Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

nbuna burtici

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Dupa miezul noptii imi fac si eu aparitia ... nu va speriati

Ma bucur enorm de ce am citit...numai vesti bune!

Racusor ce bine ca nu a fost tensiunea mare, dimpotriva! Sa te ajute cafelutele! Nu-ti fa griji cu glicemia, doar sa iti iei la tine ceva usor de papat sa ai pentru imediat dupa ce termini recoltarea sangelui. O banana, un iaurt sunt ok. Sa auzim de bine si dupa glicemie!

Grety ce bine ca te-ai linistit! Imi pare rau ca din cauza unor iresponsabili a trebuit sa te stresezi atata si sa mai si repeti analiza...of! bine ca s-a terminat cu bine!

Shery, mandra mamica de 3 printese! Felicitari! Sa fie sanatoase si voioase, asemenea si mamica lor!
Ma gandesc la tine si la Otilia, ce emotii o sa aveti cand fetele o sa fie mamici la randul lor! ce dragut! De 3 ori emotii!!!

Tina, multumesc de felicitari! Si astazi l-am mai simtit pe bebitza, si dimineata si acum pe seara. Tot timid si gingas, pupa-l-ar mama pe el!

Hbro, nu-ti fa griji in privinta kilogramelor! Atat timp cat bebe se dezvolta bine, nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme. Dr. ce parere are? Ti-a dat sa iei vitamine? Eu iau Elevit, dar nu am o pofta de mancare exagerata. Pana la 16s si eu luasem la fel, doar 1 kg. Acum sunt in saptamana 19 si m-am mai imbogatit cu vreo 2-3 kg.

Maya, ! Noapte...(ne)buna!

Am pus azi o poza cu noua mea burtica de 18s si 3 z. Ma pufneste rasul cand imi aduc aminte ca la 15s mi se parea ca am o burta enorma Comparand-o cu poza de azi... mi se pare ca nici nu aveam burtica la 15s...

Va pupacesc pe toate, odihna placuta! Sa sting si lumina, nu?

Elena 18+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

puiutz ce bine ca il simti pe bebe! Asa stai linistita ca e in regula..

cu marimea burtii, asa sunt si eu...mie de la 12 saptamani mi se parea ca am burta daca inainte eram slaba moarta, cu burta lipita de spate, orice gram in plus a fost pentru mine burtica de la sarcina...si ceilalti nu vedeau nimic

si acum cand ma uit in poze si fac comparatie intre burtica de 16 sapt si cea de acum, sa mor de ras nu alta....

denisa mercic... m-am hotarat sa merg maine, ca mi-am luat concediu...o sa merg de dimineata, sa fiu prima acolo, la 7.30 sa nu stau prea mult nemancata...

si mie imi e frica sa nu lesin sau ca nu o sa pot inghiti chestia aia dulce, ca eu sunt "gretoasa" de felul meu la lucruri care nu imi plac....pur si simplu nu le pot inghiti, orice as face

Bulina 24+ cu poznas

Mergi la inceput

aaa, mi-am adus aminte...

o prietena care avea si ea probleme in sarcina cu tensiunea mica mi-a recomandat suc de catina si sa mananc smochine si curmale, ca maresc tensiunea...

o sa incerc si asta, ca sa beau cat mai putina cafea...ca sa nu il agit pe bebe mai mult decat e cazul, ca si asa joaca fotbal toata ziua, dupa cafea cum mai zicea o delfinuta, o sa faca gauri in burtica

Bulina 24+ cu poznas

Mergi la inceput

tina bebelinul meu la 21 saptamani in cap avea 402 grame +/- 59 grame

placenta posterioara, margine inferioasa la distanta de OI
grosime maxima 24 mm la Dinu (26 mm la Iosup)
grad de maturare 0 la Dinu (II la Iosup)
echostructura omogena
spatiu retroplacentar normal

Bulina 24+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Buna seara!

Florentina, cred ca statul te sprijina cand urmezi studii superioare pana in 26 de ani. Nu sunt sigura dar incearca sa te interesezi de pe acum. Multa bafta!

tina 21+

Nu ar fi problema...eu am 22. La primarie ma pot interesa sau sa intreb la facultate?

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 16+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata burtici!

Cafea, suculet, ceiut, ciocolata calda, laptic, croissante, fructe, paine prajita cu unt si cam atat ca ne ingrasam.

O zi buna sa aveti!

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Neatza!

Alina, multumim de tratatie!

Tu ce mai faci? cand mergi la amnio?

Florentina, cred ca la primarie sau la directia muncii. Am sa o sun mai tarziu pe sora mea sa o intreb si te anunt.

Sa aveti o zi minunata!

tina 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna dimineata!

Am citit ieri toata ziua, doar ca nu am avut cand sa scriu. V-ati intrecut la scris, abia am reusit sa citesc tot, dar tineam neaparat sa vad cu ce vesti veniti de la eco si Grety cu toxoplasma. M-am linistit, toata lumea a venit cu vesti bune.
Am dus fata la gradi, mi-am mai facut niste analize si acum sunt la capitolul , va poftesc si pe voi. Dupa asta trebuie sa merg sa decorez tortul fiica-mii pentru gradi, ca azi implinim 3 ani!

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui arissa

Buna dimineata!

Am dus fata la gradi, mi-am mai facut niste analize si acum sunt la capitolul , va poftesc si pe voi. Dupa asta trebuie sa merg sa decorez tortul fiica-mii pentru gradi, ca azi implinim 3 ani!

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 22+

La multi ani Maya! San fie sanatoasa si sa aveti intelegere-n casa mereu!

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput