Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 17
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cris2010 Eu cam trag chiulul la bucatarie. In w/e ce mai gatesc. In rest mananc la serviciu la impinge tava Am scos si eu burtica la vedere Cris 22+ cu ![]() |
am vazutttt

eu ieri am ajuns atat de tarziu acasa
incat nu am mai apucat sa fac poze
...azi merg la
si cand ajung acasa sper sa fac pozele promiseiar la sfarsit de saptamana plecam la munte la cabana, prima iesire cu burtica
bumblebee spune:
Am pus un mail cu exemple de nunti, sa va uitati la toate, mie mi-au placut
.
Alina
20+ cu 
gargarita
Cris2010 spune:
Eu sunt in varful topului. La 21s si 4z, bebe a avut 523g +-76g
.
Parca Tina intreba de placenta...
Am in fata tot dosarul. Azi la pranz ma duc la medic sa-i duc ultima eco (morfofetala).
Placenta:
- localizare anterior EII
- grd de maturitate GII
- grosimea placentei la insertia cu cordonul ombilical 21 mm
Lungime col 32,8 mm, cam scurt, nu???
Cris
22+ cu
ooana spune:
| citat din mesajul lui grety_niku Buna burtici ![]() Multumesc tuturor pentru sfaturi si incurajari ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . M-a ajutat enorm sa am cui spune.![]() Dobitocii aia de la lab imi incurcasera analizele deci pana la urma nu aveam d c sa imi fac griji. Am repetat azi analizele la un lab unde aveam o prietena si in 3 ore mi-e spus ca sunt negative![]() ![]() deci no toxoplasma![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() recuperez 3 capitole si revin![]() ![]() ![]() ![]() inca o data 17+ cu bebic rusinos![]() |
Doamne ce inconstienti, vezi si noi ne stresam ca nu ne ies bine analizele

ma bucur ca totul e bine acum

ANDREEA84 spune:
buna dimi,fetele
si harnicutze,ma sperii la cate capitole se strang dar bravo
recuperai si eu acest capitol si ma bucur pt vestile bune care le-ati primit,bafta multa BUMBBLE pt maine si eu zic sa stai linistita caci se agita si delfinasul,multumesc mult la cele care s-au gandit la mine,greul a trecut si akm stau acasa pana nasc,gata servici si-mi este asa necaz,caci bani ciu-ciu dar mai important este bebelina
si putin imi mai pasa de bani
oare?![]()
ELENA(BELU),ieri exact ce a zis dr.,s-au absorbit chisturile?data viitoare o sa-ti faca cu ochiu si nu-i mai vezi boticul lasat![]()

SHERRY,felicitari pt cele 2bebitze,cred ca ai avut si o mika dezamagire dar tot fetele sunt mai dragutze si afectuoase cu noi,pana la adanci batraneti.voi sa fiti sanatoase si sa va bucurati din tot sufletul indiferent de ce crede lumea
are mama3fete,frumusele foc...
eu le ador
ma duc sa recuperez un pik din urma si sa va admir prin poze,pupici multi si las si de rezerva

19+
RUXANDRA astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007
http://www.flickr.com/photos/andresialex/
ANDREsiALEX
ramo1901 spune:
buna dimineata burtici...
Arissa..LA MULTI ANI ptr micuta Maya !!!...sa fie sanatoasa, norocoasa,frumoasa si sa va umple viata de bucurie.
va doresc o zi frumoasa tuturor burticilor....
si
pentru toate.....
Ramona
19+ ....cu o scumpica de 
bumblebee spune:
Cris, te-am vazut
,
, off tare frumoase mai sunteti mai burtici
Alina
20+ cu 
gargarita
bumblebee spune:
Andreea, bine ai revenit! Important e ca esti bine si tu si bebelina, bine ai venit in clubul celor care adancesc urmele-n pat
, o sa treaca si astea si ne revenim si financiar!
Alina
20+ cu 
gargarita
katalina spune:
Buna dimineata gagici!
Puiutz, mumoasa burtica la 18 sapt.
Racusor, succes miine la analize, sa ai ceva de rontait imediat dupa.
Alina, multumim de tratatie,si tinem pumnii miine la recoltare.O sa fie bine, o sa vezi.
Arissa, LA MULTI ANI pentru printesa MAYA!.Sa pui poze sa o vedem si pe ea ,si tortul
Elena, superbe pozele, si fetele...
Oana, nu vrei sa ne arati burtica, o tii ascunsa.te mai lasam citeva zile...
Week-end frumos la munte.ce frumos!
Andreea84, imi pare rau ca trebuie sa renunti la serviciu, dar e mai important bebe decit orice, nu.
Cris,ti-am vazut burtica,
perfecta
revin(ce bine e acasa
)
Catalina
18+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
ooana spune:
| citat din mesajul lui arissa Buna dimineata! Am citit ieri toata ziua, doar ca nu am avut cand sa scriu. V-ati intrecut la scris, abia am reusit sa citesc tot, dar tineam neaparat sa vad cu ce vesti veniti de la eco si Grety cu toxoplasma. M-am linistit, toata lumea a venit cu vesti bune. Am dus fata la gradi, mi-am mai facut niste analize si acum sunt la capitolul , va poftesc si pe voi. Dupa asta trebuie sa merg sa decorez tortul fiica-mii pentru gradi, ca azi implinim 3 ani!arissa - mamica Mayei - 18.03.2007 Vine doi! 22+ |
La Multi Ani!!!
...si sa cresteti mari si voinici

, va poftesc si pe voi. Dupa asta trebuie sa merg sa decorez tortul fiica-mii pentru gradi, ca azi implinim 3 ani!