*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (389)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am mancat o ciocolata de pofta!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Soviii am vazut dalmati-ana Sa stii ca neamtu' mic avea asa ceva si era alaptat. I-a trecut fara creme si alte minuni doar cu regim alimentar, adica mama manca fara gluten ....ofof, sper sa va treaca repede
Naty

Nu stiu daca asta era cel de care zice Dudu ca avea preturi nesimtite, dar cei care povesteau ca au fost ziceau de 1500 per sejur familie de doi plus copil mic . Cred ca pe softpedia am citit, oamenii erau extrem de incantati...cica au si carucioare pt copii la receptie, si scaune de masa si diet corner la masa, cu legume fierte si carne fiarta, blendere, incalzitoare de biberoane, aqua parc ,masinute....Doamnee ce de mai povesteau fetele alea acolo, as fi plecat in secunda nr doi.Am mai citit si alte reviewuri despre el, toate bune spre exceptional.D-aia ti l-am dat, eu l-as pipai nitel
Dudu ma lasi cu torturile (cu accent pe u) alea?
Bubu bonsoar draga, soyez vous bien venu Mai stau mult treaza sa vad poze?
Sa va zic, sa nu va zic? Azi s-a stricat defectul, a adormit numai cu mine langa el La pranz a durat 30 de min, seara am scapat mai ieftin .Dar totusi, de ceeee

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ramo, aseara am avut intalnire cu contabila si am ridicat subiectul la fileu. deci, NU SEMNA DEMISIA! ca sa beneficiezi de somaj trebuie sa te dea ei afara pe motiv de restructurare, insa, ATENTIE, daca aleg motivul asta trebuie sa desfiinteze postul. deci reduc posturile, asa ca tipa care e in locul tau va trebui reincadrata.
altceva, prima luna NU AU VOIE sa te dea afara pe motiv de restructurare, cel mult sa te mute in alt departament. te pot concedia NUMAI daca iti dovedesc incompetenta. sau...cum a fost cazul sotului lui naty, sa-ti dea o anume suma de bani, pt care semnezi un contract ca demisionezi. dar in caz de demisie pierzi somajul....
aaa, chestia cu restructurarea o face directorul executiv al companiei, nu un sefulet.
mda, la mine cred ca pica faza cu somajul, caci astia nu au dat pe nimeni afara, nu au restructurat...asa ca, la mine cred ca va fi cu demisie. nu stiu, tre sa fac si eu o vizita, bleah!

sov, da, am auzit si eu povestea cu ouale. eu una, reactionez fff urat la oua proaspete, in sensul ca ma doare bila de lesin si ma umplu de bube.
cu ana...de ce nu vrei sa incerci cremele alea? sau macar sa intrebi dr despre ele? vezi ca exista pericolul suprainfectarii...lui teo ii trecusera total si mama, cu toate ca am rugat-o sa-l mai dea exact in acelasi loc unde erau bubele cu crema hidratanta, chiar daca ele nu mai erau, a zis ca a considerat ca nu mai trebuie si nu l-a mai dat si i-a reaparut o buba, pe care a scarpinat-o si s-a facut buboaie, a si supurat ...acum iar tratam cu aceleasi creme...si vad ca s-a imbunatatit vizibil, dupa 2 zile doar.
asta e, obrazul subtire....il voi da cu crema hidratanta pana vad eu ca nu-l mai afecteaza frig/soare/vant/praf...nimic.
pe teo am vazut ca-l mananca petele si-l enerveaza chiar...

eu cred ca raman fara magazin...asta e! nu gasesc chirie sub 1300 euro si asta pe 30 mp!!!! plus ca m-a sfatuit contabila sa investesc acum, ca a scazut euro mult si ...ca nu e un moment bun sa deschid nimic. cica s-a dat un proiect de lege, sa nu mai vina garda cand are chef si de 1000 de ori pe saptamana...mai zicea tipa, ca pana se voteaza sunt pusi astia pe ras totul in calea lor. m-am saturat de porcariile astea!!! nu-mi iese dinminte amenda care au dat-o ex-colaboratoarei mele : 5 mil ca-i zburase o eticheta!!!!
mai vorbeam si cu tipa de la bebelusul tau si zicea ca lor le-a dat 80 mil anul trecut! pai frate, la amenzile astea, din motive efectiv stupide, ce sanse ai???? uite asa se incurajeaza bisnitareala si te apuca sila de tot...
cu banii aia de chirie, cred ca-mi voi incerca norocul in ceva ce-mi place tare, sper sa si mearga...va tin la curent daca rezolv cu hartogaraia

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ramo,
Uite:

LEGE nr. 25 din 5 martie 2004

pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 96/2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca

Emitent : PARLAMENTUL

Publicata in : MONITORUL OFICIAL nr. 214 din 11 martie 2004

"Art. 21 - (1) Este interzis angajatorului sa dispuna incetarea raporturilor de munca sau de serviciu in cazul:

a) salariatei prevazute la art. 2 lit. c)-e), din motive care au legatura directa cu starea sa;

b) salariatei care se afla in concediu de risc maternal;

c) salariatei care se afla in concediu de maternitate;

d) salariatei care se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau, in cazul copilului cu handicap, in varsta de pana la 3 ani;

e) salariatei care se afla in concediu pentru ingrijirea copilului bolnav in varsta de pana la 7 ani sau, in cazul copilului cu handicap, in varsta de pana la 18 ani.

(2) Interdictia prevazuta la alin. (1) lit. b) se extinde, o singura data, cu pana la 6 luni dupa revenirea salariatei in unitate.

(3) Dispozitiile alin. (1) nu se aplica in cazul concedierii pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizarii judiciare sau a falimentului angajatorului, in conditiile legii."

Deci, daca NU semnezi demisia pozitia ta e sigura 6 luni. Ceea ce tu trebuie sa faci este sa mergi sa depui actele ca sa reincepi lucrul, cf legii, dupa 2 ani. Dupa ce tu ai inceput serviciul, ei pot sa-ti restructureze pozitia (si de asta trebuie sa se ocupe ei) si tu beneficiezi de somaj si in functie de ce contract aveti, poti beneficia de un nr. de salarii compensatorii. Altfel nu au voie sa te dea afara. Atentie mare, ca daca restructureaza pozitia sunt obligati prin lege ca un nr de luni sa nu mai angajeze pe cineva pe acea pozitie si daca o fac sunt obligati sa ti-o ofere intai tie. Cu alte cuvinte ei vor dori sa-ti dai tu demisia sau sa pleci prin acordul partilor ca ei sa nu aiba restrictii. Insa asta inseamna ca NU vei putea beneficia de somaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ariel, am scris in acelasi timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

si cum gasisem eu un spatiu bun cu chirie acceptabila, cel laut de "visatori"....a aparut asta: http://www.ziare.com/actual/social/03-18-2010/magazinele-cu-etnobotanice-se-redeschid-cu-noi-produse-1003302

TRAIM IN ROMANIA!!!!! candva spunea cineva..."desteapta-te, romane!", acum altii ii spun: "drogheaza-te, romane!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naty lucrez la privat...in acest sistem fiecare face legea cum vrea ,cum il avantajeaza mai mult..hmm ma indoiesc sa-mi dea 2 sau 5 salarii compensatorii...n-as zice ba dar ma indoiesc..in fine bine ca am aflat si acest lucru ca sa fac sapaturi sa aflu mai multe....cat despre faptul ca e ilegat sa ma dea afara dupa CIC ,da e ilegat si sunt obligati sa ma primeasca dar uite ca nu e asa doar traim in romanica...
dudurutza mai ai vreo feliuta? nu m-ai zapacit unele lucruri le stiam dar ma indusese in eroare colega cu demisia cu nu stiu ce articol si daca sunt obligata de lege sa ma intorc la munca atunci cand o sa-si revina...adica nu stiu exact cum se procedeaza ,se intrerupe somajul?...daca refuz ce se intampla?in fine oricum ar fi eu la ei nu ma intorc chiar si cu riscul de a ramane si fara somaj...

ariel mda chestia cu restructurarea o face madam patroana cu barba'su..ei taie ,ei spanzura...deci astept verdictul care o fi ala vad saptamana viitoare..madama m-a asigurat clar ca nu ma mai primesc pentru ca abia fac fata cu personalul de acum dar nici nu vor sa ma lase fara ceva banuti,nu s-a pronuntat ce si cum o sa faca ,a ramas sa vorbeasca cu contabila si vedem ce si cum.. si multa bafta in ceea ce vrei sa faci

gudinde multumesc mult pentru informatiile date..am inteles cum sta treaba
nico f frumoase pozele-ici pentru cei 2 pitici

bububienvenu si astept pozele

ma bag la curatat unghiute...

lunisor cum s-a comportat mufarina cu socrela?mufa e bine? si sper sa ai timp sa ne scrii cateva cuvintele

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

si cum gasisem eu un spatiu bun cu chirie acceptabila, cel laut de "visatori"....a aparut asta: http://www.ziare.com/actual/social/03-18-2010/magazinele-cu-etnobotanice-se-redeschid-cu-noi-produse-1003302

TRAIM IN ROMANIA!!!!! candva spunea cineva..."desteapta-te, romane!", acum altii ii spun: "drogheaza-te, romane!"

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello

ce fac fetele??am citit la repezeala,u cred ca-mi aduc aminte sa scriu tot ca sunt foarte obosita...
am vazut pozele ieri,parca cu Muffy si cu Rebe

Kya, vorba ta:daca mi se aliniaza astrele ,sigur vin in vacanta la sky cu voi,adica si cu Mimo

si mie imi place cum arata mobila de la Mobexpert,dar stiu de la cineva care a lucrat la ei ,ca nu-i facuta tocmai ok, de aceea eu cand a trebuit sa-mi iau canapea si fotoliile din sufragerie, m-am dus la recomandarea persoanei respective la http://www.staer.ro/, magazinul lor este langa Carrfour Colentina si la Comandor mai este faina
eu zic sa fii foarte atenta si exigenta daca vrei mobila pe comanda....dar poate mai vb pe mess, ca nu ma pot concentra acum...

as mai zice vreo doua vorbe dar pic de somn

in functie de ce program am duminica,si bineinteles de somnul Antoniei, as vrea sa vin si eu in IOR

va

////

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gata, pauza s-a terminat!

Stefan conversandu-se cu mine (eu ro, el germana). Nu este pentru avansati, da? (Kya, am zis!)

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput