Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

ARRISA,la multi ani micutei MAYEIsa-i fie drumul vietii presarat cu petale si mai ales multa-multa sanatate

19+RUXANDRA astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/photos/andresialex/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Alina multumesc , dupa cum am zis...nu sunt profi pozele, dar doar asa ca si idee.

Andreea a zis ca acel chistulet s-a retras complet si acum bebe este bine...doar ca suparat..cum am zis ...ce stii ce l-o fi suparat...stresul meu, poate . Banii, dai in colo ca tu ii faci pe ei nu ei pe tine, important este ca bebelina sa fie bine si tu sa o poti tine la caldurica pana la termen, ca apoi sa va bucurati de ele.

Katalina si multumesc de complimente...le pregateam de culcare si erau cam ciufulite si la pijama

Elena, 24+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Fetele, am o intrebare: ia cineva DOPEGYT ?Mi-a prescris dr pt tensiune.Problema e ca acasa nu am tensiune, si o masor zilnic de o saptamina.

Aelita,nu ai mai scris demultisor la odisee.Ce fac copiii?

Carmen, sa ne povestesti pe unde te-ai plimbat(eu am retinut)

Catalina 18+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Multumim fetelor de complimente, si din partea lui bebe, se manifesta in burtica, nevoie mare...

Belu, ce poze frumoase cu fetele. Acum am observat ca Luisa seamana leit cu tine. Nici pisi nu-i de colea.

Oana w-e placut de pe acum. Mi-e tare dor de o plimbare la munte. De anul trecut din decembrie suntem casnici, de cand cu accidentul sotului. Si noi inainte ... nu era w/e sa nu plecam pe undeva. DE Florii mergem si noi la tara, de abia astept.

Andreea, ai grija de tine. Toate la timpul lor.

Cris 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui hbro

Fetelor, poate ma ajutati cu raspunsul la o intrebare din propria experienta: noi avem 16 saptamani, in greutate insa nu am luat decat un kilogram. Este normal?E rau? E bine?Eu am citit ce ati scris voi si toate se pare ca aveti bebelini grasuni si burtici pe masura...La mine nu se vede mai nimic...
In legatura cu intrebare despre oja si vopsit: eu folosesc lac de unghii si vopsea fara amoniac.

HBRO
16+ si (2ani)

Eu slabesc la inceput 2-3 kilograme pe care reusesc sa le pun la loc pana prin saptamana 20. Asa a fost si acum, nu-i nimic ingrijorator.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna dimineata si de la mine.. chiar daca deja e 10,00 hihihih

Alina, multumim de tratatie!

Arissa, LA MULTI ANI pentru Maya, sa va traiasca si sa fiti sanatosi cu totii! Petrecere frumoasa!
Bumblebee.. curaj la amnio, sa vii cu vesti bune...

Andreea84, bucura-te de timpul petrecut acasa.. ai timp sa te odihnesti sa pui ordine in toate lucrurile, sa pregatesti camera si lucrusoarele.. profita. Trebuie sa vedem partea buna a lucrurilor!

Si eu imi doresc sa ma relaxez nitel pe acasa, dar mai am rabdare pana intru in prenatal. La servici e din ce in ce mai nasol, urat, ... dar asta e.

Pupici si sanatate multa!

PS: Cand credeti ca am trecut de faza de incepator, poate imi dati acordul vostru sa pot vizualiza si eu pozici frumoase de-ale voastre.Bye...

Cris, Razvan cel nazdravan (23.11.2004) si burtica de 19+

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

PS: Cand credeti ca am trecut de faza de incepator, poate imi dati acordul vostru sa pot vizualiza si eu pozici frumoase de-ale voastre.Bye...

Cris, Razvan cel nazdravan (23.11.2004) si burtica de 19+

Razvan

Ti-am trimis PM.

Cris 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Hai ca am pus niste pozici pe albumul comun...nu sunt de calitate...dar, nu am reusit nici in ziua de azi sa-mi fac si eu niste poze...mai de Domane-ajuta .

am vazut pozele cel mai mult imi place cea cu "mandrele si burtica"

Oana 23+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Cristina, verifica PM.

Catalina 18+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Oana, nu vrei sa ne arati burtica, o tii ascunsa.te mai lasam citeva zile...Week-end frumos la munte.ce frumos!

si sa stii ca realizez ca o sa vina un timp in care o sa-mi para rau ca nu mi-am facut macar cate o poza in fiecare saptamana
...dar trebuie sa ma mobilizez

Oana 23+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput