi(eu si Vlad) cand doreste se retrage in dormitor.Sunt momente in care ne inghesuim toti patru pentru o dragaleala si o sporovaiala si este minunat sa ai copii langa tine.Sanatate sa fie si le-om duce toate ca e cel mai important sa fii sanatos sa poti sa iti ajuti copii atunci cand au nevoie de tine.
Sovi- Da si eu stiam ca ouale nu se consuma imediat ci se mai lasa cateva zile si un exemplu concret il am de la prietena mea care piciul ei de 3 ani facea bubite pe piele de la ouale proaspete fapt confirmat si de medic.Dupa cateva zile sunt bune de consumat.
mihutza11- am vazut filmuletul cu soferelul mic,si noi ne-am plimbat azi cu ligheanulCeva vesti in legatura cu liniutele?
Kya- iti doresc din tot sufletul sa ti se "alinieze planetele"anul viitor!Asteptam si noi randunoiul sa vina din tarile calde si apoi plan de renovare si concediu
Nicoleta- ce tare v-ati casatorit pe 1 aprilie
valentina- Mateiasul modelator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Nici nu mai zic de ce,ca se stie!!

Eu am o nelamurire totusi..gecko,pasaportul biometric e ala cu codul minunat-666 ?!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

da cu cadelnita ca se cere...din ala e

eu ti-am pierdut sirul saptamanilor...dar tot sa ai peste vreo 8...eu zic ca daca nu ti-ai luat pana acum domiciliu permanent cu capu'n buda si fruntea pe colac ai scapat de varsaturi. Si eu m-am plans la un moment dat de greata...am avut cateva saptamani cand toate mi s-au parut ca toate put...dar de varsat nu am varsat. Hai ca va fi bine Iote si peria pe cocoasa ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Iar mi-a luat-o Gecko inainte Frateee , de cand cu avioanele alea nu ma mai pot tine dupa ea
Zoze, cu scuzele de rigoare pentru intarziere , te rog sa primesti si de la mine o www.arli.ro/produse/a_perie_wc_plastic_m.jpg" target="_blank">perie pe coama Nu de alta, dar cine crezi tu ca spala dupa tine pe aici ?
Maia, acum cand descriai camera Andreei mi-am adus aminte ca suntem datoare vandute amandoua la Zoze, nu-i arataram www.allstyle.ro/manechin-pentru-bijuterii-balerina.html" target="_blank">balerina
Si cu asta draga, suntem "curate" , ne-am achitat de datorii la Zoze

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bon jour si bine v-am regasit!

Sper ca sunteti bine cu totii, n-am apucat sa citesc nimic...am aterizat la 2 jumate, am ajuns acasica, ne-a asteptat soacra cu masa pusa, eram lesinati , Stefulet dormea si inca doarme...s-au culcat si restul baietilor...eu am dat o fuga la Mega Image sa umplu frigideru'...

Ce sa va spun, a fost o mini-vacanta de viiiis destul de obositoare, foarte antrenant totul. Chiar si Vlad la 5 ani a avut momente de nerabdare, plictiseala pe drum, oboseala, maraiala...erau copii de toate varstele, dar sub cinci ani e mai mult chinuiala pt. ei decat distractie...

Dupa cum stiti am plecat cu noaptea in cap, la 5 jumate dimineata, avionul a decolat la 7 jumate, am avut zboruri perfecte, cerul senin, super de tot a fost! aproape 3 ore la dus si 2 ore jumate la intors (durata zborului). Dar apoi de la aeroportul din Bovais am luat taxiul inca o ora jumate...foarte obositor pt. copilasi...noi am fost cu inca o familie cu un baiat de 4 ani jumate si o fata de 8 ani. In Disney e paradis pentru copilasi, lumea desenelor, a personajelor din basme, muzica superba peste tot, ziceai ca esti intr-un desen animat Au facut poze cu diverse personaje, am urmarit parada personajelor, ne-am dat de 2-3 ori in cateva trenulete din povesti, ceva de vis! pentru noi, adultii, a fost ceva minunat!
O sa pun poze sa vedeti si neaparat sa mergeti cu piticii acolo cand cresc! Vlad deja a facut planul, cand va avea Stef 5 ani sa ne ducem iar

Sunt cam chioara de somn, si azi ne-am trezit la 6 jumate, plus atatea ore pe drum...Sper sa reusesc sa incarc ceva poze pana se scoala puiutul, ca stau si ma uit la el cum doarme si abia ma abtin sa nu-l pupacesc
I-am luat o gramada de cadouri, abia astept sa-i vad fatzuca

Siii
La multi ani sarbatoritilor ce-au implinit doi anisori! Cristian, Alex de Misha, Muffy, Sean, Amira, Mara de Varuna, Clarinda si Diana de Cleme!
Sa cresteti mari si sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ah, credeam ca am incurcat eu borcanele..dar a fost si Sf. Patrick, asa ca la multi ani si puiutilor de Gecko si Clodet, sa cresteti mari!

Peste fix o luna facem si noi doo ani

Mergi la inceput