Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 19
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cris2010 Belu, ce poze frumoase cu fetele . Acum am observat ca Luisa seamana leit cu tine . Nici pisi nu-i de colea.Cris 22+ cu ![]() |
Sa stii ca esti prima persoana ca spune ca Luisa ( te referi la cea mica, da?..ea este Luisa) ca seamana cu mine. Dar totusi cred ca la Beatrice te-ai referit..cea mare...de obicei se spune ca ea seamana cu mine...insa Luisa la caracter este leita cu mine...acolo nu are ce sa conteste nimeni
Elena,
24+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
beluistef spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
am vazut pozele cel mai mult imi place cea cu "mandrele si burtica" |
MUltumesc inca odata
...astept si burtica ta, ca sa ne masuram, nu de alta Trebuie sa fac unele mai frumoase si mai "aranjate" cu fetele...ca sa ma laud mai bine
Elena,
24+ cu 
& Beatrice ( 02.06.2003)
kittyescu spune:
Salutare delfinariu,
Nu stiu daca ati vazut sau nu filmuletul, eu il pun aici.
Asta da job periculos:
http://www.youtube.com/watch?v=UV7HO9FazkI&feature=related
va pup si o zi cat mai faina,
katalina spune:
citat din mesajul lui ooana
si sa stii ca realizez ca o sa vina un timp in care o sa-mi para rau ca nu mi-am facut macar cate o poza in fiecare saptamana ![]() ...dar trebuie sa ma mobilizez |
Las'ca pina atunci imi clatesc ochii cu pozele din Malaezia,Barcelona,Paris...wow,ce v-ati mai plimbat
BRAVO!Pe burtica nu o duci nicaieri?Catalina
18+ Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
enik83 spune:
neata fetelor.. ![]()
sa aveti o zi frumoasa..frumoasa.. eu sunt tare fericita(o zis sotul ca m-am tacanit)
ca azi imi fac friputura de miel..doamne cat am poftit la ea..ca aseara mi-a facut sotul surpriza de mi-a luat o bucata de pulpita..
va pup...
18+ cu o minune de 
poze
Cris2010 spune:
citat din mesajul lui beluistef
Sa stii ca esti prima persoana ca spune ca Luisa ( te referi la cea mica, da?..ea este Luisa) ca seamana cu mine. Dar totusi cred ca la Beatrice te-ai referit..cea mare...de obicei se spune ca ea seamana cu mine...insa Luisa la caracter este leita cu mine...acolo nu are ce sa conteste nimeni *************************************************** Elena, 24+ cu ![]() Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
Intr-avedar, la cea mare m-am referit
Cris
22+ cu
Otiliav spune:
Neata!
Maya!
Eu am reusit sa o intarc pe Elisa, nu a fost usor dar era timpul, nu a luat nimic in greutate in ultimele 3 luni.
Pufescu, mai poti sa lungesti putin cu un concediu de odihna al tau, al sotului, o bunica 2 saptamani, in Ro mai sunt sanse si de un medical. E important sa-i formezi bine obiceiurile alimentare si sa nu-i dai stomacul peste cap. Sau poate reusesti sa mai muncesti si de acasa. O sa vedeti voi mai incolo, nu-ti face griji mari de pe acum
.
Cristina_serban, bine ai venit!
Giorgia, arati beton
, eu nu-ti dau voie sa te vaiti.
Elena, eram sigura ca scapati de chist. Ce poza de familie fericita, imi dai idei.
Bumblebee, asa de bine au grija ca Ana si-a rupt piciorul la gradi la 4 ani, nimeni nu era cu ei in curtea gradinitei.
Tinem pumnii sa fie usor recoltatul si rezultatele perfecte.
Ooh Sheritra, join the club, sa va traiasca motatele. O sa fie al tau precum imparatul Rosu cu 3 printese
, plus mami cea mai cea.
Iulia_N, ce burtica rotunda si mami serioasa
!
Criss, vazut burtica bine conturata. Ai pus putin si pe pulpite dar iti sta extrem de bine pentru luna a 6-a.
Crissy, deja obosita? Eu ma relaxez la servici, printre mailuri, stau pe forum
, de acasa nu mai am timp sa intru.
Tina, e grasunel sigur. Ana mea a avut 350 pe la 21s si s-a nascut cu 3,8 kg. Acum tu stii ca ei cresc in salturi dar chiar si asa e maricel. Nu-i rau sa fie placenta groasa, bb e hranit bine, se si vede dupa greutate.
Andreea84, sedere placuta acasa!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 19+ 
ciristina_serban spune:
Multumesc Cris si Katalina...
Ma voi delecta azi cu pozici scumpe de la voi. O sa fac si eu poze, ca pana acum chiar nu am facut poza cu burtica.. Nu prea imi place sa fac poze..hihihi.Pup
Cris, Razvan cel nazdravan (23.11.2004) si burtica de 19+
Razvan
beluistef spune:
Cris ma gandeam eu ca la cea mare te-ai referit
... intr-adevar sunt eu in miniatura, exceptand ochii si nasul...ochii de la tata-sau si nasul de la maicamea.
Otilia ce idei iti dau...hmm
...ia zi-mi ca m-ai facut curioasa.![]()
Elena,
24+ cu 
& Beatrice ( 02.06.2003)
beluistef spune:
Alina am vazut pps. urile cu nuntile...taaari de tot...si ce contrast de la P.Nord la P.Sud intre nunta cehoslovaca si cea saudita...chiar frumoase miresele la sauditi ![]()
![]()
oare nu au amestecat marfa ????
Elena,
24+ cu 
& Beatrice ( 02.06.2003)

.