Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

dragi burtici imi ziceti si mie va rog in ce consta testul de glicemie?

nu mai stiu cine trebuia sa mai faca...sunt riscuri?

mercic

Bulina 24+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Seara buna tuturor...

Insa am constatat ca burta mea e imensa pe langa a fetelor cu 2 bbi, ma refer la Dragaica si Carla.. sau poate pozele ce le-am vazut nu sunt chiar recente..???

Eu am o burta de vreo 6 luni si ceva cred.. nu stiu de ce e asa de mare. Cica la a doua sarcina cam asa se intampla...ma rog, abia astept eco sa vad ca totul e bine. Parca nu mai am rabdare...

M

Pupici pe pleoape. Sa aveti un somn dulce!

Cris, Razvan cel nazdravan (23.11.2004) si burtica de 19+

Razvan

Bine-ai venit Cristina la odiseea noastra.
Nu-ti face griji, si eu am o burtica imensa la 18 saptamini, probabil odata cu nr sarcinilor e mai evidenta,ma mai uit si eu la fete, unele sunt niste caprioare inca:mai ales bumblebee.Sa fim sanatoase noi si bb- lusii si sa ne bucuram la maxim de sarcina.
Va urez noapte buna si merg sa culc baietii, apoi urmaresc DR. OZ pe Euforia(va recomand).

Pt Maya:

Catalina 18+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

URA GRETY
SHERY bebelusele tale cele mari

saptamana 21 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara!

Multumesc mult fetelor pt felicitari!

M-am uitat inca o data pe eco si spune: greutate estimata: 500g +-73g. Dar bebeii vostrii cate grame au/avut la 21 de saptamani?

PuiutzMa bucur sa aud ca l-ai simtit pe bebe

Sabrina si C.Serban, bine ati venit, sarcina usoara si la termen!

Florentina, cred ca statul te sprijina cand urmezi studii superioare pana in 26 de ani. Nu sunt sigura dar incearca sa te interesezi de pe acum. Multa bafta!

Andreea84 si multa sanatate iti doresc! Ai grija de tine!

Belu, ma bucur sa aud vestea cea buna!

Racusor, fi optimista si ai sa vezi ca totul va fi bine!

Eladea, am vazut o burtica tare frumusica!

Sheri, sa-ti traiasca printesitele!

tina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Burtici, va pupacesc tare si mai vorbim maine!

Alina 20+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Girls, multumim, multumim !
Sotul e f incantat, spre surprinderea mea , are planuri grandioase pe urmatoarele cincinale, se vede la brat cu trei frumuseti, el cu parul usor grizonat...vraja marii !

Shery 21 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Delfinariul... strigator la cer... in cateva ore un capitol???

Ciresicooo (Shery) cum zici cu tratamentul acela? Tableta de zinc si ceai de....???? Si mai am 'o' intrebare... eu sau el...sau amandoi?

Gata, ma duc sa recuperez...

Tina am 'vazut' ca are cuculetz....immm, iamiam ce deliciu...

Am vazut noi delfinutze... immm, iamiam ce deliciu . 'gicilor... sa faceti valuri/valuri pana la 9 luni...ca pe urma or sa (vrea sa)faca ei singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Fetelor, am si eu nevoie de ajutorul vostru

Mie nu mi-a spus ce grad are placenta, in schimb spune: placenta situata pe peretele anterior corporeal, cu grosimea de 29,5mm

Ce spuneti de acest rezultat?
Multumesc anticipat!

tina 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Sheri felicitari!!!!!!!!!!!au 420 si 450 gr nu cm?!nu?sunt mari gagicile!!!!!

Greyti ma bucur ca totul e ok!!!!of...laboratoarele astea!!!

Cristina,nu, nu sunt poze recente cu burtica,scrie pe ele.Acum sunt mult mai mare!!!!!vorba Dragaicei,ca o balenuta
Cum ziceam ieri,aparatul trebuie sa-l recuperez maine ca e in deplasare si va pun poze!!Promit!!

Racusor si eu fac testul de glicemie la 25 sapt.Mie asa mi-au explicat: imi ia sange dim pe nemacate,imi da apoi o solutie cu zahar s-o beau,dupa o ora iar imi ia sange,si inca dupa o ora iar.Atat!!Mie mi-e frica doar de altceva: sa nu lesin,ca eu nu pot sta atat nemancata si mai ales pana in Debrecen eu fac o ora,deci ar trebui sa stau nemancata dim vreo 4 ore,ceea ce e ff mult!!
Se testeaza predispoztia mamei la a face diabet gestational.
Eu tocmai ca am glicemia mica,dar la ei e un test normal pt toate gravidele mai ales cu gemeni,pt ca acestea sunt mai predispuse la acest diabet.

AdrianabUc,te rog sa ma ajuti cu o info ca vad ca esti in domeniu.Si eu si sotul suntem trecuti cu jumatate de norma in cartea de munca de 6 luni.In cazul asta cum se calculeaza CO pre-postnatal si CIC?
Bely bellturile sunt super misto.Merci de info ca PM nu ti-am trimis

Denisa
19+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Grety...hahaha, de aceea nu ai vrut sa mi/o dai cand ti/am zis sa o trimiti la mine. Cum ma sufletel, sa te bage in sperieti, sa/ti dea emotii si sa mai te faca sa scoti bani din buzunar?! Nesimtiti si nesimtitori pamantului. Hai sa/i batjocorim si sa/i facem de rusine in targ...

Ciresicooo(shery), 2(d)elfinute... ce frumossss...iti spun eu...sunt sirenute... o sa innebuneasca barbati cu frumusetea lor... si sa vezi ce or sa fie puse pe sotii si glumite...

Mergi la inceput