*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (389)
Raspunsuri - Pagina 15
Nicoleta spune:
Abia acum am vazut ca s-a incarcat de 2 ori...
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
Nicoleta spune:
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C am uitat sa va zic:plastilina a avut succes maxim si acasa!!!a stat o ora si jumatate cu mine la masa sa modelam diverse! Am si dovada! http://www.onetruemedia.com/shared?p=a923026ed912a8e3400f8b&skin_id=701 Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
ce cuminte sta si cata rabdare are! Ii cumparasem si eu mai de mult plastilina Sanzianei dar nu a avut succes (sau cel putin nu asa cum ma asteptam eu), cred ca era prea mica.
Mateiasul!Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Sovi vaiii, biata Anuska! Bine ca macar nu o mananca sau nu o deranjeaza.
Naty asta ma gandesc si eu, ca un designer ar costa mai mult decat merita. Te tin minte cu tamplarul, si dupa ce se intoarce randunoiul din voiaj, o sa te rog sa-mi dai si mie nr lui. 
Bubulina bine ati venit! Asa-i ca a fost frumos? Eu m-am bucurat ca un copil acolo, si m-am dat in toate jucariile, tiribombele, trenuletele... ![]()
Ariel ce sa zic... Imi pare rau ca nu ti se indeplineste visul, dar poate tot raul spre bine. In plus cine stie de unde sare iepurele si-ti pica in brate ori o oferta buna de magazin, ori altceva... Bafta multa!
Bitzulina
am retinut!
Nicoleta se descurca foarte bine baiatul, avand in vedere ca e de relativ putin timp acolo. Bravo lui!
Noi nu mai plecam niciunde in we, asa ca venim in parc 
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
raluca2107 spune:
Mihutza, lasa ca la tine nu se vede. Esti o frumoasa. 
Nico, frumosi copii mai ai.

Ce-mi place cum si-a pus el caciula si si-a luat ghetutele. Si sunt verde precum gardul viu ala perfect
.
raluca2107 spune:
| citat din mesajul lui Nicoleta http://www.onetruemedia.com/shared?p=a92be31e3c5a4fce1c9a1d&skin_id=701 Stefan conversandu-se cu mine (eu ro, el germana). Nu este pentru avansati, da? (Kya, am zis!) ----------------------------------------------------------- Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata! |
Nu pot sa zic decat : Ihi!! Ahaaa!

Si ca e dulce rau 

Nicoleta spune:
Raluca, tu razi de mine??
Cand e vorba de germana mai folosesc si onomatopee! :D
mimonix spune:
| citat din mesajul lui Nicoleta Raluca, tu razi de mine?? ----------------------------------------------------------- Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata! |
Ei hai ca intelegi tu ce zice el acolo, ca-l intrebi la fix

Na, prea era furculition
Bravo lui, mie mi se pare ca vorbeste ffff bine 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
Nicoleta spune:
Mimo, da ma, trebuia sa il laud si io, ca am cu ce!
Nu era deci un film cu si despre mine, da? 

Autobiografia, mai incolo... 
cami33 spune:
Era odata un barbat care avea trei iubite, dar nu stia cu care sa se insoare. Asa ca a decis sa-i dea fiecareia cate 5000 de dolari ca sa vada cum ii cheltuie.
Prima iese in oras si se machiaza de toti banii. Isi ia haine noi, isi schimba coafura, isi face manichiura, pedichiura, tot tacamul si-i zice barbatului:
- Am cheltuit banii ca sa fiu frumoasa pentru tine pentru ca te iubesc asa de mult.
A doua a iesit in oras si a cumparat crose noi de golf, un CD player, un televizor si o combina si i le-a dat barbatului. Aceasta i-a zis:
- Am cumparat aceste cadouri pentru tine cu banii pentru ca te iubesc asa de mult.
Cea de-a treia ia cei 5000 de dolari si-i investeste in actiuni, isi dubleaza suma, returneaza cei 5000 de dolari barbatului si reinvesteste restul. Ea i-a zis:
- Investesc restul banilor pentru viitorul nostru, pentru ca te iubesc atat de mult.
S-a gandit el mult si tare despre cum au cheltuit femeile banii si a decis sa se insoare cu cea cu sanii cei mai mari.![]()
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);